Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(vikix @ 2012 06 10, 18:27)
Dabar ten diena + 25-27 vakare apie +17/19. Dieną tikrai karšta, vakare megztuko gal tik prie jūros reikia, mieste  schmoll.gif

tai tas karstis ten kitoks nei Lietuveleje?
atrodo normali temperatura smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moniks @ 2012 06 10, 13:42)
Vakar parskridom is sios nuostabios salos wub.gif Masina nuomavomes 7dienas, is ju 3 keliavom, o 3 ilsejomes. Tikrai yra daug ka ten pamatyti, bet ir patinginiaut norejosi mirksiukas.gif
Sugrisciau dar ir dar ir dar thumbup.gif

gal marsuta keliones savo pasakysit? ka verta aplankyt
Atsakyti
QUOTE(jsgute @ 2012 06 11, 08:33)
Taigi visada galima kelis litrus įsipilti papildomai, nebūtina pilno bako iškart  mirksiukas.gif

Na bet ačiū. Panašiai ir galvojau  smile.gif

Jie tavęs neklausia u kiek kuro tau reikia mašinos, duoda pilnu baku, o tavo reikalas jį išvažinėti arba palikti kurą jiem dovanų. Na čia taip buvo mano atveju, bet gal kitose nuomose būna kitaip...
Atsakyti
QUOTE(turlaurita @ 2012 06 10, 17:24)
drinks_cheers.gif O kokiame kurorte atostogavote?
Man pasirodė, kad Maljorka daugiau pagulinėjimui, o ne pamatymui. Visi gįžus klausė, kaip ta Maljorka, o aš tik gūžčiojau pečiais ir sakiau, kad nieko. Gal tikėjausi kažko daugiau (ypač iš Palmos, Lluc vienuolyno). Labiausiai įspūdį turbūt paliko Sa Calobra tarpeklis ir Valldemossa gal dar. Ir žinoma tai, kaip maljorkiečiai myli savo šalį. Grįžčiau nebent su mama rudeniui "pliažiniam" poilsiui smile.gif

Atostogavom Cala D'ór. Kai as megeja gamtos ir autentisku mazu miesteliu, tai turejau ka pamatyti ir kuo pasigrozeti smile.gif

QUOTE(vikix @ 2012 06 10, 17:27)
Dabar ten diena + 25-27 vakare apie +17/19. Dieną tikrai karšta, vakare megztuko gal tik prie jūros reikia, mieste  schmoll.gif

Mums vaziuojancioje masinoje rode 34-35l. Vakarais, prie juros budavome tik su maikutemis, nei karto neissitraukem ilgom rankovem rubu smile.gif

QUOTE(jsgute @ 2012 06 10, 22:47)
Jūs kaip suprantu nuomavotės automobilį iš doyouspain.com. Kaip ten buvo reikalai su tuo vėlyvu paėmimu? Viskas sklandžiai?  mirksiukas.gif  Kokį gavot? AR daug reikėjo primokėti grąžinant už kuro baką?

Mes nuomavomes tiesiogiai is recordrentgo, ne per tarpininkus. Uzsisakeme Ford Fiesta dyzeliuka visai savaitei, uz ja mokejom 132e, 30e uz velyva atvykima, 78e uz baka ir 42e uz Comfort Plius draudima (galima buvo imti pigesni, tik uz veidrodzius ir stiklus, butu kainaves 35e). Isvazinejom ji ir pylem dar karta pilna baka, tesumokejom 45e, tad uz baka "nuplese" gerokai doh.gif . Grazinom tusciu baku, grazindami tik uzrasem stovejimo vieta.
Pasiimdami auto prastovejom valanda eileje, tad is oro uosto pajudejom tik 1val. nakties.
Dyzelio kaina saloje - 1,35e/l mazdaug.
Atsakyti
QUOTE(neiruke @ 2012 06 11, 09:07)
tai tas karstis ten kitoks nei Lietuveleje?
atrodo normali temperatura smile.gif
Papildyta:

gal marsuta keliones savo pasakysit? ka verta aplankyt

Buvom Formentore, Castell d'alaro, Cap de ses Salines situs tikrai verta pamatyti wub.gif
Botanicactus buvom, bet man asmeniskai nepatiko, mokant pinigus, tai tikrai nepriziureta vieta schmoll.gif
Ir pravaziuojant miestukus kelis aplankem mirksiukas.gif
Atsakyti
Užsisakėm atvykus vienai nakčiai viešbutį, išsirinkom Hotel Balear.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 06 11, 09:18)
Mes nuomavomes tiesiogiai is recordrentgo, ne per tarpininkus.

Gal kokią tikslesnę nuorodą būtu galima į nuomos firmą ? Neranda google blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 06 11, 09:37)
Gal kokią tikslesnę nuorodą būtu galima į nuomos firmą ? Neranda google  blush2.gif

Prašom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moniks @ 2012 06 10, 12:42)
Vakar parskridom is sios nuostabios salos wub.gif Masina nuomavomes 7dienas, is ju 3 keliavom, o 3 ilsejomes. Tikrai yra daug ka ten pamatyti, bet ir patinginiaut norejosi mirksiukas.gif
Sugrisciau dar ir dar ir dar thumbup.gif

O kaip vanduo juroje? Maudetes?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 06 11, 09:18)
Atostogavom Cala D'ór. Kai as megeja gamtos ir autentisku mazu miesteliu, tai turejau ka pamatyti ir kuo pasigrozeti smile.gif

Na, aš tai gailėjausi, kad nedalinau dviejų savaičių per pusę: 1 - Alkudijoje, o kitos - būtent Cala D'or. Buvau pastarąjį nusižiūrėjusi, nes irgi esu gražių vaizdų mylėtoja, bet vyras norėjo Alkudijos.
Aš iš lankytinų vietų būtinai įtraukčiau tarpeklį Sa Calobra, Valldemossa, Deia, Palmą. Ir dar gal išbandyčiau žygį pėsčiomis po kalnus (jų tvarkaraštis skelbiamas informacijos centruose). Na, dar traukinukas iš Solerio į Port de Soller arba atvirkščiai, ypač vaikams smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo turlaurita: 11 birželio 2012 - 14:17
QUOTE(A sol' @ 2012 06 11, 15:13)
O kaip vanduo juroje? Maudetes?

Vanduo liux, maudydavomes dienos metu, tai super, viena vakara maudemes apie 21h, tai man jau buvo vesoka rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas skrenda birželio 23 d. i Maljorka ? , viešbutis Tomir ?
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 06 08, 11:09)
[5 dienas gyvenom Cala Egos (salia Cala D'or) "Marina Corfu 3

Mes gyvenom jusu kaimynystej. Kuris is buvo jusiskis - tas po desine, ar po kaire, jei ziurint priekiu i jura.
Vis mastem, ar ten tam paciam viesbuciui abu pastatai priklauso, ar ne.
Kiek jus uz ji mokejot?
Bet kita karta as i pati Dor'a norec ax.gif

QUOTE(turlaurita @ 2012 06 08, 20:55)
Ir kalbos dėl nudrengtų viešbučių Maljorkoje mums nepasitvirtino smile.gif
Vis sakėm, kad tai tikrai tinkama vieta su vaikais, nes jūra gilėja labai lėtai, platus paplūdimys (nėra gatvės šalia) ir pakankamai platus. Na, minusai būtų promenados alėja išklaipytomis plytelėmis (ne centre) ir dar tas tvenkinys toks smirdantis šone kurorto smile.gif Žinoma, tikiu, kad yra ir kitų šaunių vietų...

Butent - zymiai saunesniu uz zymiai geresne kaina.
O be plezo ten daugiau NIEKO nera. O plezu yra visur.

Atsakyti