Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(ingeleee @ 2012 06 08, 11:56)
Patikekit be zemelapiu neprazusit,juk buvo rasyta,kad kas imant masinas is aerouosto gauna zemelapi,kas nuvyke i turizmo informacijos centra,jei kam labai reikia zemelapio galiu atsiusti pastu apmokant pasto islaidas,jei kas i az parasykite.

Can pastila miestelis yra labai netoli aerouosto praktiskai ir pesciomis pasiekiamas,jis aisku reikia zinoti kur viesbutis tiksliai.

Žemėlapį beabejo,kad nuvykus vietoje galima rasti,bet...iš anksčiau perka žemelapius kai kurie keliautojai,norėdami dar LT pasižymėti aplankyti norimas vietas.Taip sutaupoma laiko,juk ieškant info prieš kelionę,labai patogu ir viską susižymėti žemelapyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 08 birželio 2012 - 13:22
Turiu Maljorkos zemelapi. Ten jau nelabai grysiu- tai jauciu galeciau parduot.
http://www.mapshop.l...nt01returnid=28
Toks pas mane...
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2012 06 08, 10:33)
O gal kas galit pasidalinti, kas grįžo nesenai iš ten, ar reikia, ar visiškai neverta imti kokias plonas striukyttes? Vis mąstau. dėl savęs tai dzin, bet vaikam galvoju ar verta? Gal ne?

Na, mes ką tik grįžom (šį antradienį), tai jokių striukyčių būnant 2 sav. tikrai neprireikė. Vyras net nieko neturėjo ilgomis rankovėmis ax.gif Aš naudojau vakarams 3/4 rankoves. Šiam trečiadieniui dienomis buvo prognozės iki +35 dienomis. Man toks karštis jau nepakeliamas...

QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 06 05, 19:39)
Tai va, o jei pati Alcudia, tai moketi uz viesbuti brangiai ir ziureti tik i kitus viesbucius - aciu... neeee... O vienam vakarui - tai man beveik visur norisi biggrin.gif Butent, kalbejau apie gyvenima, kad ten nebutu Zilvinui nei save kam parodyti, nei i kitus paziureti  cool.gif  lotuliukas.gif

Ir aš įsiterpsiu dėl Alkudijos smile.gif Mums su vyru šis kurortas visai patiko, nes viešbutis ne pačiame centre (šalia jachtų) buvo, o kiek tolėliau (už Lidl'o tolyn). Kadangi mokėjome labai mažai (2 sav. 3 * HB 2 žmonėm vos virš 2 tūkst. Lt.), tai dėl kainos tikrai nepykom. Ir kalbos dėl nudrengtų viešbučių Maljorkoje mums nepasitvirtino smile.gif
Vis sakėm, kad tai tikrai tinkama vieta su vaikais, nes jūra gilėja labai lėtai, platus paplūdimys (nėra gatvės šalia) ir pakankamai platus. Na, minusai būtų promenados alėja išklaipytomis plytelėmis (ne centre) ir dar tas tvenkinys toks smirdantis šone kurorto smile.gif Žinoma, tikiu, kad yra ir kitų šaunių vietų...
Atsakyti
QUOTE(turlaurita @ 2012 06 08, 20:40)
Na, mes ką tik grįžom (šį antradienį), tai jokių striukyčių būnant 2 sav. tikrai neprireikė. Vyras net nieko neturėjo ilgomis rankovėmis  ax.gif Aš naudojau vakarams 3/4 rankoves. Šiam trečiadieniui dienomis buvo prognozės iki +35 dienomis. Man toks karštis jau nepakeliamas...

Va ir mane labiausiai gąsdina prognozuojama +30;+35 temperatūra visomis mūsų atostogų dienomis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nerara @ 2012 06 08, 21:31)
Va ir mane labiausiai gąsdina prognozuojama +30;+35 temperatūra visomis mūsų atostogų dienomis  doh.gif

Gal tas karštis dar kiek nuslūgs ax.gif Mums tokiu metu karštis papuolė pirmąkart, tai net nebuvau jam kaip reikiant nusiteikusi (plyšo galva nuo skausmo, o vieną dieną nusvilau gerokai po 2 val. rytinės saulės iki kūno drebulio krėtimo). Na, linkiu, kad jums tas karštis būtų lengvesnis ir mažesnis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo turlaurita: 08 birželio 2012 - 21:34
QUOTE(valinga @ 2012 06 01, 21:19)
rekomemenduoziau europa club hotel      Paguere (viesbutis tarp juros ir kalnu)miestelis jaukus, maistas labai neblogas, kiek prastesne animacija wink.gif gal kas birzelio 30 vyksta , galima masina kartu?

sveiki, idomu kodel si viesbutuka emet, jei maske nuomuosites, tai ten nera kur jos statyti, o papildomai moket berysio biski smile.gif juk kitur nemokamas statymas masinytes. mirksiukas.gif pats viesbutukas nieko visai wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Kokere @ 2012 06 06, 08:16)
Gražu. Daug apžvalgos aikštelių pakeliui. Pilių, bokštų griuvėsių...

o kokiam viesbutuke buvot ir emet su viskas iskaiciuota?
Papildyta:
QUOTE(mamuke68 @ 2012 06 08, 11:48)
...sveikutės, keliautojos.Mes liepą,gyvensim Can pastilla miestelyje.Kaip jis? Kap iš oro uosto iki jo nusigaunat - parašykit- įdomu viskas.Ačiū 4u.gif Tiesa, auto neimam...

kada planuojat is lietuvos pakilti?
Atsakyti
Šiandien kylam wink.gif
Klausimėlis: jei dabar perku bilietus į akvaparką internetu - jis galios rytoj?
Atsakyti
QUOTE(Velniux11 @ 2012 06 09, 12:26)
Šiandien kylam wink.gif
Klausimėlis: jei dabar perku bilietus į akvaparką internetu - jis galios rytoj?

o kiek bilietai internetu iseina? ir kiek jei siaip pirkti kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2012 06 09, 12:31)
o kiek bilietai internetu iseina? ir kiek jei siaip pirkti kainuoja?

24 šiaip, internetu 20,5 euro, čia El Arenalyje.
Atsakyti
QUOTE(Velniux11 @ 2012 06 09, 13:41)
24 šiaip, internetu 20,5 euro, čia El Arenalyje.

a tai ta pati ziurejom, tik neapsisprendziam ar vaziuoti g.gif vaiku idomu butu.
O gal zinai kur yra akvariumai, kazin kokios ten kainos?
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2012 06 09, 12:43)
a tai ta pati ziurejom, tik neapsisprendziam ar vaziuoti  g.gif  vaiku idomu butu.
O gal zinai kur yra akvariumai, kazin kokios ten kainos?

Manau apie šį klausi:
http://www.marinelan...ex.php?wlang=en
Atsakyti
http://palmaaquarium.com/
Mums patiko siame..
Atsakyti