Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(agne2 @ 2012 05 24, 09:46)
praeita savaite net ir diena kartais reikejo plono megztuko. Striukytes gal ir nereikia, bet siltesni megztuka tikrai verta tureti, juk nezinosi kaip oras keisis per savaite ir vakarais reikia siltesnio rubo.

Del megztuko sau ar dzemperiuku vaikams, tai tikrai taip, reikia. Tik vis mastau, ar striukytes imti.

QUOTE(ingeleee @ 2012 05 24, 10:19)
Su dzinsais isvaziavau is Lietuvos,bet ju ne karto nereikejo bunant ten.

Kazi, jei is LT skristume su bridzais, neatrodytume ten juokingai nusileide 24val. g.gif Nes, jei ir LT bus karsta, tai taip nesinores i dzinsus lysti doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 05 24, 11:35)
Del megztuko sau ar dzemperiuku vaikams, tai tikrai taip, reikia. Tik vis mastau, ar striukytes imti.
Kazi, jei is LT skristume su bridzais, neatrodytume ten juokingai nusileide 24val.  g.gif Nes, jei ir LT bus karsta, tai taip nesinores i dzinsus lysti  doh.gif

Cia kaip kam.
Man vasara kelnes visai nesuvokiamas rubas. As tik su bridzais, arba sijonais, nes man kojom niekada nebuna salta.
O vasara Maljorkoj manau tikrai nesusalsit cool.gif Man tai kelniu neprireikes, nes is tu 11 paru dvi buvo be saules. O jei saule, tai kepina.
Atsakyti
Sveikos mergaites , mes irgi ka tik grizom is to rojaus zemej, norejau parasyti sel viesbuciu, gal kam pravers, nes buvom 7 . Pirma nakti tik atskride uz 18 eur pernakvojom Gracioj, su pusryciais. Tikrai, kaip uz tokius pinigus, labai normaliai. Mums labai patiko viesbutis Marina , muris yra mazam mieatelyj pusiaukelej ma10 kelio, labai grazus vaizdas pro langa, mokejom 92 eurus uz nakti, bet buvo verta. Pats prasciausias ir net 62 eurus kainaves buvo pollentia club resort, nors 4 zvaigzdes, bet viesbutis prie greitkelio, jokio plezo, nieko!labai pasigailejom.. Pats geriausias buvo club s'illot, nerealus vaizdas pro balkona, superinis plezas, ir tik uz 42 eurus su pusryciais. Son baulo viesbutis - pensininku rojus, toli nuo centro, bet ant kranto . Sol gvadalupe magallufe- 4 zvaigzdes, 62 eurai bet neverta, yra paprastesniu ir arciau veiksmo vietos. Ir cia daugelio minetas barcelo ponent playa- tik su mazais vaikais.. Jura sekli, yra baseinas, bet porom tikrai neverta.. Toli nuo centro, o ir pats mieztelis nelabai koks.. Gavom tokia kamurke uz 48 eurus, bet bent jau su hb .tai tiek.. Gal kam pravers..
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 05 24, 11:19)
O vasara Maljorkoj manau tikrai nesusalsit cool.gif

As ir taip manau drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2012 05 21, 19:46)

thumbup.gif labai foto reportažas... o jau foto oios meniškos... gerai turėti tokį vyrą mirksiukas.gif
mano svajonė turėti gerą fotiką ir daryti gražias foto.. wub.gif

P.S. na dar 2 mėn ii mūsų kelionės... ech....
Atsakyti
Sveiki, o gal yra koks puslapis su visom nuorodom i Maljorkoje esanciu viesbuciu puslapius? Bandau vieno viesbucio puslapi surasti, o man meta tik per kitus ji, o man ju paciu reikia
Atsakyti
Įmetu nuorodą, gal ne visi skaitėt ir dar ką įdomaus aptiksit:
Maljorka
Atsakyti
Na gi zinokit su zarnyno infekcija mano mazylis atsidure ligoninej (na ir su manim), tai medikai tiria, ar neparsivezem is keliones, bet apie tokias ligas niekas nera rases, ane? g.gif Nes nepraejes inkubacinis periodas.

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 05 25, 10:15)
Na gi zinokit su zarnyno infekcija mano mazylis atsidure ligoninej (na ir su manim), tai medikai tiria, ar neparsivezem is keliones, bet apie tokias ligas niekas nera rases, ane?  g.gif Nes nepraejes inkubacinis periodas.

Perskaičiau visas temas apie Maljorką g.gif bet tikrai nemačiau nieko apie ligas... schmoll.gif
realu, kad galėjot parsivežti ....

sveikit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikix: 25 gegužės 2012 - 10:57
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 05 25, 10:15)
Na gi zinokit su zarnyno infekcija mano mazylis atsidure ligoninej (na ir su manim), tai medikai tiria, ar neparsivezem is keliones, bet apie tokias ligas niekas nera rases, ane?  g.gif Nes nepraejes inkubacinis periodas.

žarnyno infekciją galite bet kur pasigauti, tiek kelionėje, tiek Maximoje... Maljorka ne Egiptas, tikrai ten nėra didesnės rizikos kažką pasigauti, nei LT. Aš kelionėse visada vaikams profilaktiškai duodu gerųjų bakterijų, nes vistiek daugiau lauke, su smėliu žaidžia, nėra dažnai galimybių nusiplauti rankas ir pan.
Sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 05 24, 09:57)

Ačiū thumbup.gif

Bandysiu pasinagrinėt
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 05 25, 11:15)

Sveikit 4u.gif vajei, baisu su mazais vaikais vaziuoti sad.gif bandysiu (kiek tik pavyks) maziau duoti kitokio maisto vaikui , nei Lt ...ramiau paciai bus...sito labiausiai ir bijau,kad tik vaikas nesusirgtu sad.gif

Jus lyg vakariniu reisu skridot, ar duoda ryanair pleda vaikui apsikloti?
Atsakyti