Sveiki,
grizom ir mes is Maljorkos. Nors as daug neturiu ka pakomentuoti, bet vistiek gal kazkam bus kai kurie komentarai aktualus, todel jauciu pareiga pasisakyti
Komentuoti daug ka neturiu todel, kad pagrindinis musu keliones tikslas buvo Barcelona (kuri beje paliko neisdildoma ispudi), o Maljorka buvo tik kaip as sakau, koju pamirkymas juros vandenelyje po aktyvios keliones.
As automobilio nenuomavau, jau budama namie zinojau, jog salos grozio be automobilio nepamatysi, bet tam buvau nusiteikusi, be abejo, taip ir yra, automobilis yra butinas. Mes i viena kita papludimi ir i Palma vykome viesuoju transportu. Zinoma, susisiekimas patogus, tikrai, bet tai yra labai brangu. Siaip jei ka domins viesbutis Barcelo Ponent Playa (Cala D'or kurorte), tai mano komentarai tokie: tvarkingas, tikrai kainos kokybes santykis puikus, maistas geras, kaip 3 zv. viesbutis tikrai šaunus. Tačiau, nemanau, kad jis tinkamas, jei ketinama leisti laika viesbutyje, kadangi, prie baseino vietu gauti didziausias deficitas, nes jame dominuojantys "senjorai" jame esancius gultus okupuoja nuo ankstaus ryto ir viesbutis yra didelis, o teritorija nera tokia didele. Yra is viesbucio nusileidimas tiesiai prie siauro papludimio, bet ten sausakimsa, todel, mums ten ir neteko pasigulineti, vazinejome i kitus papludimius. Nezinau kaip kituose kurortuose ir kaip tame paciame Cala D'or kitais vasaros menesiais, bet dabar geguze, musu minetame viesbutyje 90 proc. viesbucio gyventoju buvo labai garbaus amziaus poilsiautojai is vokieciai bei anglai, todel, net su vaikais ten liudnoka butu. Stai tokia mano nuomone. Visiems keliaujantiems linkiu puikiu ispudziu, kuo daugiau pamatyti salos grozio ir geru pasirinkimu. Man patiko viskas, gaila tik , kad mazai pamaciau salos, bet kaip ir minejau musu pilnos galvos ispudziu is Katalonijos.