QUOTE(Sarlatane77 @ 2012 05 16, 08:52)
o vytintos žuvies ten yra ?
nemaciau
QUOTE(Elvita @ 2012 05 16, 09:37)
Ar verta eiti i Westernpark ir Zoo safari?
Man atrodo pirma puslapy apie tai rasiau, paverskit.
Trumpai - NE.
QUOTE(Caca* @ 2012 05 16, 10:33)
Ot s..., kita savaite LT zymiai geresni ora zada nai Maljorkoj. Ir kodel as nesirinkau sios savaites atostogoms???
Jei paguos, siandien ryte apsiniauke ir saltoka. Nors nusvile nugaras, ale vis tiek norejom dar degintis
Tai issinuomavom dviracius ir apvaziavom Alcudios senamiesti. Gaila, fotikas issikrove Vaika mieganti parisvezem.. Ot tevai...
Kainas nuomos galima gerokai paderinti
QUOTE(Elvita @ 2012 05 16, 11:21)
Kiek skaiciau - nieko blatno.
QUOTE(vaivorikste_saule @ 2012 05 16, 11:21)
Skrydome tiesiogiai iš Kauno į Maljorką, 11 nakv. gegužės mėn. viešbutis 3* AI, pervežimai ir skrydžiai - 1769 Lt/asm. bet dabar nežinau, gal ir nebėra tų tiesioginių už gerą kainą būtent jūsų datai
Tikrai sauni kaina.
QUOTE(GudriLapė @ 2012 05 16, 19:28)
Sveikos, na va siandien srydis musu jau bus uzsakytas, tik su viesbuciu problemu iskilo, nes jo nebeliko tiesiog nuo vakar... hm, siandien vel paieskose esu, reikia greit susirasti. BUvom numate Paguera. Norejau paklausti ar labai skiriasi kainos Alkudijoje? pvz viesbuciai man pasirode brangesni, o kaip ten kainos kavinukese? marketuose? ir dar tas atstumas nuo aerouosto gasdina... vis tik busim vietoje 23.55 ar labai brangu iki ten nakti nusigauti? gal dar galite patarti koki grazesni rajoneli? anglu puseje
Ramiai galit ziureti ne Alcudijoj, man tai - pervertintas kurortas - ne tas zodis. Na pleza.. na centrines gatves su tom pacio fintikliusku pardem. Visur tas pats Plezas nieko.. Bet ir kitur yra.
O va viesbuciai cia brangesni. Keista.. .