Ar verta eiti i Westernpark ir Zoo safari?
QUOTE(rutuliukass @ 2012 05 15, 20:27)
Iškilo klausimas..Ar Maljorkoje galima išsinuomoti auto be kreditinės kortelės? Ar būtinai reikia turėti kreditinę?
Man irgi aktualu, ar galima issiversti be jos..
Ir ar kreditine t b eurine??
Ot s..., kita savaite LT zymiai geresni ora zada nai Maljorkoj. Ir kodel as nesirinkau sios savaites atostogoms???
QUOTE(Gurmano @ 2012 05 16, 09:25)
Nebutinai. Bankas pats konvertuoja valiuta.
Papildyta:
QUOTE(Caca* @ 2012 05 16, 09:33)
Ot s..., kita savaite LT zymiai geresni ora zada nai Maljorkoj. Ir kodel as nesirinkau sios savaites atostogoms???
Orai Bent jau cia, tai neblogus rodo
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 05 15, 16:25)
Na mes tik pirma diena persikele i kita viesbuti permokejom tuose nenormaliuose sparuose. Bet pilna LIDL, kur kainos mazesnes, nei pas mus.
Na gal suriai cia brangiau. Bet mesa, kiausiniai, pienas, aliejus, mano megstami ravioliai, visokie cili, vynai, alus, salotos.
Pvz mano viesbuti kainos be maitinimo buvo 700 (6 d.), su pusryciais 1400, HB 2500 atrodo, o AI gal jau 4000.. Tai gal tiek to.
Bet buna, ir buvau radus, kad yra su maitinimu uz gera kaina Bet mane nugalejo vaikiskos vandens pramogos viesbucio..
Tik reikia moketi atsirinkti
Na gal suriai cia brangiau. Bet mesa, kiausiniai, pienas, aliejus, mano megstami ravioliai, visokie cili, vynai, alus, salotos.
Pvz mano viesbuti kainos be maitinimo buvo 700 (6 d.), su pusryciais 1400, HB 2500 atrodo, o AI gal jau 4000.. Tai gal tiek to.
Bet buna, ir buvau radus, kad yra su maitinimu uz gera kaina Bet mane nugalejo vaikiskos vandens pramogos viesbucio..
Tik reikia moketi atsirinkti
Mes skrydome 11 nakv., kaina viešbučio 3*, AI, su skrydžiais ir užsakyti pervežimai iš ir į oro uostą mums atsiėjo 1769 Lt/asm., užsakinėjom per agentūrą paketą pilną tai todėl mums apsimokėjo imt AI būtent šiame viešbutyje, ypač, kai piknikus nors kiekvieną dieną galėjoma užskayt, kai nebuvom viešbutyje...viešbutis nebuvo pats blogiausias, net turėjo savų tikrai žymių pliusų bet jei jūsų variante toks skirtumas, tai kas kita
QUOTE(Elvita @ 2012 05 16, 09:48)
Labai idomiai su orais, neverta žiūrėti tų prognozių, kažkiek aišku jos atitinka, bet rodo tarkim, kad 22 C jų termometrai, o saulė kepina ir jautiesi lyg prie 25 C, o prognozė rodo 21, o saulei dingus, megztinio labai norisi... saulė ten labai jau kaitina, o kiekvienam regione orai skirtingi, išvažiavom iš Arenalio apsirengę, atvažiavom į Soleri teko nusirenginėti, nes per karšta...vienos vietovės vejuotos, kitos karštesnės, net pagal jų prognozes vieną dieną rodė, kad tarkim Alcudijoj +25, o Arenalyje +21
QUOTE(vaivorikste_saule @ 2012 05 16, 10:18)
Labai idomiai su orais, neverta žiūrėti tų prognozių
, turim tokios patirties su Kanaru salomis
Dar klausimelis. Ar plauket kas nors i Cabreros sala?
QUOTE(-Voveryte- @ 2012 05 15, 18:10)
Pigiau, jei su persedimais, bet mes renkames visada tiesioginius skrydzius, nes su persedimais labai vargina, o tiesioginiu, deja, labai pigiai neina rasti.
Skrydome tiesiogiai iš Kauno į Maljorką, 11 nakv. gegužės mėn. viešbutis 3* AI, pervežimai ir skrydžiai - 1769 Lt/asm. bet dabar nežinau, gal ir nebėra tų tiesioginių už gerą kainą būtent jūsų datai
QUOTE(Gurmano @ 2012 05 16, 10:25)
Man irgi aktualu, ar galima issiversti be jos..
Kiek perskaičiau užsienio forumuose, tai visur rašo, kad be kreditinės sunkiai įmanoma išsinuomot auto.
Mergaitės, kurios buvot, pasidalinkit, prašau, patirtim.
QUOTE(rutuliukass @ 2012 05 16, 10:31)
Kiek perskaičiau užsienio forumuose, tai visur rašo, kad be kreditinės sunkiai įmanoma išsinuomot auto.
O man teko skaityti, kad galima susirasti ir tokiu variantu, tik tada reikes palikti uzstata
QUOTE(racke @ 2012 05 16, 12:08)
O man teko skaityti, kad galima susirasti ir tokiu variantu, tik tada reikes palikti uzstata
O jei kreditine ne savo, tai ko reikia? Igaliojimo?
Nes jau pasigamint nebespejam
Maljorkoj mašiną nuomavomės gatvėje tik parodydami vairuotojo pažymėjimą, bet tai buvo prieš 17 metų Graikijos saloj pernai irgi pakako parodyti pažymėjimą
užstato niekad neprašė
užstato niekad neprašė