Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 28 tema

QUOTE(zuzanele @ 2012 05 14, 16:31)
Oi... Atsiprašau. Neturiu karaokės  ax.gif

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 05 14, 20:15)
Mergaitės, iki mokslo metų pabaigos beliko tik 14 darbo dienų. 

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif laukiu, nesulaukiu - nežinau kaip jums, bet man šie metai gana sunkūs buvo. Tikiuosi kitų geresnių... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 14 gegužės 2012 - 19:32
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 05 14, 21:15)
Mergaitės, iki mokslo metų pabaigos beliko tik 14 darbo dienų. Visoms linkiu stiprybės ir kūrybinių idėjų.

O aš pasakyčiau, kad labai gaila, kad tik tiek... unsure.gif Galėtų dar tęstis ir tęstis... cool.gif Nors jie buvo laaaabai sunkūs, bet už tai gavau algą, o dabar vis arčiau nežinomybė... Stumiu mintis šalyn, bet... Vis dažniau prisimenu... Pirmą kartą per savo darbo metus nelaukiu atostogų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 14 gegužės 2012 - 19:39
clap.gif Dar kartą dėkoju už sveikinimus aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

Pas mus stovykloje taip pat dirbame kas antrą dieną, tik kad pinigėliai duodami tik maitinimui, o vat priemonėms schmoll.gif Tai labai sunku sugalvoti įdomią veiklą g.gif bet dirbam visos draugiškai, nebambėdamos lotuliukas.gif

Zuzanėle, gal viskas bus gerai rolleyes.gif Netekti darbo labai baisu, bet gal kai vienas duris uždaro - langą atidarys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmokiukė: 14 gegužės 2012 - 20:05
Mergaitės, iki mokslo metų pabaigos beliko tik 14 darbo dienų. Visoms linkiu stiprybės ir kūrybinių idėjų.
[/quote]

doh.gif tik14, o manęs dar laukia tridienis pirmokų priėmimas, projektinė savaitė akmens amžius, šeimų šventė, susiliejimas su gamta ir dar kažkaip pamokėles prasivesti, paskutinę dieną apdovanoti visus. Vien žo darbo iki kaklo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 14 gegužės 2012 - 20:34
Mergaitės,kreipiuosi patarimo, nebežinau kaip pasielgti.Turiu pirmoką su specifiniais motorinės funkcijos bei mišriaisiais specifiniais raidos sutrikimais.Tėvai nesutinka, kad pedagoginėje-psichologinėje tarnyboje skirtų pritaikytą programą, tikisi, kad vaikas ,,išaugs".O jo diagnozę aš sužinojau netyčia prasitarus mokyklos seselei.Vaikas labai ,,sunkus",jis išmoko kažkiek raidelių, skaičiuoja daiktus iki 10, bet...
Atsakyti
QUOTE(kara117 @ 2012 05 14, 21:39)
Mergaitės,kreipiuosi patarimo, nebežinau kaip pasielgti.Turiu pirmoką su specifiniais motorinės funkcijos  bei mišriaisiais specifiniais raidos sutrikimais.Tėvai nesutinka, kad pedagoginėje-psichologinėje tarnyboje skirtų pritaikytą programą, tikisi, kad vaikas ,,išaugs".O jo diagnozę aš sužinojau netyčia prasitarus mokyklos seselei.Vaikas labai ,,sunkus",jis išmoko kažkiek raidelių, skaičiuoja daiktus iki 10, bet...

Jei vaikas neįsisavino programos, tai paliekam kartoti kurso, arba, jei matom, kad ir tas nepadės, tiria PPT. Pas mus taip... Nesutinka dar tėvai ir palikt, mokykla tada sudaro komisiją, kuri tikrina, ką vaikas gali ir priima galutinį sprendimą - palikti kartoti kurso. Taip pas mus buvo pernai, kai mama su niekuo nesutiko...
Atsakyti
Sveikos, bitutės drinks_cheers.gif
PO savaitės "atostogų" ligoninėje, jungiuosi prie jūsų vėl thumbup.gif
Pirmiausia, visas sveikinu su prabėgusiais šampadieniais, tortadieniais drinks_cheers.gif Gerų metų drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Dalinuosi savo idėjomis apie ketvirtokus - jau pasidariau varpelius iš spalvoto popieriaus su saldainuku viduryje - DIDELIAUSIAS AAAAAČIŪŪŪŪ šios informacijos radėjai. Deja, nebepamenu kam konkrečiai - šie varpeliai buvo pernykštis mūsų šiemetinių pirmokių topas biggrin.gif
Toliau, užsakysiu didelį tortą, dar DVD su nuotraukomis ir viskas.
Ketvirtokai pirmokams darys pelėdas-maišelius. Ten įdėsiu reikmenis - trintuką, pieštuką, dar ką nors. Negaliu atsižiūrėti į tuos maišelius - man jie tokie gražūs blush2.gif (vieną pabandymui pasidariau) http://www.domestifl...wl-treat-boxes/
Net trafaretas yra.
Pasidariau ir varpelių trafaretą ir šios pelėdos (ant vieno lapo). Jei reikia - atsiųsiu.
Ketvirtokams esu padariusi lapelius į pasiekimų knygelę dėl egzaminų lygmens. Reikia?
Atsakyti
QUOTE(kara117 @ 2012 05 14, 21:39)
Mergaitės,kreipiuosi patarimo, nebežinau kaip pasielgti.Turiu pirmoką su specifiniais motorinės funkcijos  bei mišriaisiais specifiniais raidos sutrikimais.Tėvai nesutinka, kad pedagoginėje-psichologinėje tarnyboje skirtų pritaikytą programą, tikisi, kad vaikas ,,išaugs".O jo diagnozę aš sužinojau netyčia prasitarus mokyklos seselei.Vaikas labai ,,sunkus",jis išmoko kažkiek raidelių, skaičiuoja daiktus iki 10, bet...

As toki turiu 2kl jam PPT rekomendavo spec mkla, bet tevai nesutinka . O antriem metam jo palikt negalim nes diagnoze tokia. Jis ir 7kl skaiciuos iki 10.
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 05 14, 23:00)
Pasidariau ir varpelių trafaretą ir šios pelėdos (ant vieno lapo). Jei reikia - atsiųsiu.
Ketvirtokams esu padariusi lapelius į pasiekimų knygelę  dėl egzaminų lygmens. Reikia?

Reikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 05 14, 22:00)
Sveikos, bitutės  drinks_cheers.gif
PO savaitės "atostogų" ligoninėje, jungiuosi prie jūsų vėl  thumbup.gif

blink.gif Kas nutiko ?

Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 14, 22:07)

Trafaretus siunčiu, o į pasiekimų knygelę - mokyklos kompiuteryje palikau ax.gif . Ryt atsiųsiu
Papildyta:
QUOTE(domassss @ 2012 05 14, 22:16)
blink.gif  Kas nutiko ?

Mažius kažkokiu yaptingu būdu sugebėjo netekti daug skysčių doh.gif . Bet teko net tik lašines atkentėti, bet ir antibiotikus ragauti verysad.gif . Kažkoks žarnyno virusas pas mus siaučia. Tik keista, kad vaikas nei vėmė, nei viduriavo unsure.gif
Atsakyti