VISOMS UŽ SVEIKINIMUS!!! Taip smagu, kai tavęs nepamiršta. Jūs tokios šaunios, tokios pastabios, draugiškos ir t.t. per tuos paskutiniuosius darbus - pasispardymus vos bepašliaužiu. Todėl šiandien jau b.s. nuo ankstyvo ryto pasveikinta nusprendžiau ilsėtis. Jei švęst - tai švęst nuo pirmadienio
DĖKOJU VISOMS VISOMS JUMS!
QUOTE(vaiduuse @ 2012 05 13, 21:27)
o kas pas jus dirba su mokiniais vasaros stovykloj? Ar tariatės su mokytojom iš anksto dėl darbo?
sudarau grafikeli ir nieko neklausiu yra taip ,kad viena diena dirba, o kita turi laisva.tai is 8 stovyklos dienu dirba 4 dienas ir 4 iseigines.darba nuo 8 iki 13val.
QUOTE(ingredb @ 2012 05 14, 15:29)
sudarau grafikeli ir nieko neklausiu yra taip ,kad viena diena dirba, o kita turi laisva.tai is 8 stovyklos dienu dirba 4 dienas ir 4 iseigines.darba nuo 8 iki 13val.
Bet tai bendru susitarimu su kolegėmis, ar įsakmiai?
QUOTE(ninkute @ 2012 05 13, 22:09)
Kreipiuosi į ketvirtokų mokytojas Ar jau išsitaisėte standartizuoto rašymo testo užduotis? Kaip vertinate? Suprantu, kad yra atskirai kalbinė raiška, raštingumas ir t.t. Kaip suvedate bendrą taškų sumą ir nustatote lygį? Apšvieskite.
Kaip ir sakei, yra atskiri 4 vertinimai, pagal kuriuos pasirašau balus, susumuoju ir pagal bendrą balų skaičių išvedu lygį
QUOTE(Mergelė @ 2012 05 14, 12:10)
Sveikos,
Apsikasus darbais, tai net neturiu laiko užbėgti paskaitinėti.
Aš su tokiu prašymuku Gal kas turit šios dainos http://dainutekstai....lyna-saule.html fonogramą?
Apsikasus darbais, tai net neturiu laiko užbėgti paskaitinėti.
Aš su tokiu prašymuku Gal kas turit šios dainos http://dainutekstai....lyna-saule.html fonogramą?
Turiu Nedos įdainuotą ir pagal jos dainą karaoke. Ar dar reikia?
QUOTE(naminukė @ 2012 05 14, 15:44)
P.S. vakar nusiaubiau "Pegaso" knygyną ir išprašiau visai savo klasei plakatus skaitymui su medžiu. Negaliu atsidžiaugt, nes plakatai labai gražūs. Padovanosiu mokslo metų baigimo proga ir išlaidauti pačiai neteks
O tai jame reikia kažką pirkti ar šiaip dalina?
Ačiū už naujus namelius . Pritrūksta laiko viską skaityti, kiek priplepėjote. Šaunuolės! O aš dabar ne tik mokslo metų pabaigos rūpesčiais užsiėmusi, bet ir persikraustymo darbais. Kraustomės gyventi į namą ir tikriausiai nesupyksite, kad laikinai nebendrausiu forume. Nes tikriausiai internetą namuose pajungs tik vasaros pabaigoje. Linkiu visoms per atostogas gerai pailsėti.
QUOTE(b.s @ 2012 05 14, 16:30)
pas mus visos puikiai zino, jei rasomas projektas,dirba visos.tai jei nesutiktu su tokiu darbo grafiku tegul eina kiekviena diena dirbti.kad butu noras dirbti be burbejimu, suderinu su direktore, grafikeli ir visos be bumbejimo dirba, nes manau laisva diena tureti nori visos.
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 14, 15:41)
Labai
Oi... Atsiprašau. Neturiu karaokės
QUOTE(eknos @ 2012 05 14, 17:11)
Ačiū už naujus namelius . Pritrūksta laiko viską skaityti, kiek priplepėjote. Šaunuolės! O aš dabar ne tik mokslo metų pabaigos rūpesčiais užsiėmusi, bet ir persikraustymo darbais. Kraustomės gyventi į namą ir tikriausiai nesupyksite, kad laikinai nebendrausiu forume. Nes tikriausiai internetą namuose pajungs tik vasaros pabaigoje. Linkiu visoms per atostogas gerai pailsėti.
Lauksim sugrįštančios
Smagios tau vasaros
PIRMOKIUKE, su tortadieniu!!!!
SVEIKATOS, LAIMES IR PALAIMOS
SVEIKATOS, LAIMES IR PALAIMOS
Pirmokiuke, prisidedu ir aš prie sveikinimų
Mergaitės, iki mokslo metų pabaigos beliko tik 14 darbo dienų. Visoms linkiu stiprybės ir kūrybinių idėjų.
Mergaitės, iki mokslo metų pabaigos beliko tik 14 darbo dienų. Visoms linkiu stiprybės ir kūrybinių idėjų.