Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 28 tema

Sveikos visos,
atsiprašau, tik įsijungiau į jūsų ratelį ir prapuoliau, bet galiu pasiteisinti ax.gif mano klasė dalyvavo Comenius projekte, tai reikejo ruoštis, ir dar motinos diena. Trumpai tariant darbo netūko doh.gif . Vos gyva po šios savaitės.
Apie testus: mums davė valdžia juos raštyti, tai rezultai nėra tokie ir blogi. Tiesa, džiaugiuosi tuo, kad man pačiai nereikėjo taisyti. Teks tik rezultatus apibendrinti.
Norėjau paklausti, kažkas minėjo apie plaukiojimą laivu ir piešinius, galima plačiau apie tai 4u.gif. Su kuo reikia tartis dėl piešinių?
Jeigu įdomu galėčiau parodyti nuotraukas iš projekto, mūsų klasei pamoką vedė ispanės. Mokėmės dainą ispaniškai ir darėme darbelį. Dabelis gal labiau tiktų pirmokams - antrokams, nei ketvirtokams. Ar galima į jūsų paštą siųsti tokias nuotraukas? Dar turiu keletą nuotraukų su įdomiais darbeliais iš Ispanijos mokyklos, kur teko apsilankyti. Ar tiktų?
Atsakyti
Labas rytas.
Pirmokiuke - su gimtadieniu user posted image

user posted image
Atsakyti
PIRMOKIUKE happybday.gif happybday.gif happybday.gif
GRAŽIOS ŠVENTĖS 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Apsikasus darbais, tai net neturiu laiko užbėgti paskaitinėti.
Aš su tokiu prašymuku ax.gif Gal kas turit šios dainos http://dainutekstai....lyna-saule.html fonogramą?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 05 14, 11:10)

Aš su tokiu prašymuku ax.gif Gal kas turit šios dainos http://dainutekstai....lyna-saule.html fonogramą?

TIKRAI BUVAU ATSIUNTUS, TIK NEPAMENU, KURIAM PAŠTE. smile.gif

Pirmokiuke, su švente !

Atsakyti
QUOTE(Zydrune @ 2012 05 13, 23:23)
Sveikos visos,
atsiprašau, tik įsijungiau į jūsų ratelį ir prapuoliau, bet galiu pasiteisinti  ax.gif  mano klasė dalyvavo Comenius projekte, tai reikejo ruoštis, ir dar motinos diena. Trumpai tariant darbo netūko  doh.gif . Vos gyva po šios savaitės.
Apie testus: mums davė valdžia juos raštyti, tai rezultai nėra tokie ir blogi. Tiesa, džiaugiuosi tuo, kad man pačiai nereikėjo taisyti. Teks tik rezultatus apibendrinti.
Norėjau paklausti, kažkas minėjo apie plaukiojimą laivu ir piešinius, galima plačiau apie tai 4u.gif. Su kuo reikia tartis dėl piešinių?
Jeigu įdomu galėčiau parodyti nuotraukas iš projekto, mūsų klasei pamoką vedė ispanės. Mokėmės dainą ispaniškai ir darėme darbelį. Dabelis gal labiau tiktų pirmokams - antrokams, nei ketvirtokams. Ar galima į jūsų paštą siųsti tokias nuotraukas? Dar turiu keletą nuotraukų su įdomiais darbeliais iš Ispanijos mokyklos, kur teko apsilankyti. Ar tiktų?

ZYDRUNE, MUMS VISKAS ĮDOMU biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 05 13, 23:57)
Ir manęs laukia šis galvosūkis g.gif Tik dovanėles jau žinau, kokias dovanosim. Mėginsime išlankstyti kiekvienam dvyliktokui po jūreivio kepurę. Gal kuri turite lankstinio pavyzdį? ax.gif  Būčiau labai dėkinga, jei sutaupytumėte mano laiką lankstinio paieškoms smile.gif

Įmečiau į pirmą paštą porą nuorodą, kaip lankstyti įvairias kepures. Gal kas nors tiks...

Gal kas turi kokį scenarijų pirmokų vedamos paskutinės pamokos dvyliktokams? Būčiau labai dėkinga.

P.S. vakar nusiaubiau "Pegaso" knygyną ir išprašiau visai savo klasei plakatus skaitymui su medžiu. Negaliu atsidžiaugt, nes plakatai labai gražūs. Padovanosiu mokslo metų baigimo proga ir išlaidauti pačiai neteks tongue.gif
Atsakyti
PIRMOKIUKE, LINKSMO TORTADIENIO, GERŲ DRAUGŲ IR ŠYPSENOS VISUS METUS!!! user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 14 gegužės 2012 - 14:18
Pagaliau jus radau ir pasivijau ax.gif
Sveikutės visos
Ačiū už mūsų namų grožį thumbup.gif

Pirmokiuke - SU GIMTADIENIU
QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 13, 18:03)
Dar prašymukas  ax.gif . Gal turit kokių linksmų estafečių, kurias galima būtų organizuoti gamtoje? Gerai būtų, kad tėvai tuo užsiimtų, bet aš jais nepasitikiu visiškai, o vienos mamos apkrauti tikrai nenoriu  blush2.gif . Teks pačiai organizuoti  doh.gif ...

Darėm štai tokią estafetę: vienoj komandoj reikia 1 tėvelio, 2 mamyčių ir 3 vaikučių. Estafetės tikslas tėvams kuo greičiau iš taško A į tašką B pernešti 2 mamytes ir 3 vaikus. Kai buvo smagu stebėti tėvų išmonę. Vienibandė visą krovinį iš karto paimti, kiti po vieną nešė... Taip pat buvo smagu visiems
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 05 14, 14:44)

P.S. vakar nusiaubiau "Pegaso" knygyną ir išprašiau visai savo klasei plakatus skaitymui su medžiu.

O tai turbut nelabai nori duoti????? nes as irgi planuoju imti visai klasei g.gif
Atsakyti
Sveikutės, oho kaip greitai keliaujam iš temos į temą - vos spėju skaityt...
Pirmokiuke - SU TAVO ŠVENTE!
4u.gif
O aš suku galvą ką trečiokams iškrėtus paskutinę dieną. ax.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 13, 18:03)
Dar prašymukas  ax.gif . Gal turit kokių linksmų estafečių, kurias galima būtų organizuoti gamtoje? Gerai būtų, kad tėvai tuo užsiimtų, bet aš jais nepasitikiu visiškai, o vienos mamos apkrauti tikrai nenoriu  blush2.gif . Teks pačiai organizuoti  doh.gif ...

Visai šauni estafetė su balionais, bet jų reikia kiekvienam žaidėjui. Pasiima po vieną ir laukia savo eilės. Turi nubėgti ir parbėgti pūsdamas balioną, o parbėgęs susprogdinti savo komandos draugui į nugarą. kol nesusprogdina, tol komandos narys negali bėgti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kara117 @ 2012 05 14, 09:10)
PIRMOKIUKE happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif
                GRAŽIOS ŠVENTĖS 4u.gif

Pirmokiuke,
tegul dangus tau sėkmę lemia
Visuos darbuos, visuos keliuos!
Gražios gimtadienio šventės.
user posted image
Atsakyti