Sveikutes.
http://www.supermama...p...&phid=23782 prasau prabalsuoti uz mano pipiriuka, nes man neleidzia, mat as vis dar "Naujoke".
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 06 11, 07:28)
Nežinau, ar tai daug, ar mažai, bet yra šiuo metu dvi klasės po 24 mokinukus
. Galėjo būti kokiais 8-10 daugiau ir būtų trys klasės, bet yra kaip yra, teks dirbti didelėj klasėj
... Kaimynės - kolegės labai negražiai elgėsi ir mūsų pirmokus persiviliojo. Jei nežinočiau, tai nesakyčiau, bet tikras reikalas, nes mano vieną mamą atėję į namus bandė pervilioti. Kai tėvai tvirtai apsisprendę tai nepervilios, o yra tokių, kurie kaip nendrė - kur vėjas pučia, ten linksta... Va tokius ir persiviliojo... Dar neigiamos įtakos turėjo mūsų pradinių patalpų uždarymas, nes daug pas mus leisdavo dėl gerų patalpų pradinukams (su žaidimų kambariais, tualetais, rūbinėmis kiekvienai klasei atskirai)... Dabar to nebus, gaila
Nieko nuostabaus. Pas mus mokyklos viduje viena is kitos vilioja mokinius
net nereikia kaimynu
Pas mane buvo 21 prasymas. Per stovyklėlę suzinojau , kad liko tik 19. Persirašė tėvai pas "koleges"
Baisu kai tevai sprendzia kam duoti darba
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 06 11, 07:28)
Nežinau, ar tai daug, ar mažai, bet yra šiuo metu dvi klasės po 24 mokinukus
. Galėjo būti kokiais 8-10 daugiau ir būtų trys klasės, bet yra kaip yra, teks dirbti didelėj klasėj
...
Tai jums pagal viska truksta tik vieno mokinio, kad butu trys klases. Nes nuo 49 mokiniu jau trys klases, bent jau pas mus