Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 28 tema

QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 13, 19:29)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Labai gera mintis, reikės ir man vaikams pasiūlyti  drinks_cheers.gif

Tikrai pasiteisina, nes jie per gimtadienius nekasdieninius žaidimus žaidžia mirksiukas.gif
Visi rašė savo žaidimų aprašymus ir labai norėjo, kad išrinkčiau. Aš atrinkau su ta sąlyga, kad patys ir pasiruoš viską ko reikia savo estafetei. Jie sutiko. Neturėjau jokių rūpesčių thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 13 gegužės 2012 - 17:34
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 13, 18:32)
Tikrai pasiteisina, nes jie per gimtadienius nekasdieninius žaidimus žaidžia mirksiukas.gif
Visi rašė savo žaidimų aprašymus ir labai norėjo, kad išrinkčiau. Aš atrinkau su ta sąlyga, kad patys ir pasiruoš viską ko reikia savo estafetei. Jie sutiko. Neturėjau jokių rūpesčių thumbup.gif

Jėga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Tegul ir patys prisideda prie šventės, o tai pripratę gauti viską sukramtytą doh.gif
Atsakyti
Kreipiuosi į ketvirtokų mokytojas Ar jau išsitaisėte standartizuoto rašymo testo užduotis? Kaip vertinate? Suprantu, kad yra atskirai kalbinė raiška, raštingumas ir t.t. Kaip suvedate bendrą taškų sumą ir nustatote lygį? Apšvieskite.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 05 13, 21:09)
Kreipiuosi į ketvirtokų mokytojas Ar jau išsitaisėte standartizuoto rašymo testo užduotis? Kaip vertinate? Suprantu, kad yra atskirai kalbinė raiška, raštingumas ir t.t. Kaip suvedate bendrą taškų sumą ir nustatote lygį? Apšvieskite.

Niekaip neprisiverčiu ištaisyti tų darbų, nes šis darbas man mistika sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingredb @ 2012 05 13, 08:33)
na as ir rasiau projekta vasaros stovyklai.kiek pinigu gausim nezinau.darysim 8 dienas.tad ilsetis ir nebus kada

o kas pas jus dirba su mokiniais vasaros stovykloj? Ar tariatės su mokytojom iš anksto dėl darbo?
Atsakyti
[quote=22peliukas22,2012 05 13, 21:21]
Niekaip neprisiverčiu ištaisyti tų darbų, nes šis darbas man mistika sad.gif
Man šis darbas irgi nesuprantamas. Peliuk, o klasėje neturite mokinių pagal pritaikytą programą. Pas mane tai yra, tai ką jie gali rašyti?

Papildyta:
Pridariau nesąmonių su Peliuko žinute. Atsiprašau.
Atsakyti
Ačiū visoms už idėjas dėl dvyliktokų pasveikinimo 4u.gif Bandysiu kažką galvot ir aš. Buvau sugalvojusi užsakyt magnetukus (apie 5Lt), kurio vidury mokyklos nuotrauka padaryta. Dar paieškosiu ir kitų smulkmenėlių, kurias galėčiau panaudot.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 05 13, 21:30)
Man šis darbas irgi nesuprantamas. Peliuk, o klasėje neturite mokinių pagal pritaikytą programą. Pas mane tai yra, tai ką jie gali rašyti?

Pas mane tokių klasėje nėra, tai nors tiek lengviau, nes jiems šis testas beveik neįveikimas. Mano vaikiai tai kaip reikiant susimovė, kai kuriuos darbus skaitant verkti norisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 13 gegužės 2012 - 20:36
QUOTE(vaiduuse @ 2012 05 13, 20:32)
Ačiū visoms už idėjas dėl dvyliktokų pasveikinimo  4u.gif Bandysiu kažką galvot ir aš. Buvau sugalvojusi užsakyt magnetukus (apie 5Lt), kurio vidury mokyklos nuotrauka  padaryta. Dar paieškosiu ir kitų smulkmenėlių, kurias galėčiau panaudot.

Sveikutės 4u.gif

Esu dovanojusi įrėmintą foto vieną mūsų pirmųjų...Tais laikas dar skaitmeninio fotiko neturėjau, tai ir nuotraukų nepridarydavau jiems... Va buvo staigmena, džiaugėsi vaikai. Ir dar paskaičiau rašinėlius apie jų svajonių mokyklą. Oj juoko buvo doh.gif biggrin.gif

Kitiems reiks galvas gerai pasukti, ką dovanot g.gif

Pailsėjau kaime, ech wub.gif ...

Geros ateinančios savaitės mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis. Greitai pildosi forumo puslapiukai, nebegalima spėti perskaityti jūsų pasisakymų.
Mes bandysime rytoj galvoti, kaip su pirmokais sveikinsim dvyliktokus. Dar laukia ekskursija.
Atsakyti
Gal kas turite užduotėlių pirmokams. Jų abėcėlės šventė ir reikėtų pateikti sveikinime įvairių užduočių.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 05 13, 21:54)
Mes bandysime rytoj galvoti, kaip su pirmokais sveikinsim dvyliktokus.

Ir manęs laukia šis galvosūkis g.gif Tik dovanėles jau žinau, kokias dovanosim. Mėginsime išlankstyti kiekvienam dvyliktokui po jūreivio kepurę. Gal kuri turite lankstinio pavyzdį? ax.gif Būčiau labai dėkinga, jei sutaupytumėte mano laiką lankstinio paieškoms smile.gif
Atsakyti