Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 28 tema

QUOTE(zuzanele @ 2012 06 07, 07:31)
Mergaitės, jau galiu džiaugtis - nuo rugsėjo 1 turėsiu darbą pagal savo specialybę  thumbup.gif

user posted imageuser posted image
Sveikinimai didžiausi, zuzanėle. Džiaugiuosi už Tave!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 07 birželio 2012 - 07:28

Labai labai ačiū 4u.gif
Aš vis dar negaliu patikėti... Nes jau buvau praradus viltį...
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 06 07, 08:27)
Labai labai ačiū 4u.gif
Aš vis dar negaliu patikėti... Nes jau buvau praradus viltį...

Pasigirk, kaip tau pavyko. ax.gif
Atsakyti
Vau, Zuzanėle, SVEIKINU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai džiaugiuosi, kad pavyko - niekaip negalėjau suprasti, kaip su tokia kvalifikacija, užsidegimu galima nebedirbti pedagoginio darbo. Didžiausios sėkmės thumbup.gif thumbup.gif

Dar labai norėjau padėkoti visoms čia kolegėms - jūsų dėka mokslo metus su ketvirtokais užbaigiau labai gerai. Vienas iš elementų - varpeliai su saldainiu - ketvirtokams taip patiko, kad neradau jokio sladainio popieriuko - parsinešė darbelį namo. O pamatę ant mano stalo visus varpelius - tai išgirdau nustebimo ir susižavėjimo šūksnius. Pačios žinote, kaip sunku šiuolaikiniams vaikams įtikti doh.gif
Būsimiems pirmokams taip pat pelėdos labai patiko. Tik darbo krepšelį koregavausi pagal poreikį.

Dar dėkinga ir už seminarų sklaidą. Sėdime su kelege dabar "Interaktyvių lentų" seminare Vilniuje ir kaifuojame thumbup.gif

Mūsų mokykla viską mokytojams reikalinga irgi nuperka. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 06 07, 06:31)
Mergaitės, jau galiu džiaugtis - nuo rugsėjo 1 turėsiu darbą pagal savo specialybę  thumbup.gif

Puiku, džiaugiuosi už tave. Vadinasi vasara tęsiasi tikra ta žodžio prasme user posted image
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 06 07, 09:50)
Puiku, džiaugiuosi už tave. Vadinasi vasara tęsiasi tikra ta žodžio prasme

B.s. Ar mes nesusitiksime birželio 14 dieną? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 06 07, 09:01)
B.s. Ar mes nesusitiksime birželio 14 dieną?  mirksiukas.gif

Ar atvažiuoji? Jeigu atvažiuoji, tai būtinai būsiu mirksiukas.gif , nes mes jau nuo pirmadienio atostogausim. Būčiau tavęs skype paklausus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 06 07, 10:21)
Ar atvažiuoji? Jeigu atvažiuoji, tai būtinai būsiu  mirksiukas.gif , nes mes jau nuo pirmadienio atostogausim. Būčiau tavęs skype paklausus  mirksiukas.gif

Na, nebent liga ar mirtis koją pakiš biggrin.gif Labai įdomu kaip gyvenate, kaip jums elektroninis dienyans, internetinis puslapis ax.gif Išsunksiu informacijos 4u.gif Kaip anksti atostogauti susiruošėte rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 06 07, 09:30)
Na, nebent liga ar mirtis koją pakiš  biggrin.gif  Labai įdomu  kaip gyvenate, kaip jums elektroninis dienyans, internetinis puslapis ax.gif Išsunksiu informacijos  4u.gif  Kaip anksti atostogauti susiruošėte  rolleyes.gif

Šiais metais žadame rugpjūtį daug pasidaryti sekantiems m.m., nes dabar norisi poilsio tourist5.gif vacation4.gif vacation1.gif
Bus šaunu pasimatyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 06 07, 10:36)
Šiais metais žadame rugpjūtį daug pasidaryti sekantiems m.m., nes dabar norisi poilsio  tourist5.gif  vacation4.gif  vacation1.gif
Bus šaunu pasimatyti  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už palaikymą wub.gif Dar pati negaliu patikėti...

QUOTE(lutute1 @ 2012 06 07, 09:28)
Pasigirk, kaip tau pavyko. ax.gif

Pirmiausia, ką padariau prieš kelis mėnesius, tai aplink mane 20-30 km spinduliu į esančias mokyklas išsiuntinėjau savo CV. Kažkur į 30 mokyklų. (Buvau gavus patarimą, darbo ieškotis, kol dar dirbu) Dvi mokyklos atsakė, kad nereikia. Kitos išvis nieko neparašė. O vienintelė susidomėjo. Tai visą mėnesį vyko tokia kova- manęs nori, bet manęs neleidžia aukštesnieji. Pas mus, kaip kokiam kitam pasauly, sprendimus priima ne direktoriai doh.gif Pagaliau nusileido ir palaimino mano priėmimą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 07 birželio 2012 - 13:54
QUOTE(zuzanele @ 2012 06 07, 06:31)

Super thumbup.gif Sveikinimai.
Atsakyti