Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 28 tema

QUOTE(lutute1 @ 2012 06 05, 16:57)
Labukas visoms 4u.gif O aš buvau šiandien seminare apie interaktyvias lentas. Seminaro medžiagą atsiųsiu į mūsų paštą. Verta buvo  dalyvauti thumbup.gif

Oi laukiam laukiam, medžiagikės laukiam 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, mes šiais metais ,, kariaujame" su mokykloje stovyklaujančiais socialiai remtinais mokinukais. Stovykla tik 5 dienoms. Ar pas jus mokyklose vyksta tokios stovyklos?
Papildyta:
Mergaitės, gal galima būtų gauti tą jūsų stebuklingą rakčiuką? Kuo galiu pasidalinu, manau ir ateity pasidalinsiu tuo ką įdomaus turėsiu sukaupusi.
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2012 06 05, 17:48)
Sveikos mergaitės, mes šiais metais ,, kariaujame" su mokykloje stovyklaujančiais socialiai remtinais mokinukais. Stovykla tik 5 dienoms. Ar pas jus mokyklose vyksta tokios stovyklos?
[

Pas mus šiemet pirmi metai, kai neturime stovyklos socialiai remtiniems, tai taaaaaaaaaip gerai - nereikia sukti galvos, kaip iš nieko sugalvoti įdomią veiklą. Vaikai nieko nenori, ateina tik dėl pavalgymo. doh.gif Tai nors popieiukus galime tvarkytis thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2012 06 05, 18:48)

Mes tai kariaujam su 64 vaikais doh.gif Ir stovykla 2 savaites, atip kad jums dar "rojus" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2012 06 05, 18:48)

Taip, turim ir mes tą ,,džiaugsmą"... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 06 05, 18:33)
Oi laukiam laukiam, medžiagikės laukiam  4u.gif  drinks_cheers.gif

Seminaro medžiaga jau pašte. Gal Vildinga dar ką nors pridės? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 06 05, 19:24)

thumbup.gif Labai naudinga medžiaga, 4u.gif tik gal kas galėtų visas ppt pakeisti į 2003 ofisą, nes man neatidaro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 06 05, 20:43)
thumbup.gif Labai naudinga medžiaga,  4u.gif  tik gal kas galėtų visas ppt pakeisti į 2003 ofisą, nes man neatidaro    ax.gif

Pakeista 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 06 05, 17:57)
Labukas visoms 4u.gif O aš buvau šiandien seminare apie interaktyvias lentas. Vildinga. esi tikra šypsenėlė, mielas žmogutis, dėkui už malonią pažintį wub.gif  thumbup.gif
Seminaro medžiagą atsiųsiu į mūsų paštą. Verta buvo  dalyvauti thumbup.gif

Ačiū lutute už gražius žodžius 4u.gif Norėjau pirmoji tau parašyti, bet aplenkei mane. Džiaugiuosi susipažinus mirksiukas.gif
Kaip vyresniam sūneliui sekėsi? Būtinai pasigirk kur įstojo

QUOTE(lutute1 @ 2012 06 05, 20:24)

Šaunuolė thumbup.gif
Kadangi mūsų iš vienos mokyklos buvo nemažai, tai info pasiėmė kitos kolegės. Kai tik informaciją persikelsiu ir jei rasiu ko nors, ko neatsiuntė lutute - būtinai pasidalinsiu smile.gif
Atsakyti
[quote=gabija4,2012 06 05, 18:48]

Mes dvi savaitikes turim, bet lyg protingai padalino mums valandas, tai manau, kad labai nepajusim to "džiaugsmo'. biggrin.gif
Atsakyti
labukas, užsukau pasilabinti. Aš taip pat dirbu stovyklėlėje, bet pas mus eina ir ne tik remtini vaikai. Prisigalvojam veiklų, vaikams patinka, dar liko 3 dienos . ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2012 06 05, 17:48)

pas mus irgi tik 5 dienas, šiandien padirbėjom su jais smile.gif

o ryt einam vėl į valstybinį egzaminą smile.gif
Atsakyti