Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 28 tema

QUOTE(Vildinga @ 2012 06 04, 22:21)
Na tai aš kaip pilka pelytė  lotuliukas.gif Nors tikrai tokia nesu mirksiukas.gif Bet pati tuomet mažokai buvai - kažkur pabėgusi buvai  ax.gif

Chaotiška diena pasitaikė. Teko daug reikalų sutvarkyti: sūnui į gimnaziją dokumentus vežiau, mažių-pas gydytoją dėl reabilitacijos vežiau. Tai pusė kojos buvau seminare, o pusė- su reikalais.
Ryt spėju, kad ramesnė diena bus kiek. Nors ne visai. Sūnus egzus stojamuosius laikys. Tai vėl teks truputį palakstyti ir pasinervuoti.
Tai iki rytojaus mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=lutute1,2012 06 04, 21:51]
Chaotiška diena pasitaikė. Teko daug reikalų sutvarkyti: sūnui į gimnaziją dokumentus vežiau, mažių-pas gydytoją dėl reabilitacijos vežiau. Tai pusė kojos buvau seminare, o pusė- su reikalais.
Ryt spėju, kad ramesnė diena bus kiek. Nors ne visai. Sūnus egzus stojamuosius laikys. Tai vėl teks truputį palakstyti ir pasinervuoti.

Pas jum į gimnaziją stojamuosius reikia laikyti?

Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 06 04, 22:51)
Sūnus egzus stojamuosius laikys. Tai vėl teks truputį palakstyti ir pasinervuoti.

Viskas bus gerai 4u.gif Tai arba į Liciejų, arba į Žirmūnų, arba į Biržišką bando?
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 06 04, 23:14)
Viskas bus gerai 4u.gif Tai arba į Liciejų, arba į Žirmūnų, arba į Biržišką bando?

doh.gif Bando vyrukas laimę. Matysim, kaip čia bus... Lyg ir turi neblogą galvą ant pečių, bet... visko pasitaiko per egzus unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(pusele30 @ 2012 06 04, 22:59)
Pas jum į gimnaziją stojamuosius reikia laikyti?

Taip į visas , kurias išvardino Vildinga. Ir dar į Simono Daukanto.
Biržiškoje ir Žirmūnuose jau šeštadienį egzaminai buvo.
Atsakyti

Taip į visas , kurias išvardino Vildinga. Ir dar į Simono Daukanto.
Biržiškoje ir Žirmūnuose jau šeštadienį egzaminai buvo.
[/quote]

Net keista, pas mus tai priima numatytą skaičių pagal pažymių vidurkį, kurių geriausi, tie ir papuola. Pirmais metais, kai įsikūrė gimnazija, tai buvo egzaminai, o vėliau - nebe g.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 06 04, 23:39)
Net keista, pas mus tai priima numatytą skaičių pagal pažymių vidurkį, kurių geriausi, tie ir papuola. Pirmais metais, kai įsikūrė gimnazija, tai buvo egzaminai, o vėliau - nebe g.gif

Prieš kelis metus čia irgi taip buvo. Dabar pasikeitė tvarka. Vien tik į Daukanto gimnaziją paduota virš 500 prašymų, o priima 170, o ką jau ten kalbėti apie licėjų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 06 04, 22:52)
Prieš kelis metus čia irgi taip buvo. Dabar pasikeitė tvarka. Vien tik į Daukanto gimnaziją paduota virš 500 prašymų, o priima 170, o ką jau ten kalbėti apie licėjų doh.gif

Vilnius lieka Vilnius biggrin.gif Pas mus provincijoj tik džiaugiasi, kad surenka reikiamą skaičių g.gif Į 9 klasę dar žiūri pagal vidurkį, o į 11 klasę priima net su vidurkiu 4 blush2.gif Kokia ten be gimnazija g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Jau ir man norisi saukti pagaliau
Beliko su dokumentacija atsiskaityt ir vsio... atostogos.
Kazko sunkus metai man buvo, tiksliau sunkius vaikus gavau po ilgu atostogu sugrizus. Dabar jau atostogausiu...

Linkiu visom kuo greiciau sulaukt tikru atostogu, siltu oru ir gerai pailset.

22peliuk22 kaip tos vinys pavyko? gal nufotkinai?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Aš šiandien susitikau su būsimais pirmokėliais mirksiukas.gif . Taip smagu buvo matyti smalsias akutes, mažučius tokius po ketvirtokų wub.gif ...
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikutės, pleputės lotuliukas.gif Pagaliau baigėsi darbai darbeliai, beliko tik popieriukai thumbup.gif Nėra reikalo skubėti - kiek padarai - tiek lotuliukas.gif JĖGA vacation1.gif NEGALIU DAR PATIKĖTI, KAD JAU VISKAS - ATOSTOGOOOOOOS
Šiemet ir aš kažkaip pavargau, nors pimokiukai šaunūs, ne tinginiai thumbup.gif

Pas mus taip pat į gimnazijas priima visus norinčius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 06 05, 15:25)

22peliuk22 kaip tos vinys pavyko? gal nufotkinai?

Sveikos, aš dar popierius tvarkau, o ir su naujais pirmoku popieriais jau pradedu. ruošiuosi susirinkimui su būsimų pirmokų tėvais.

Vinys puikios gavosi, pas mane gal kiek romantiškos, nufotkinau su telefonu, tai kai iškelsiu nuotraukas atsiųsiu į paštą. Dar kartą ačiū už idėją 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 06 05, 17:14)
Sveikos, aš dar popierius tvarkau

Labukas visoms 4u.gif O aš buvau šiandien seminare apie interaktyvias lentas. Vildinga. esi tikra šypsenėlė, mielas žmogutis, dėkui už malonią pažintį wub.gif thumbup.gif
Seminaro medžiagą atsiųsiu į mūsų paštą. Verta buvo dalyvauti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 05 birželio 2012 - 16:59