Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 28 tema

QUOTE(b.s @ 2012 06 04, 18:28)
Sveikos  4u.gif
Taip - tris dienas (už visus mokslo metus) bendrausite, mokysitės dirbti pagal šią programą. Daug praktinės veiklos.

Fu, nemėgstu vaidinti situacijų ir apskritai praktinės veiklos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 06 04, 18:28)
Sveikos  4u.gif
Taip - tris dienas (už visus mokslo metus) bendrausite, mokysitės dirbti pagal šią programą. Daug praktinės veiklos.

Ir aš ruošiuos rugpjūtį į šį seminarą. Seniai norėjau, tik vis laikas buvo netinkamas, tai gimdyt reikėjo biggrin.gif , tai augint ir taip toiau...
Atsakyti
QUOTE(klaipedike @ 2012 06 04, 19:22)
Ir aš ruošiuos rugpjūtį į šį seminarą. Seniai norėjau, tik vis laikas buvo netinkamas, tai gimdyt reikėjo biggrin.gif , tai augint ir taip toiau...

Dalykas geras, bet galėtų apsiriboti viena diena ir konkrečiai, trumpai drūtai paaiškinti, o toliau ir pačios susitvarkytume. Tai ne, kažkam reikia pinigus mokėti už tai, kad paaiškins kaip pirmokams viską nuo iki. O kad mums važinėti kasdien po šimtą kilometrų niekam neįdomu. Nepatinka - nedalyvauk. Ir tiek žinių. Žodžiu, laiko marinavimas ko gero (sprendžiu pagal Zipio seminarus)...
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 06 04, 18:30)
Dalykas geras, bet galėtų apsiriboti viena diena ir konkrečiai, trumpai drūtai paaiškinti, o toliau ir pačios susitvarkytume. Tai ne, kažkam reikia pinigus mokėti už tai, kad paaiškins kaip pirmokams viską nuo iki. O kad mums važinėti kasdien po šimtą kilometrų niekam neįdomu. Nepatinka - nedalyvauk. Ir tiek žinių. Žodžiu, laiko marinavimas ko gero (sprendžiu pagal Zipio seminarus)...

Bet važinėt nereikia - apgyvendina viešbutyje, jeigu tik yra pageidaujančių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 06 04, 20:30)

Čia ko gero priklauso nuo to kas veda. Aš pati buvau kai vedė Žydrė, tai tikrai viskas patiko, Praėjusiais metais kolegės buvo, vedė kitos, tai tikrai laiko marinavimas buvo.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 06 04, 19:32)
Bet važinėt nereikia - apgyvendina viešbutyje, jeigu tik yra pageidaujančių  thumbup.gif

Nea, mums nieko neapmokės, nes nėra lėšų schmoll.gif . Taip kad pačios turim nuvažiuoti, parvažiuoti arba kažkur apsigyventi blink.gif
Atsakyti
SU naujais namukais smile.gif 4u.gif tongue.gif smile.gif
maniau jau būsiu išbraukta blush2.gif Bet pagaliau viskas thumbup.gif drinks_cheers.gif . baigti mokslai . taškas lotuliukas.gif (ne tik mokslo metai, bet ir magistras doh.gif )ziaurus mėnuo buvo.. dar ketvirtokai.. nu bet jau praeitis smile.gif džiaugiuosi grįžus namo:) bėgu skaityt ką pritauškėt smile.gif su vasara ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 06 04, 21:14)
Nea, mums nieko neapmokės, nes nėra lėšų  schmoll.gif . Taip kad pačios turim nuvažiuoti, parvažiuoti arba kažkur apsigyventi  blink.gif

Nežinau, kaip dabar, bet anksčiau apmokėdavo ne mokykla, o seminaro rengėjai.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 06 04, 20:50)
Nežinau, kaip dabar, bet anksčiau apmokėdavo ne mokykla, o seminaro rengėjai.

Kai gavom pakvietimus tai perspėjo organizatoriai, kad tam nėra pinigu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 06 03, 22:12)
atrodo kažkuri minėjote, kad ryt einat į kursus apie interaktyvią lentą Europa City viešbutyje. Ar yra čia tokių? Jei taip, tai tuomet susimatysim  mirksiukas.gif

Labutis, tai ar buvai šiandien seminare? Kažkaip nesusitikom ax.gif Mano dėstytoja buvo Skaidrė. O tavo? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linastri @ 2012 06 04, 14:47)
Siaip siuo metu turiu didesne problema - mire mano mokinukes mama, ji buvo ir mano kolege verysad.gif

Trūksta žodžių...Stiprybės Tau. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Vildinga @ 2012 06 04, 22:10)
Labutis,
buvau ir aš  smile.gif Ir aš draugavau su Skaidre smile.gif O nesusitikom todėl, kad viena kitos nepažįstam ax.gif  Nors įtariu, kad pati sėdėjai pirmame suole per vidurį smile.gif Ar aš teisi?

Nustebinai bigsmile.gif Kaip pirštu į akį biggrin.gif O man nepavyko Tavęs "išryškinti".
Papildyta:
QUOTE(Vildinga @ 2012 06 04, 22:10)
Labutis,
buvau ir aš  smile.gif Ir aš draugavau su Skaidre smile.gif O nesusitikom todėl, kad viena kitos nepažįstam ax.gif  Nors įtariu, kad pati sėdėjai pirmame suole per vidurį smile.gif Ar aš teisi?

Mėginsiu spėti- gal kartais sėdėjai prie durų pirmame suole? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 06 04, 22:07)
Labutis, tai ar buvai šiandien seminare? Kažkaip nesusitikom ax.gif Mano dėstytoja buvo Skaidrė. O tavo? smile.gif

Labutis,
buvau ir aš smile.gif Ir aš draugavau su Skaidre smile.gif O nesusitikom todėl, kad viena kitos nepažįstam ax.gif Nors įtariu, kad pati sėdėjai pirmame suole per vidurį smile.gif Ar aš teisi?
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 06 04, 22:13)
Nustebinai  bigsmile.gif Kaip pirštu į akį biggrin.gif O man nepavyko Tavęs "išryškinti".

Na tai aš kaip pilka pelytė lotuliukas.gif Nors tikrai tokia nesu mirksiukas.gif Bet pati tuomet mažokai buvai - kažkur pabėgusi buvai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2012 06 04, 22:19)
Mėginsiu spėti- gal kartais sėdėjai prie durų pirmame suole? ax.gif

Oi, tikrai nea. Tos mokytojos jei neklystu iš Rokiškio buvo smile.gif
Atsakyti