Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 28 tema

QUOTE(Vildinga @ 2012 06 03, 22:12)
mirksiukas.gif Labas vakarėlis,
atrodo kažkuri minėjote, kad ryt einat į kursus apie interaktyvią lentą Europa City viešbutyje. Ar yra čia tokių? Jei taip, tai tuomet susimatysim  mirksiukas.gif

Pasimatysim mirksiukas.gif Žadu ten būti.
Papildyta:
QUOTE(linastri @ 2012 06 03, 21:51)
vienas kuriozas manes laukia rytoj - dviese su kolege uziminesime sesiasdesimt busimu pirmoku aktu saleje doh.gif

Kiek laiko truks toks kuriozas?
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 06 03, 22:56)
Pasimatysim mirksiukas.gif Žadu ten būti.
Papildyta:

Iš kokios mokyklos esi?
Atsakyti
Mes irgi dar negavom knygelių, eisiu šiandien klaust administracijos. Kaip tik daugelis vaikų lanko stovyklą, tai bus kam išdalinti smile.gif
linastri, čia turbūt jūs susipažinsit su būsimais pirmokais per 3 dieneles? O kodėl ne klasėse dirbsit, klasėj daug jaukiau, nei salėj... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 06 04, 07:10)
linastri, čia turbūt jūs susipažinsit su būsimais pirmokais per 3 dieneles? O kodėl ne klasėse dirbsit, klasėj daug jaukiau, nei salėj... g.gif

doh.gif Cia musu valdzia taip sugalvojo doh.gif . Surinko tris klases, o trecia mokytoja bus tik nuo rugsejo. Nieko, siandien atlaikiau. Balaganas ir tiek....
Siaip siuo metu turiu didesne problema - mire mano mokinukes mama, ji buvo ir mano kolege verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2012 06 04, 14:47)
Siaip siuo metu turiu didesne problema - mire mano mokinukes mama, ji buvo ir mano kolege verysad.gif

linastri, stiprybės, visai neseniai turėjau panašią situaciją ir žinau kaip yra sunku.
Atsakyti
Labutis 4u.gif . Linastri, tikrai užjaučiu, nes sunki situacija unsure.gif ... Niekam nelinkėčiau to išgyventi schmoll.gif ...
Mergaitės, gal kas ruošiatės dalyvauti "Antro žingsnio" programos paruošiamuosiuose seminaruose Druskininkuose? Važiuosiu šią savaitę mirksiukas.gif .
Atsakyti
Linastri. laikykis, stiprybes, zinau, labai sunku.
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2012 06 04, 15:47)
doh.gif Cia musu valdzia taip sugalvojo doh.gif . Surinko tris klases, o trecia mokytoja bus tik nuo rugsejo. Nieko, siandien atlaikiau. Balaganas ir tiek....

Stiprybės tau...

Norėjau paklausti, o tai trečiai klasei mokytojos neturit, nes tai naujai sukurtas komplektas ar paprasčiausiai mokytoja negali dalyvaut pamokėlėse? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 04 birželio 2012 - 15:23
QUOTE(smilga1972 @ 2012 06 04, 16:39)
Labutis  4u.gif . Linastri, tikrai užjaučiu, nes sunki situacija  unsure.gif ... Niekam nelinkėčiau to išgyventi  schmoll.gif ...
Mergaitės, gal kas ruošiatės dalyvauti "Antro žingsnio" programos paruošiamuosiuose seminaruose Druskininkuose? Važiuosiu šią savaitę  mirksiukas.gif .

Kaip suprasti - paruošiamieji seminarai? Kai aš lankiau buvo tiesiog seminaras ir psio g.gif o čia kaip išeina? Man aktualu, nes kolegės dar nori eiti į tokius.
Atsakyti
Labutis, dirbu tikrai ne vienerius metus, bet tokių kuriozų su pirmokais negirdėjau, kad reikėtų 60 žmogiukų užimti. O valdžia ar buvo atėjusi pasiteirauti, kaip sekasi?
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 06 04, 17:57)
Kaip suprasti - paruošiamieji seminarai? Kai aš lankiau buvo tiesiog seminaras ir psio g.gif o čia kaip išeina? Man aktualu, nes kolegės dar nori eiti į tokius.

Na nežinau, gal ten ir yra seminaras, tik faktas, kad 3 dienas nuo ryto iki vakaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 06 04, 17:24)
Na nežinau, gal ten ir yra seminaras, tik faktas, kad 3 dienas nuo ryto iki vakaro  doh.gif

Sveikos 4u.gif
Taip - tris dienas (už visus mokslo metus) bendrausite, mokysitės dirbti pagal šią programą. Daug praktinės veiklos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 04 birželio 2012 - 17:28