ar parašo, kuriai klasei, ar tik mokyklą nurodo? Reikia eit perspėt administraciją, kad musm atneštų gautą siuntinį, o ne kur nukištų...Čia aš apie piešinių konkursą, kurį organizavo "Naisių vasara"...
QUOTE(vaiduuse @ 2012 06 01, 22:03)
ar parašo, kuriai klasei, ar tik mokyklą nurodo? Reikia eit perspėt administraciją, kad musm atneštų gautą siuntinį, o ne kur nukištų...Čia aš apie piešinių konkursą, kurį organizavo "Naisių vasara"...
Kai mums skambino, tai išvardino dalį dalyvavusių vaikų pavardžių, o paskui jau pavaduotoja ieškojo, iš kokios jie klasės.. Tikriausiai reikėtų administraciją perspėt, nes savo visus duomenis buvau tiksliai nurodžius. Mačiau organizatorių sąrašus, tai ten tik pavardės, mokyklos pavadinimas ir adresas.
QUOTE(vaiduuse @ 2012 06 01, 23:03)
Aš buvau perspėjus valdžią apie turimą gauti siuntinį. Kai atėjau ryte į darbą, mane pasikvietė ir parodė ką gavo. Buvo knygelės, diskai ir dalyvavusių vaikų sąrašas.
Įlindau į jų puslapį, tai bus dar ir diplomai organizatoriams
Labas visoms, baigusioms mokslo metus. Ketvirtokės tikriausiai yra po išleistuvių ir ilsisi, juolab, kad ir oras šiandien - lyja . Mes už gandrus dar nieko negavome, bet pirmadienį klibinsiu ir aš administraciją, gal yra (organizatoriai žadėjo iki m.m. pabaigos pristatyti į mokyklas). Ką gi. savaitgalis nors ir lietingas, tai galima dienynus tvarkyt
Labutis . Na, mano dienynas ir ataskaitos jau sutvarkytas, liko sutvarkyti bylas ir pasirašyti mokinių pasiekimų aprašus . Antradienį susitikimas su pirmokėliais, tai šį savaitgalį turiu kažką sumąstyti tai dienelei . Sakykit, ar jūs ką nors dovanojate pirmokams susipažinimo proga? Suku galvą, ką čia paprasčiau sumeistravus ... Norėčiau visoms padėkoti už kasdienę pagalbą, patarimus ir pasiūlymus. Tikrai visos esate pačios pačiausios . Ačiū dar kartelį . Pasinaudojau Aurutės eiliavimu CD su nuotraukomis, tikiuosi nesupyks labai, nes ten taip gražiai sukurta . Nedovanojau kiekvienam, pažiūrėjome paskutinės pamokos metu ir įkėliau į svetainę, kad dar pasidžiaugtų. O paskui žadu sukurti buvusiems mokiniams atskirą puslapėlį ir ten viską saugosiu . Vaikai gavo krūvas padėkų, po labai gražų varpelį, dar turėjau išsaugojusi iš pirmo susitikimo prieš pirmą klasę atliktas užduotėles, pirmos klasės rugsėjo pirmąją atliktas užduotis, tai kai padalinau buvo didelis džiaugsmas ir net negalėjo patikėti, kad čia jų darbai . Va taip užauga mūsų vaikai ...
QUOTE(smilga1972 @ 2012 06 02, 14:30)
Norėčiau visoms padėkoti už kasdienę pagalbą, patarimus ir pasiūlymus. Tikrai visos esate pačios pačiausios . Ačiū dar kartelį .
Mielos forumietės, visoms dėkoju už NUOŠIRDŽIĄ PAGALBĄ.Jūsų dėka sunkios akimirkos prašviesėdavo, neįveikiamos užduotys-išsispręsdavo, o tuščia galva pasipildydavo šauniomis idėjomis.
"Kiek atiduodi-tiek tavęs ir lieka..."
QUOTE(zuzanele @ 2012 06 01, 20:43)
Namie neturiu, palikau darbe, bet ten rinkinys liaudies dainų , atrodo, iš festivalio "Ramtatūris". Kažkas panašaus... Diskų gavom dvigubai daugiau nei dalyvavo piešinių konkurse
eisiu pirmadienį pas valdžią, gal ne viską atidavė
QUOTE(editaite @ 2012 06 02, 17:58)
eisiu pirmadienį pas valdžią, gal ne viską atidavė
Arba negavo, nes rašė, kad kitiems atsiuntė tik knygeles. O ir Naisių tinklalapyje nerašo nieko apie diskus
QUOTE(zuzanele @ 2012 06 02, 16:37)
Arba negavo, nes rašė, kad kitiems atsiuntė tik knygeles. O ir Naisių tinklalapyje nerašo nieko apie diskus
O kaip jūs radote savo vaikų piešinius tame tinklapyje. Jų ten tiek daug - neįmanoma visų peržiūrėti
QUOTE(b.s @ 2012 06 02, 19:10)
O kaip jūs radote savo vaikų piešinius tame tinklapyje. Jų ten tiek daug - neįmanoma visų peržiūrėti
Neradau, nes pabodo ieškot Iš gauto sąrašo pamačiau, kad jie užregistruoti. Maniškių piešiniai 4 tūkstančiai kažkelinti... Nepamenu tiksliai...
QUOTE(zuzanele @ 2012 06 02, 17:20)
Neradau, nes pabodo ieškot Iš gauto sąrašo pamačiau, kad jie užregistruoti. Maniškių piešiniai 4 tūkstančiai kažkelinti... Nepamenu tiksliai...
ZUZANELE, KOKIO SĄRAŠO?
QUOTE(b.s @ 2012 06 02, 19:32)
ZUZANELE, KOKIO SĄRAŠO?
Prie dovanėlių buvo pridėtas mano dalyvavusių mokinių sąrašas, kuriame nurodytas kiekvieno vaiko piešinio registracijos numeris, vaiko vardas ir pavardė, mokyklos pavadinimas ir vaiko metai.