Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 28 tema

QUOTE(riešutasgilė @ 2012 05 31, 21:23)
Sveikutės. Ar rytoj dirbat?

mes irgi dirbom - vykdėm valstybinį lietuvių egzaminą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 31, 12:24)
Sveikutės 4u.gif
Prisėdau trumpam, nes vakarop lėksiu į Paskutinio skambučio šventę.
Paskutinė pamoka praėjo šauniai. Nudžiugino dar ir tai, kad gavom prizus už gandrų piešimą- kompaktinius diskus su įrašu ir knygeles thumbup.gif 

mes knygutes gavom, bet disko ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 06 01, 20:01)
mes knygutes gavom, bet disko ne g.gif

Mano buvę mokiniai, kurie mokosi kitoj mokykloj, irgi gavo diskus su knygutėm... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 06 01, 16:25)
Renginys viešas- kas norėjo, tas ir ėjo biggrin.gif

Na bet informaciją apie renginį juk taip pat reikėjo iš kažkur gauti ax.gif Aš apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti
MES šiandieną taip pat buvom PAMALONINTI, nes ir mūsų pradinukai, kurie piešė gandrus, gavo knygeles thumbup.gif
Šie metai buvo patys geriausi, tiek konkursų, tiek laimėjimų. SMAGU ir džiaugiuosi tuo ką darau smile.gif . AIŠKU, dėka visų JŪSŲ sužinojau apie įvairius konkursus. AČIŪ, kad esat, AČIŪ, kad viskuo dalinatės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 06 01, 21:21)
AIŠKU, dėka visų JŪSŲ sužinojau apie įvairius konkursus. AČIŪ, kad esat, AČIŪ, kad viskuo dalinatės 4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 06 01, 20:09)
Na bet informaciją apie renginį juk taip pat reikėjo iš kažkur gauti ax.gif Aš apie tai mirksiukas.gif

Gavau pakvietimą iš kineziterapeutės, nes mano mažius dažnas ligoniukas. Tai "Pušyno kelyje" ne pirmus metus svečiuojamės.
O ir internete mačiau buvo informacija apie šį renginį smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Pagaliau baigėsi visi vargai, išleidau ketvirtokus. Labai liūdna, labai puikūs vaikai buvo verysad.gif . Dabar pailsėsiu pora dienų ir apie pirmokus pradėsiu galvoti. Taip ir nėra kada ilsėtis, bet džiugu, kad jau vasara thumbup.gif
Atsakyti
Na, ką su ketvirtokais atsisveikinau, šventė praėjo puikiai. Tėveliai visi nuoširdžiai dėkojo man už gražią šventę, po to rytojaus dieną dar vaikų paklausiau, kaip tėveliai atsiliepė, tai sakė, kad visiems patiko. Na,bet prie stalo, jau nieko neorganizavau, tai tokia tyla buvo, po to vaikai išsijudino, bet tėveliai ilgai irgi neužsibuvo, o aš pati jaučiausi irgi pavargusi.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 06 01, 19:07)
Mano buvę mokiniai, kurie mokosi kitoj mokykloj, irgi gavo diskus su knygutėm... wub.gif

o kas tuose diskuose?
Atsakyti
Sveikos, brangiosios darbštuolytės pleputės!
Ir aš baigiau maratoną biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pagaliau pagaliau
Šiandien viskas buvo gražu. Neprašytos nekviestos mamos susirinko... Dėkojo, vaikučius pavaišino...
Dar pasilikau porą draugelių kelias dieneles pasimokyt už nedarytus n.d. per mokslo metus.
Ačiū už mūsų bendradarbiavimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Labai visur pagelbėjot. Kitaip būtų buvę be jūsų biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
labukas, na pagaliau ramu. Su vaikais buvome Trakuose, pilyje žiūrėjome spektakliuką, paskui dar paslankiojom visur po pilį ir ne tik. Oras buvo puikus, tai ir kelionė gera, vaikams labai patiko.
Šiandien atsisveikinau su ketvirtokais, dariau paskutinę pamoką pagal jūsų, mielosios, scenarijus, suklijavau iš kelių, labai visoms dėkinga. Kitą savaitę dar turėsiu stovyklėlę, bet jau nereiks ruoštis pamokoms, tai nors vakarai laisvi. Bandau atsipalaiduoti ir apie nieką negalvoti. Gero savaitgalio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 06 01, 22:12)
o kas tuose diskuose?

Namie neturiu, palikau darbe, bet ten rinkinys liaudies dainų , atrodo, iš festivalio "Ramtatūris". Kažkas panašaus... rolleyes.gif Diskų gavom dvigubai daugiau nei dalyvavo piešinių konkurse mirksiukas.gif
Atsakyti