QUOTE(riešutasgilė @ 2012 05 31, 23:23)
Sveikutės. Ar rytoj dirbat?
Sveikutės
Dirbam. Tiksliau- linksminamės. Darom diskoteką
Dar liko nuo vakar šventės vaisių. Viena mamytė susirinko obuolius ir šiandien atneš iškepus obuolių pyragą
Šventė praėjo puikiai. Vaikai pasirodė gražiai. Vienas vaikas programoj buvo labiausiai pastebimas, nes stovėjo kaip stulpas, nešoko. Nors per repeticiją kažkiek juda. Toks jau jis yra, kai dar jį stebi, tai išvis nieko nedaro. O dar tiek žmonių. Turi savo charakterį... Vienas berniukas nesulaikė ašarų, teko per programą jį ramint. Jautrus ir geras vaikas.
Tėveliai visoms vaikų mokytojoms ir administracijai įteikė orchidėjas. Atrodo, viskas gražu. Bet kai atėjom iki klasės ir stop. Visi už durų, vaikai apsėdo stalus. Pakviesta administracija irgi už durų laukia. Teko imtis ir čia iniciatyvos. Vaikams liepiau sukviesti tėvelius. Keliems vaikams įteikiau sumuštinių lėkštes, pavaišino visus. Užsakyti personažai išsivedė vaikus žaisti. Tėveliai vėl stovi. Nesėda už stalų. Laukiam minutę, dvi... Niekas. Tada vėl aš sukviečiau visus už stalų. Susėdo. Ir vėl sėdi. Nė vienas nė žodžio. Vėl tyla. Tada viena mamytė sako, tai gal jūs, mokytoja, kažką sugalvokit, palinksminkit. Sakau, mano linksmybės buvo salėj, dabar jūs. Ir vėl tyla. Po tylos vienas tėvelis pradėjo pasakojimą apie rankos linijas. Kažkiek išjudino, nes visiems buvo įdomu ką reiškia
Atsisveikino visi šiltai. Dėkojo. Džiaugėsi, kad geri vaikų rezultatai. Ne viena mamytė apsiverkė. Liūdna... Liūdna ir man, bet gyvenimas tęsiasi. Nuo kitos savaitės kibsiu į darbo paieškas. Nors jos jau prasidėjo, bet... Manau, turiu padaryti viską, kad paskui nesigailėčiau...