Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 28 tema

QUOTE(riešutasgilė @ 2012 05 31, 22:23)
Sveikutės. Ar rytoj dirbat?

Labukas 4u.gif
Mes dirbam:švęsim gimtadienius, teiksiu nominacijas-diplomus, žaisim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 05 31, 23:23)

Jep, eisim į miesto biblioteką, su rašytojomis skaitysim Černiausko kūrinius. Pasikultūrinsim ir atooooooooooooooostogos!!!!!!!!! Tai yra popieriai lotuliukas.gif bet nereikės anksti keltis
Atsakyti
Dirbam iš peties, man ryt didžioji diena - atsisveikinimas su ketvirtokais. Esu lengvoje komoje, nes kaip visada nieko nespeju, o ir dienos pastaruoju metu ne iš lengvųjų. Tikiuosi, kad viskas bus šilta, bent jau iš tėvų ir vaikų. Pakankamai gražiai gyvenom.
Atsakyti

vaikų jau nebebus, tik mes savo popierinius reikalus tvarkysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 05 31, 22:44)
Dirbam iš peties, man ryt didžioji diena - atsisveikinimas su ketvirtokais. Esu lengvoje komoje, nes kaip visada nieko nespeju, o ir dienos pastaruoju metu ne iš lengvųjų.

drinks_cheers.gif Pas mane tas pats lotuliukas.gif . Vakar pamalonino vaikai savo laiškais man su padėkom wub.gif . Tokie šilti ir mieli, tegul gal šiek tiek ir pataikaujantys, bet ašarą išspaudžiau, nes kai kurie parašė tikrai nuoširdžiai, prisiminė jiems svarbius dalykus, kurių inciatorė buvau aš wub.gif ... Pats didžiausias padauža iš asocialios šeimos, kuris mane pirmoj klasėj išvadino durne, dabar taip gražiai parašė, kad net žagtelėjau doh.gif .Taip kad tą nesusipratimą išvykoje seniai pamiršau ir šiandien tikiuosi gražiai atsisveikinsim mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 01 birželio 2012 - 06:05
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 05 31, 23:23)

Sveikutės 4u.gif
Dirbam. Tiksliau- linksminamės. Darom diskoteką thumbup.gif Dar liko nuo vakar šventės vaisių. Viena mamytė susirinko obuolius ir šiandien atneš iškepus obuolių pyragą wub.gif

Šventė praėjo puikiai. Vaikai pasirodė gražiai. Vienas vaikas programoj buvo labiausiai pastebimas, nes stovėjo kaip stulpas, nešoko. Nors per repeticiją kažkiek juda. Toks jau jis yra, kai dar jį stebi, tai išvis nieko nedaro. O dar tiek žmonių. Turi savo charakterį... Vienas berniukas nesulaikė ašarų, teko per programą jį ramint. Jautrus ir geras vaikas.
Tėveliai visoms vaikų mokytojoms ir administracijai įteikė orchidėjas. Atrodo, viskas gražu. Bet kai atėjom iki klasės ir stop. Visi už durų, vaikai apsėdo stalus. Pakviesta administracija irgi už durų laukia. Teko imtis ir čia iniciatyvos. Vaikams liepiau sukviesti tėvelius. Keliems vaikams įteikiau sumuštinių lėkštes, pavaišino visus. Užsakyti personažai išsivedė vaikus žaisti. Tėveliai vėl stovi. Nesėda už stalų. Laukiam minutę, dvi... Niekas. Tada vėl aš sukviečiau visus už stalų. Susėdo. Ir vėl sėdi. Nė vienas nė žodžio. Vėl tyla. Tada viena mamytė sako, tai gal jūs, mokytoja, kažką sugalvokit, palinksminkit. Sakau, mano linksmybės buvo salėj, dabar jūs. Ir vėl tyla. Po tylos vienas tėvelis pradėjo pasakojimą apie rankos linijas. Kažkiek išjudino, nes visiems buvo įdomu ką reiškia cool.gif
Atsisveikino visi šiltai. Dėkojo. Džiaugėsi, kad geri vaikų rezultatai. Ne viena mamytė apsiverkė. Liūdna... Liūdna ir man, bet gyvenimas tęsiasi. Nuo kitos savaitės kibsiu į darbo paieškas. Nors jos jau prasidėjo, bet... Manau, turiu padaryti viską, kad paskui nesigailėčiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 01 birželio 2012 - 06:55

Šiandien šventėm su klase vaikų gynimo dieną sanatorijoje "Pušyno kelias". Vilnietės turėtų žinoti šią vietą. Buvo smagu! Mergaitėms "kirpykloje" padarė įmantrias šukuosenas, kitiems atliko spirometrijos, alergologinius tyrimus. Labai patiko pėdučių mankštelė. Spalvino guašu pėdutes ir t.t. Toliau linksmybės vyko su būriu dainininkų Radži, Pilypaite, Jurgaityte . O kur dar nemokamos vaišės- tortų bent 10 rūšių, kakava, karštas šokoladas thumbup.gif
Žodžiu, užbaigėm mokslo metus šauniai drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 06 01, 14:36)
Šiandien šventėm su klase vaikų gynimo dieną sanatorijoje "Pušyno kelias". Vilnietės turėtų  žinoti šią vietą. Buvo smagu! Mergaitėms "kirpykloje" padarė įmantrias šukuosenas, kitiems atliko spirometrijos, alergologinius tyrimus. Labai patiko pėdučių mankštelė. Spalvino guašu pėdutes ir t.t. Toliau linksmybės vyko su būriu dainininkų Radži, Pilypaite, Jurgaityte . O kur dar nemokamos vaišės- tortų bent 10 rūšių, kakava, karštas šokoladas thumbup.gif
Žodžiu, užbaigėm mokslo metus šauniai drinks_cheers.gif  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
na turėjo būti išties smagu. Kaip jūs į tokį renginį patekot?

Oi, labutis visoms 4u.gif

Mes mokslo metų pabaigos proga važiavome į Ignaliną, tiksliau kepti šakočių. Na žinokit likau nusivylusi laaaaaaabai verysad.gif Ne veltui sakoma - kur yra kiekybė dingsta kokybė. Buvau ten prieš 4 metus tai nė nepalyginamas dalykas su šių metųįspūdžiais. Daugiau ten tikrai nebevažiuosiu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šiandien buvo tobula wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Esu pamaloninta padėkom ir visa, kuo tik įmanoma. Jausmas nerealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
O dabar išvažiuoju turistaut, jau paskutinį kartą su šiais vaikais ir tėvais.
Gero savaitgalio 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 06 01, 15:15)
O dabar išvažiuoju turistaut, jau paskutinį kartą su šiais vaikais ir tėvais.
Gero savaitgalio  4u.gif  4u.gif

Nesušlapkite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 06 01, 15:00)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
na turėjo būti išties smagu. Kaip jūs į tokį renginį patekot?

Renginys viešas- kas norėjo, tas ir ėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 06 01, 14:36)
Šiandien šventėm su klase vaikų gynimo dieną sanatorijoje "Pušyno kelias". Vilnietės turėtų  žinoti šią vietą. Buvo smagu! Mergaitėms "kirpykloje" padarė įmantrias šukuosenas, kitiems atliko spirometrijos, alergologinius tyrimus. Labai patiko pėdučių mankštelė. Spalvino guašu pėdutes ir t.t. Toliau linksmybės vyko su būriu dainininkų Radži, Pilypaite, Jurgaityte . O kur dar nemokamos vaišės- tortų bent 10 rūšių, kakava, karštas šokoladas thumbup.gif
Žodžiu, užbaigėm mokslo metus šauniai drinks_cheers.gif  wub.gif

Vauuuu wub.gif blink.gif , fantastika thumbup.gif
Atsakyti