Na aš jau irgi į pabaigą einu - pirmadienį turėjom šeimų, dailės, mokslo metų baigimo šventę, vakar ėjom visos pradinės į žygį, labai fainai buvo, šiandien lydėjom dvyliktokus, rytoj jau aš su jais apsidovanosim, nominacijas išsidalinsim, gimtadienius atšvęsim, penktadienį dar miesto bibliotekoj Černiausko kūrinius paskaitysim kartu su Kepeniene ir Kairiene ir jau atostogos Taip kasdien po beždžionę nuo pečių nusimeti, mažėja jų ten ir nuotaika gerėja.
O dėl įvertinimo, niekada nebus visiems gerai, vieni giria kiti už tą patį peikia. Bet man svarbu pačiai jausti moralinį pasitenkinimą. Jei man patinka tai ką aš darau, tai tegul kalba ką nori. Visada atsiras, kam patiks, tai dėl jų ir darau.
QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 30, 06:00)
Labai pavėluoti sveikinimai gimtadienio proga NAMINUKEI ir šiandien švenčiančiai SUILIBUK !!! Būkit laimingos !!!
Jungiuosi prie sveikinimų - VALIO VALIO VALIOOOOOOOOOOO
Sveikutės
Mergaitės, patarkit, kokių knygų sąrašiuką paiūlyti baigus 2 klasę? Mamos prašo, kad vasarai duočiau. Gal dirmabčios pagal Pupą ką konkrečiai turi pasiūlyti ar gal yra kur? Nes pvz. pagal "Šaltinį" tai radau internete Ačiū
Sveikutės
Prisėdau trumpam, nes vakarop lėksiu į Paskutinio skambučio šventę.
Paskutinė pamoka praėjo šauniai. Nudžiugino dar ir tai, kad gavom prizus už gandrų piešimą- kompaktinius diskus su įrašu ir knygeles Vaikai buvo labai patenkinti.
Repetuojant paskutinę dainą pradėjo man riedėt ašaros. Matyt, įtampa savo daro. Vienas berniukas priėjo ir sako:" Nepergyvenkit, mokytoja, viskas bus gerai"... Tikiuosi...
Prisėdau trumpam, nes vakarop lėksiu į Paskutinio skambučio šventę.
Paskutinė pamoka praėjo šauniai. Nudžiugino dar ir tai, kad gavom prizus už gandrų piešimą- kompaktinius diskus su įrašu ir knygeles Vaikai buvo labai patenkinti.
Repetuojant paskutinę dainą pradėjo man riedėt ašaros. Matyt, įtampa savo daro. Vienas berniukas priėjo ir sako:" Nepergyvenkit, mokytoja, viskas bus gerai"... Tikiuosi...
Mielos kolegės
Norėčiau su Jumis pasidalinti šiais gražiais žodžiais...
Baltu angelėliu prie skruosto priglusim,
Kai tik prisiminsim Tavąsias akis.
Ir švelniai rankelėm - sparnais apkabinsim
Pralėkdami pro atminimų duris...
Prabėgo greit metai, pavyt nesuspėjom,
Rieškutėmis gaudėm gražiausias dienas.
Ir į galveles bei širdis susidėjom
Tavuosius žodžius ir mintis kai kurias.
Išeinam! Bet grįžti pasižadam kartais,
Įvirsim, lyg vėjai pro klasės duris!
Išeinam! Ir žadame šaunūs užaugti!
Beržais ir liepaitėm gimtojoj šaly!
O šiandien Tau didelį AČIŪ mes tariam!
Už rūpestį, globą, žinias ir mintis,
Už viską, ką teko suprast ir pažinti,
Už tai, kad smagu buvo būt su Tavim!
Norėčiau su Jumis pasidalinti šiais gražiais žodžiais...
Baltu angelėliu prie skruosto priglusim,
Kai tik prisiminsim Tavąsias akis.
Ir švelniai rankelėm - sparnais apkabinsim
Pralėkdami pro atminimų duris...
Prabėgo greit metai, pavyt nesuspėjom,
Rieškutėmis gaudėm gražiausias dienas.
Ir į galveles bei širdis susidėjom
Tavuosius žodžius ir mintis kai kurias.
Išeinam! Bet grįžti pasižadam kartais,
Įvirsim, lyg vėjai pro klasės duris!
Išeinam! Ir žadame šaunūs užaugti!
Beržais ir liepaitėm gimtojoj šaly!
O šiandien Tau didelį AČIŪ mes tariam!
Už rūpestį, globą, žinias ir mintis,
Už viską, ką teko suprast ir pažinti,
Už tai, kad smagu buvo būt su Tavim!
QUOTE(Betukas @ 2012 05 30, 21:47)
Mergaitės, patarkit, kokių knygų sąrašiuką paiūlyti baigus 2 klasę? Mamos prašo, kad vasarai duočiau. Gal dirmabčios pagal Pupą ką konkrečiai turi pasiūlyti ar gal yra kur?
Į paštą nusiunčiau 1-2 klasei literatūros sąrašą pagal Pupą.
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 31, 13:24)
Nudžiugino dar ir tai, kad gavom prizus už gandrų piešimą- kompaktinius diskus su įrašu ir knygeles Vaikai buvo labai patenkinti.
O mes dar negavome...
Papildyta:
QUOTE(leliuko_mama @ 2012 05 29, 22:35)
naminuke, paveluoti, bet dideli ir silti sveikinimai gimtadienio proga! [url=http://smayliki.ru/smilie-884272551.html][img]
Miela Naminuke, jungiuosi ir aš prie sveikinimų. Gimei labai gražiu laiku- viskas žydi, skleidžiasi, atgimsta,...To ir linkiu, kad siela dainuotų, o akys spindėtų džiaugsmu ir harmonija. Būk laiminga!
QUOTE(lutute1 @ 2012 05 31, 14:22)
Į paštą nusiunčiau 1-2 klasei literatūros sąrašą pagal Pupą.
Papildyta:
O mes dar negavome...
http://s15.rimg.info...25a0580b3ae.gif[/img][/url]
Papildyta:
O mes dar negavome...
http://s15.rimg.info...25a0580b3ae.gif[/img][/url]
Ačiū
Ir mes negavome dar Tik šiandien mačiau pavaduotoja rūšiavo padėkas iš eko drąsa...Tai suprantu, kad čia iš piešinių konkurso "Aš padedu gamtai"...Turbūt Ryt įteiks ir susžinosim.
O mano paskutinės dienelės su vaikais irgi geros - užvakar su šeimomis, vakar paskutinio skambučio šventėje pasirodėme, šiandien vaidinumuką pradinukams parodėm, pagyrų gavome...O ir aš apdovanota buvau - net penki vaikai o tai jau puse klasės ) kažką padovanojo, tai vazonines gėles, tai kavos, tai saldainių Ir visi kaip susitarę sakė - už jūsų gerumą Ech, kaip smagu buvo tai girdėti
Ačiū Lututei už sveikinimus.
Dar apie piešinių konkursą" Gandrus pasitinkant". Vakar į mokyklos raštinę paskambino ir pranešė, kad galiu atvažiuot ir pati atsiimt knygeles už piešinius. Taip ir padariau. Šiandien jau vaikai džiaugėsi knygelėmis. Tik jokių CD tai mes negavom...
Dar apie piešinių konkursą" Gandrus pasitinkant". Vakar į mokyklos raštinę paskambino ir pranešė, kad galiu atvažiuot ir pati atsiimt knygeles už piešinius. Taip ir padariau. Šiandien jau vaikai džiaugėsi knygelėmis. Tik jokių CD tai mes negavom...
Radau įvairių diplomų rėmelių. Jei reikia ieškokite čia http://images.search... clipart border
Gal kuri susidomėsite naujais mokymais?
http://www.mukis.lt/...lt/mokymai.html
Mergaitės, kurios dalyvavote piešinių konkurse "Mes piešiame Indiją", atsiųskite man į až konkurso nuostatus. Ačiū iš anksto.
http://www.mukis.lt/...lt/mokymai.html
Mergaitės, kurios dalyvavote piešinių konkurse "Mes piešiame Indiją", atsiųskite man į až konkurso nuostatus. Ačiū iš anksto.
gaila, kad mes už gandrus prizų dar negavom... O šiandien išėjom į gamtą - parke žaidėm, kepėm dešreles. Man irgi vaikai padovanojo gėlių, o viena mamytė paskambino ir padėkojo už sunkų darbą, auklėjant vaikus. Taip buvau pamaloninta...
Sveikutės, štai ir išsvajotoji vasara ant slenksčio. Dar ryt eisenoj sudalyvauju ir viskas. Prasidės darbukas su popieriais.
Renginys praėjo gerai, man buvo gražu, kleioms kolegėms gražu. O kitoms kaip visada: vienoms per ilgas, kitoms tas. Ai, praėjo. Man gerai, tėvams patiko, vaikai irgi patenkinti.
O su pagarba mokytojui irgi atskira kalba. Nusivyliau . Padėtos gėlės man. Viena mama šaukia: "Tai teikit, tai eikit". Praėjo kelios geros minutės kol viena teikėsi ateiti ir paimti gėles ir įteikti. Aš seniai spjaudausi ir sakau, kad eina viskas velniop. Net pavaduotoja mano sakė, kad total košmar
Tai taip įvertinama. Gal šiom dienom mano tokios niūros, liūdnos nuotaikos, bet dabar dar liūdnesnės.
Sutvarkysiu renginio scenarijų iki galo ir persiųsiu. Dar turiu kelis, taik, kad niekaip nesutvarkau
Pastebėjau tai, kad buvau siuntus paskutinei ketvirtokų pamokai ir nėra mano laiško. Gal ta informacija buvo niekam tikus, kad laiškas ištrintas? Ar aš jo šiaip nerandu?
Renginys praėjo gerai, man buvo gražu, kleioms kolegėms gražu. O kitoms kaip visada: vienoms per ilgas, kitoms tas. Ai, praėjo. Man gerai, tėvams patiko, vaikai irgi patenkinti.
O su pagarba mokytojui irgi atskira kalba. Nusivyliau . Padėtos gėlės man. Viena mama šaukia: "Tai teikit, tai eikit". Praėjo kelios geros minutės kol viena teikėsi ateiti ir paimti gėles ir įteikti. Aš seniai spjaudausi ir sakau, kad eina viskas velniop. Net pavaduotoja mano sakė, kad total košmar
Tai taip įvertinama. Gal šiom dienom mano tokios niūros, liūdnos nuotaikos, bet dabar dar liūdnesnės.
Sutvarkysiu renginio scenarijų iki galo ir persiųsiu. Dar turiu kelis, taik, kad niekaip nesutvarkau
Pastebėjau tai, kad buvau siuntus paskutinei ketvirtokų pamokai ir nėra mano laiško. Gal ta informacija buvo niekam tikus, kad laiškas ištrintas? Ar aš jo šiaip nerandu?
Sveikutės. Ar rytoj dirbat?