Mergaitės, kurios dar nemiegat. Sos labai labai reikia kokio nors bent vieno žaidimo vaikams prie stalo, gal galite pagelbėti.
QUOTE(ninkute @ 2012 05 29, 22:13)
Mergaitės, kurios dar nemiegat. Sos labai labai reikia kokio nors bent vieno žaidimo vaikams prie stalo, gal galite pagelbėti.
laba vakara, nusiusiu i pasta zaidimu, bet reikia paziuret, ar yra ten kas tinkamo...
naminuke, paveluoti, bet dideli ir silti sveikinimai gimtadienio proga!
QUOTE(ninkute @ 2012 05 29, 22:13)
Grojant muzikai per rankas leisti kpki daikta, muzikai nutilus tas pas ka liko zaislas turiu ka nors padaryti ar pasakyti. Pvz palinketi , sudainuoti,.
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 29, 19:23)
GaL Anyksciuose buvot? Daug vaiku sutikom prie Puntuko, Vorutos piliakalnio ir Laimes ziburio
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 29, 21:12)
Ką žinau, man tai ne dovanose esmė, bet nors padėkoję būtų normaliai...
Gal ne tai kad nors normaliai, o zmogiskai, siltai, o ne "ateikit ir jus, jei norit"
QUOTE(simba3 @ 2012 05 29, 23:00)
Gal ne tai kad nors normaliai, o zmogiskai, siltai, o ne "ateikit ir jus, jei norit"
Tai būtent tą ir turėjau galvoje, sakydama "normaliai", nes pasijaučiau tai nekaip... Paskui vėl atrodo lyg ir gražiai bendrauja, juokauja, bet kažko trūksta ir tiek... O dar žinant kaip jie užkulisiuose ruošėsi šiai šventei, tai geriau nei neprisiminti, greičiau išleisti šitus vaikus ir tikėtis, kad kiti vaikai ir tėvai bus šiltesni
Papildyta:
Labai pavėluoti sveikinimai gimtadienio proga NAMINUKEI ir šiandien švenčiančiai SUILIBUK !!! Būkit laimingos !!!
Oi, Smilgut, kuo toliau, tuo "graziau". Anksciau mokytoja buvo MOKYTOJA, o dabar mokinys yra MOKINYS, o tu tik...paprasta mokytoja, kuri turi aplink juos pasokinet, ir jokios pagarbos.
Nu niekol isleisi, pamirsi, betgi kitus gausi, ir manau, kad situacija nelabai pasikeis, tokie dabar tevai
Nu niekol isleisi, pamirsi, betgi kitus gausi, ir manau, kad situacija nelabai pasikeis, tokie dabar tevai
QUOTE(simba3 @ 2012 05 30, 13:33)
Oi, Smilgut, kuo toliau, tuo "graziau". Anksciau mokytoja buvo MOKYTOJA, o dabar mokinys yra MOKINYS, o tu tik...paprasta mokytoja, kuri turi aplink juos pasokinet, ir jokios pagarbos.
QUOTE(simba3 @ 2012 05 30, 14:33)
Visiškai pritariu Situacija tik blogėja. Nebeliko šilumos, supratimo, pastangų... Liko tik reikalavimas Nors... kiekvienoj laidoj yra keletas tėvų- šviesulių, kurie įkvepia gyvybės kitiems darbams. Aš esu labai dėkinga jiems
Rytoj turėsiu paskutinę pamoką ir išleistuves. Tikiuosi viskas gerai praeis ir neliks nuoskaudų. Nors... jau buvau "išmaudyta" vienos mamytės žodžių. Kad ir netiesiogiai, bet ... mane pasiekė. Norėjosi viską mesti ir nieko nedaryti. Bet vėl... Yra mamytė- šviesuliukas, kuri įkvėpė stiprybės
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 30, 18:25)
Rytoj turėsiu paskutinę pamoką ir išleistuves. Tikiuosi viskas gerai praeis ir neliks nuoskaudų. Nors... jau buvau "išmaudyta" vienos mamytės žodžių. Kad ir netiesiogiai, bet ... mane pasiekė. Norėjosi viską mesti ir nieko nedaryti. Bet vėl... Yra mamytė- šviesuliukas, kuri įkvėpė stiprybės
Kad viskas butu gerai, ir tave suptu kuo daugiau tokiu mamyciu- sviesuliuku
Dėkui už sveikinimus. Nedaug būna vakarų, kad nežvilgtelčiau į mūsų forumą, bet dabar jau užsikasiau tarp pasiekimų knygelių, ataskaitų ir kitų mokslo metų pabaigos darbų.
Galiu pasidžiaugt, kad maniškiai pirmokiukai mane labai uoliai su gimtadieniu sveikino, visi buvo sutarę man po rožę atnešt. Įspūdingai atrodė šluota beveik vienodų rožių.
Tikriausiai taip jau mūsų darbe būna, kad įvairūs žmonės tą patį darbą įvertina skirtingai. Neseniai šventėm klasės gimtadienį ir renginys truputį užsitęsė. Buvo porą tėvų, kurie renginio pabaigoj pasakė: "Pagaliau baigėsi".. Buvo tokių, kurie priėję padėkojo ir sakė, kad viskas praėjo puikiai. Buvo tokių, kurie net nepatingėjo nueit pas pradinukų pavaduotoją ir išgirt mane, kaip itin kūrybingą mokytoją. Žodžiu, darbas tas pats, o vertinimai skirtingi. Gal belieka tuos nemalonius dalykus praleisti pro ausis ir džiaugtis tais gerais..
Galiu pasidžiaugt, kad maniškiai pirmokiukai mane labai uoliai su gimtadieniu sveikino, visi buvo sutarę man po rožę atnešt. Įspūdingai atrodė šluota beveik vienodų rožių.
Tikriausiai taip jau mūsų darbe būna, kad įvairūs žmonės tą patį darbą įvertina skirtingai. Neseniai šventėm klasės gimtadienį ir renginys truputį užsitęsė. Buvo porą tėvų, kurie renginio pabaigoj pasakė: "Pagaliau baigėsi".. Buvo tokių, kurie priėję padėkojo ir sakė, kad viskas praėjo puikiai. Buvo tokių, kurie net nepatingėjo nueit pas pradinukų pavaduotoją ir išgirt mane, kaip itin kūrybingą mokytoją. Žodžiu, darbas tas pats, o vertinimai skirtingi. Gal belieka tuos nemalonius dalykus praleisti pro ausis ir džiaugtis tais gerais..
QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 30, 07:00)
Labai pavėluoti sveikinimai gimtadienio proga NAMINUKEI ir šiandien švenčiančiai SUILIBUK !!! Būkit laimingos !!!
Jungiuosi ir aš prie karščiausių sveikinimų. Mergaitės, daug laimės, meilės, sveikatos gerų mokinukų ir jų tėvelių. Su Jūsų švente!
nemalonu, kai mokytoją vaikai pamiršta. Aš tai savo mokinukus pratinu dalyti viską po lygiai, bet ir kad mokytojai liktų. Tai jau dabar, kai švenčiam kurio gimtadienį, mokytojai visda atnešamas gabalėlis torto, saldainis, čiulpinukas ar stiklinė sulčių. Taip gera, kad jau ir aš priskaičiuojama be pasakymo
Šiandien jau buvo klasėj nebe pamokos, šventėm vasaros metu gimusiųjų gimtadienius. Ryt beliko tik ketvirtokus pasveikint ir į gamtą dešrelių kept nueit
Šiandien jau buvo klasėj nebe pamokos, šventėm vasaros metu gimusiųjų gimtadienius. Ryt beliko tik ketvirtokus pasveikint ir į gamtą dešrelių kept nueit