Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 28 tema

QUOTE(zuzanele @ 2012 05 28, 20:41)
drinks_cheers.gif Nėra ko išlaidaut... mirksiukas.gif

Ui, kada aš šito išmoksiu g.gif
Šiemet vėl švaistausi. Pirkau cd, kadangi vaikų ne vienas ir ne du, tai suma smagi gavosi.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 05 27, 23:03)
Įmetu nuorodą iš kur galima parsisiųsti
http://microsoft-aut...n.softonic.com/

Ačiū už pagalbą, padariau koliažą, rytoj padarys nuotraukas, dar paruošiau padėkas ir manau, kad iš mano pusės bus gana. Diskelius su nuotraukom dovanojau pernai metų laidai, o vienas vaikas antramečiauja, tai nėr kaip tą patį šiemet daryti. Viskas, liko tik smulkmenas sudėlioti ir trečiadienį atsisveikinimo pamoką darysiu su pirmokais, o penktadienį su ketvirtokais. O tada thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Grįžau iš ekskursijos. Puikiai praėjo laikas. Geras oras thumbup.gif
Grįžau, ilsėjausi ir galvojau apie diplomus. Prisiminiau, kad su viena laida darėme rinkimus. Rinkome -iausius klasės vaikus (pareigingiausias, darbščiausias, draugiškiausias...) ant lapelio visi surašė, o aš suskaičiavau rezultatus ir padariau diplomus. Vaikams buvo netikėta, nes nežinojo, ar gaus ar ne diplomą, ir kokie jie draugų akimis. Buvo tokių, kurie gavo po kelis. Kiti nei vieno. Įteikiau per paskutinę pamoką.
Tik dar sugalvojau, kad diplomus padarys patys vaikai. Tiksliau, diplomų kraštus apipavidalins, apipieš. O man beliks tik įrašyti. Turės stengtis, nes ne visų darbai bus panaudoti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 05 28, 20:04)
Ui, kada aš šito išmoksiu  g.gif
Šiemet vėl švaistausi. Pirkau cd, kadangi vaikų ne vienas ir ne du, tai suma smagi gavosi.

drinks_cheers.gif doh.gif ....va va, o paskui ateina tokia diena, kai prie padėtos kavos dar ir "stipriau" paprašo doh.gif
Šiandien turėjau tikrai gražią šventę. Šeimos šventę klasėje. Rodėme programėlę, vaidinumuką. Klasėje visad paruošiu kavos, arbatos, simboliškai saldumynų. Tai šiandien sakau, pašom, vaišinkitės, o tada pats "
Aktyviausias" tėvelis ir sako - "o ką šnapšės nebus?....." Ką besakyt??? unsure.gif

Sveikutės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 05 29, 20:09)
Klasėje visad paruošiu kavos, arbatos, simboliškai saldumynų. Tai šiandien sakau, pašom, vaišinkitės, o tada pats "
Aktyviausias" tėvelis ir sako - "o ką šnapšės nebus?....." Ką besakyt???  unsure.gif

doh.gif Tokie tėvai užmuša. Nors man dar nepasitaikė tokia situacija. Užjaučiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 29 gegužės 2012 - 19:43
QUOTE(Betukas @ 2012 05 29, 20:09)
drinks_cheers.gif  doh.gif  ....va va, o paskui ateina tokia diena, kai prie padėtos kavos dar ir "stipriau" paprašo  doh.gif 
Šiandien turėjau tikrai gražią šventę. Šeimos šventę klasėje. Rodėme programėlę, vaidinumuką. Klasėje visad paruošiu kavos, arbatos, simboliškai saldumynų. Tai šiandien sakau, pašom, vaišinkitės, o tada pats "
Aktyviausias" tėvelis ir sako - "o ką šnapšės nebus?....." Ką besakyt???  unsure.gif
Sveikutės  4u.gif

Čia gal žmogaus juokai tokie g.gif ... Dažnai būna ne laiku ir ne vietoj blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 29, 20:23)
Sveikutės 4u.gif
Grįžau iš ekskursijos. Puikiai praėjo laikas. Geras oras thumbup.gif
Grįžau, ilsėjausi ir galvojau apie diplomus. Prisiminiau, kad su viena laida darėme rinkimus. Rinkome -iausius klasės vaikus (pareigingiausias, darbščiausias, draugiškiausias...) ant lapelio visi surašė, o aš suskaičiavau rezultatus ir padariau diplomus. Vaikams buvo netikėta, nes nežinojo, ar gaus ar ne diplomą, ir kokie jie draugų akimis. Buvo tokių, kurie gavo po kelis. Kiti nei vieno. Įteikiau per paskutinę pamoką.
Tik dar sugalvojau, kad diplomus padarys patys vaikai. Tiksliau, diplomų kraštus apipavidalins, apipieš. O man beliks tik įrašyti. Turės stengtis, nes ne visų darbai bus panaudoti... rolleyes.gif

Aš šiais metais taip dariau. Visi parašė po tris kiekvienai nominacijai tinkančius klasiokų vardus. Išrinkau tris daugiausiai surinkusius ir tada kas laimėjo gaus diplomą. Dar darysiu skaidres, kokia nominacija, kokie trys kandidatai ir galutinis laimėtojas. dar prie diplomo po čiupsą duosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 29, 19:52)
Čia gal žmogaus juokai tokie  g.gif ... Dažnai būna ne laiku ir ne vietoj  blink.gif

Tai taip, juokai, bet... doh.gif negana, kad vaišini, programą pluši ruoši su vaikais, ir čia tokie "padėkos" žodžiai, nes tikro ačiū tai neišgirsi, kur ten... doh.gif Sėdi kaip ant adaų, lauki, kaip vaikas bent elementaraus pasidžiaugimo, paprasto ačiū...tai tada tokie juokeliai visai neskaniai atrodo unsure.gif

Bet nieko, tada išprovokavau - sakau, na vaikai, kaip, ar klausėt, ar patiko tėveliams JŪSŲ pasirodymas, kaip JŪS vaidinot ir pan... cool.gif Va tada mano ir tėčiai - taip taip, labai gražu ir pan. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 05 29, 21:02)
Tai taip, juokai, bet... doh.gif  negana, kad vaišini, programą pluši ruoši su vaikais, ir čia tokie "padėkos" žodžiai, nes tikro ačiū tai neišgirsi, kur ten... doh.gif Sėdi kaip ant adaų, lauki, kaip vaikas bent elementaraus pasidžiaugimo, paprasto ačiū...tai tada tokie juokeliai visai neskaniai atrodo  unsure.gif

Bet nieko, tada išprovokavau - sakau, na vaikai, kaip, ar klausėt, ar patiko tėveliams JŪSŲ pasirodymas, kaip JŪS vaidinot ir pan... cool.gif  Va tada mano ir tėčiai - taip taip, labai gražu ir pan.  lotuliukas.gif

Tai jau taip, padėkos sulauksi dažnai kaip birželį sniego g.gif . Maniškiai irgi tikrai labai gražiai pasirodė penktadienį per išleistuves, tai tik pora mamų padėkojo ir pagyrė, kad labai buvo viskas gražu, o kiti susirinko vaišes ir puolė prie stalų greičiau vaišintis. Mokytoja kažkur šone, jie sau vaišinasi, paskui kažkuris atsitokėjo "ateikit ir jūs mokytoja" doh.gif . Nu nesinorėjo nei eiti prie jų to stalo... Jaučiausi kaip šuniui penkta koja blink.gif . Vaišių stalai lūžo, šampanas liejosi upeliais, o mokytojai už visus keturis metus dovana - stiklinė vaza ir dirbtinių gėlių puokštė cool.gif . Ką žinau, man tai ne dovanose esmė, bet nors padėkoję būtų normaliai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 29, 21:12)
o mokytojai už visus keturis metus dovana - stiklinė vaza ir dirbtinių gėlių puokštė  cool.gif . Ką žinau, man tai ne dovanose esmė, bet nors padėkoję būtų normaliai...  verysad.gif

Dirbtines geles? blink.gif Na sutinku, ne dovanose esme, bet dirbtines geles... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 29 gegužės 2012 - 20:37
QUOTE(Betukas @ 2012 05 29, 21:09)
drinks_cheers.gif  doh.gif  ....va va, o paskui ateina tokia diena, kai prie padėtos kavos dar ir "stipriau" paprašo  doh.gif 

Prie gero greit priprantama doh.gif

QUOTE(daivajazz @ 2012 05 29, 21:56)
dar prie diplomo po čiupsą duosiu smile.gif

O aš mąstau apie graikišką riešutą, ant kurio užrašysiu su markeriu nominacijos žodį. Esu panašiai darius draugei, tai praktikos turiu rolleyes.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 29, 22:12)
Vaišių stalai lūžo, šampanas liejosi upeliais, o mokytojai už visus keturis metus dovana - stiklinė vaza ir dirbtinių gėlių puokštė  cool.gif . Ką žinau, man tai ne dovanose esmė, bet nors padėkoję būtų normaliai...  verysad.gif

doh.gif Va čia tai jau topas doh.gif

Manęs dar laukia šventė. Žiūrėsim kuo aš būsiu nustebinta cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 29 gegužės 2012 - 20:42
QUOTE(eda77 @ 2012 05 29, 21:37)
Dirbtines geles?  blink.gif Na sutinku, ne dovanose esme, bet dirbtines geles...  blink.gif

Gėlės iš popieriaus (rožės), kurių viduriukas šokoladinis saldainis. Atrodo gražiai, bet ką aš žinau, ar čia tinka g.gif ...
Papildyta:
Va tokia puokštė user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 29 gegužės 2012 - 20:55