Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 28 tema

Sveikutės,
tik praleisk porą dienų be kompo ir jus jau pavyt sunku.
Gal ir vėlokai - siunčiu į pašta keletą diplomėlių ir pagyrimo rašto pavyzdžių.
Skaitymo ir dailaus rašto diplomėliai susilanksto ir į vidų reikia įklijuoti padėką.
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2012 05 27, 20:56)
Mergaitės, gal kas turit kokių pavyzdžių kelialapių į antrą klasę. Atsiųskit į elektroninį paštą kuliesinga@gmail.com Būčiau dėkinga

Ir man noretusi tokiu ax.gif
Papildyta:
Gabija4, grazios tavo padekos, ir atmintukai vasarai, bet jus mokykloje turite galimybe atsispausdinti spalvotai?? Pas mus tai be sansu. verysad.gif O tokiu graziu darbeliu galima butu prispausdinti...
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 05 28, 15:02)
Ir man noretusi tokiu ax.gif
Papildyta:
Gabija4, grazios tavo padekos, ir atmintukai vasarai, bet jus mokykloje turite galimybe atsispausdinti spalvotai?? Pas mus tai be sansu. verysad.gif O tokiu graziu darbeliu galima butu prispausdinti...

Labas, taip, turim. Pas direktorę spalvotas spausdintuvas. Juo pasinaudojam. Aišku proto ribose, nepiktnaudžiaujam. smile.gif
Papildyta:
Laba diena, mergaitės. Jūs rašot, kad įkeliat į paštą visokių įdomybių. Labai norėčiau ir aš gauti rakčiuką nuo tos jūsų stebuklingos skrynelės smile.gif .Kuo galiu tuo pasidalinu ir ateity pasidalinsiu viskuo kuo galėsiu... smile.gif Labai lauksiu jūsų sprendimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 05 27, 23:56)
Suprantu, kodėl tau liūdna... Ir linkiu iš visos širdies, kad užvėrus vienas duris- atsivertų naujos durys. Neliūdėk taip, mieloji console.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 28, 08:02)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Praeitai laidai išleidau apie 200 Lt, o šiai nesiruošiu jau vien todėl, kad ir piniginė paplonėjo labai stipriai, reikia žiūrėti ir savo vaikų, ne tik svetimų  blush2.gif ...

Ką jūs tiek perkat, kad tokios sumos išeina? g.gif Aš visada orientuojuosi į 3 Lt.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 05 28, 00:08)
Eda, gal gali įdėti į paštą klausimus ketvirtokams: kas dar ilgai jus šauks? ir kt. Esu davusi kažkurioje laidoje, bet dabar jau nežinau kur ieškoti, tai labai praverstų.

Nežinau ar toks kurio reikia, bet gal tiks ax.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 05 28, 16:11)
Ką jūs tiek perkat, kad tokios sumos išeina? g.gif Aš visada orientuojuosi į 3 Lt.

Ir man įdomu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, skaitau forumą apie sumas ketvirtokams. Įdomumo dėlei apytiksliai suskaičiavau, tai apie 130 Lt, bet turiu tik 9 vaikus ir neskaičiuoju savo spausdintvo dažų. Tai čia tik išleistuvėms, o dar rugsėjį buvau prižadėjusi už papildomą skaitymą, tai pirkau knygas.
Atsakyti
Ketvirtokams:
51 Lt - varpeliai, 53 Lt - šakotis.
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 28, 06:02)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Praeitai laidai išleidau apie 200 Lt, o šiai nesiruošiu jau vien todėl, kad ir piniginė paplonėjo labai stipriai, reikia žiūrėti ir savo vaikų, ne tik svetimų  blush2.gif ...

Nu va, į senatvę atsikvošėsim. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Kiek daug gražių įdėjų pasiūlėt paskutinei pamokai.AČIŪ 4u.gif Kažką ir man reiks galvoti smile.gif
O aš saviškiams 4 - okams padariau nuotraukų koliažą. Jei reikia galiu pavyzdėlį atsiųsti į paštą. Nuotraukos dydis 15 ant 21.Viena nuotrauka kainavo 2,50 Lt. Kadangi pas mane 8 ketvirtokai tai išleidau apie 20 Lt.
Anksčiau pirkdavau knygeles, išleisdavau apie 100 Lt., bet nelabai įvertindavo, tai šiais metais nusprendžiau savęs neskriausti pinigėlių atžvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 28, 16:11)
Ačiū 4u.gif

Tada pirkau varpelius po 3Lt, dar po DVD diską (geresnį, kad kokybė būtų gera), nes buvo filmuotas įrašas kaip filmas apie keturis metus su vaikų pasisakymais, pasirodymais ir t.t., dar buvo helio balionai kiekvienam, o vaikų buvo berods 22, taip kad blush2.gif ... Ačiū, daugiau nereikia, o kainos tai jau kitos daug kur...

QUOTE(Mergelė @ 2012 05 28, 18:30)
Ketvirtokams:
51 Lt - varpeliai, 53 Lt - šakotis.
Papildyta:
Nu va, į senatvę atsikvošėsim. mirksiukas.gif

aha drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar jums atsidaro mūsų pašte atsiųsti docx dokumentai? Man tai neišeina verysad.gif Gal ko nors nemoku? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 05 28, 20:19)
  O aš saviškiams 4 - okams padariau nuotraukų koliažą. Jei reikia galiu pavyzdėlį atsiųsti į paštą. Nuotraukos dydis 15 ant 21.Viena nuotrauka kainavo 2,50 Lt. Kadangi pas mane 8 ketvirtokai tai išleidau apie 20 Lt.
  Anksčiau pirkdavau knygeles, išleisdavau apie 100 Lt., bet nelabai įvertindavo, tai šiais metais nusprendžiau savęs neskriausti pinigėlių atžvilgiu.

drinks_cheers.gif Nėra ko išlaidaut... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 05 28, 20:36)
Ar jums atsidaro mūsų pašte atsiųsti docx dokumentai? Man tai neišeina verysad.gif Gal ko nors nemoku? unsure.gif

Kad atsidarytų docx reikia Office 2007 programos
Atsakyti