Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 28 tema

Sveikutės 4u.gif

QUOTE(22peliukas22 @ 2012 05 27, 20:18)
Maniškiai jau rašė sau laiškus, tai jau kartotųsi.  Ką dar būtų galima duoti padaryti  g.gif

Nusiunčiau į paštą lapą, kurį daviau pildyti ketvirtokams per paskutinę pamoką. Pasakiau, kad jie liks man, klaidų netikrinsiu ir paprašiau, kad rašytų viską nuoširdžiai, kaip galvoja.
Namie beskaitant net ašara nuriedėjo, tikrai verta buvo duoti rašyti. Dabar tuos jų lapus laikau, kol jie bus dvyliktokai, tada atiduosiu smile.gif Gal patiks ši idėja ir kitoms.

Ir dar į paštą nusiunčiau dešimt padėkų šablonų. Jie turėtų pasitarnaut toms, kurios nori tik šiek tiek spalvų, kad kuo mažiau dažų reikėtų juos spausdinat. Tekstą galima įsirašyti pačioms.

Dar pimokiukėms nusiunčau žaidimuką skaidrėse,jį galima šiek tiek pasikeisti pagal savo mintis ir pritaikyti paskutinėms pamokoms, kad būtų žaismingesnės.

Geros paskutinės darbo savaitės visoms 4u.gif
Atsakyti
Patarkite, ką rašyti ant disko viršelio ketvirtokams, niekaip nesumąstau.
Atsakyti
Mergaitės, gal kas turit kokių pavyzdžių kelialapių į antrą klasę. Atsiųskit į elektroninį paštą kuliesinga@gmail.com Būčiau dėkinga
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 05 27, 19:14)
Zuzanėle, tu ne tik mokytoja iš didžiosios raidės, o tikras lobis wub.gif Kiek darbo įdėta thumbup.gif

Ačiū wub.gif Galiu kalnus nuverst, kai reikia. Bet galiu būt ir nematoma, kai liūdna... unsure.gif

QUOTE(rityte @ 2012 05 27, 21:10)
Sveikutės  4u.gif
Nusiunčiau į paštą lapą, kurį daviau pildyti ketvirtokams per paskutinę pamoką. Pasakiau, kad jie liks man, klaidų netikrinsiu ir paprašiau, kad rašytų viską nuoširdžiai, kaip galvoja.
Namie beskaitant net ašara nuriedėjo, tikrai verta buvo duoti rašyti. Dabar tuos jų lapus laikau, kol jie bus dvyliktokai, tada atiduosiu smile.gif Gal patiks ši idėja ir kitoms.

Ačiū 4u.gif Būtinai pasinaudosiu, nes kažkas nauja mirksiukas.gif

Norėčiau apdovanoti savo mokinius, kurie baigė aukščiausiu lygiu. Jų turiu tris smile.gif Kaip manot, ar bus gerai maži kaktusiukai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 05 27, 19:15)
Jei buvote parsisiuntusi, tai turi būti prie visų programų, jei čia apie autocolage programa. Ji niekur dingti negali. g.gif

Taip, apie tą pačią, bet nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2012 05 27, 22:01)
Taip, apie tą pačią, bet nerandu g.gif

Įmetu nuorodą iš kur galima parsisiųsti
http://microsoft-aut...n.softonic.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 27 gegužės 2012 - 21:03
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 05 27, 19:18)
Maniškiai jau rašė sau laiškus, tai jau kartotųsi.  Ką dar būtų galima duoti padaryti  g.gif

Kažkada paskutinėje ketvirtokų pamokoje daviau žaidimą "Teigiami komentarai draugams". Kiekvienam ant nugaros prisegėme po lapą popieriaus ir visi turėjo parašyti kiekvienam klasiokui bent po 1 teigiamą komentarą. Tada , aišku, juos perskaitė ir parašė padėką, kam norėjo. Tuos komentarus sudėjome į butelį ir užkasėme sutartoje mokyklos vietoje. Pasižadėjome, kad susitiksime 12 klasėje ir surasime savo prisiminimų lobį. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 27, 20:58)
Ačiū wub.gif Galiu kalnus nuverst, kai reikia. Bet galiu būt ir nematoma, kai liūdna... unsure.gif 

Suprantu, kodėl tau liūdna... Ir linkiu iš visos širdies, kad užvėrus vienas duris- atsivertų naujos durys. Neliūdėk taip, mieloji console.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 05 27, 19:53)
Patarkite, ką rašyti ant disko viršelio ketvirtokams, niekaip nesumąstau.

aš dėjau koliažą iš nuotraukų ir užrašiau Mes - pradinukai ir metus
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 05 27, 23:03)
Įmetu nuorodą iš kur galima parsisiųsti
http://microsoft-aut...n.softonic.com/

Dėkinga, bandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Eda, gal gali įdėti į paštą klausimus ketvirtokams: kas dar ilgai jus šauks? ir kt. Esu davusi kažkurioje laidoje, bet dabar jau nežinau kur ieškoti, tai labai praverstų.
Atsakyti
Sveikos,
Aš ketvirtokėliams įteiksiu varpelius ir viskas. Praeitai laidai dariau diskus su nuotraukom. Šitos laidos mokiniams siunčiau nuotraukas, nes visi turi savo gmail. Tikrai neaukosiu savo brangaus laiko ir neleisiu pinigų, nes nieks to neįvertina. Gal ir negražu, bet šiai nakčiai esu tokios nuomonės.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 05 28, 00:52)
Sveikos,
Aš ketvirtokėliams įteiksiu varpelius ir viskas. Praeitai laidai dariau diskus su nuotraukom. Šitos laidos mokiniams siunčiau nuotraukas, nes visi turi savo gmail. Tikrai neaukosiu savo brangaus laiko ir neleisiu pinigų, nes nieks to neįvertina. Gal ir negražu, bet šiai nakčiai esu tokios nuomonės.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Praeitai laidai išleidau apie 200 Lt, o šiai nesiruošiu jau vien todėl, kad ir piniginė paplonėjo labai stipriai, reikia žiūrėti ir savo vaikų, ne tik svetimų blush2.gif ...
Atsakyti