Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 28 tema

QUOTE(vaiduuse @ 2012 05 26, 22:03)
graži dovanėlė mamytei  mirksiukas.gif
Ar jūsų mokiniai ką nors dovanoja ketvirtokams paskutinio skambučio šventėje?

Pas mus tradiciškai trečiokai ketvirtokams puošia duris ir ant suolų atėję ryte ketvirtokai randa sveikinimus trečiokų gamintus.
Atsakyti
Gabija4, padėkos šaunios. thumbup.gif O kokia programa kūrei tekstą ir įterpei į diplomą? Mėginu pasikoreguoti pagal savo mokinius, bet negebu.Atidarau su Paint programėle. Ištrinu man nereikalingą tekstą. O toliau-stop doh.gif Ką darau ne taip? Prašau patarkite ax.gif
Atsakyti
Gabija4, aciu uz padeku pavyzdzius, o kaip pakoreguot, man reik tik mokyklos pavadinima pakeist mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, kaip ketvirtokų mokytojų nuotaikos? Ką veiksite per paskutinę pamoką, pasidalinkitė mintimis.
Atsakyti
sveikutes,
kitus didelius darbus dirbdama radau puslapiuka, gal ir jus panaudosit 4u.gif
http://www.loonapix.com/lt/framer/
Atsakyti
DEkui, leliuko mama uz nuorode, pravers smile.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 05 26, 22:19)
Sveikutės, kaip ketvirtokų mokytojų nuotaikos? Ką veiksite per paskutinę pamoką, pasidalinkitė mintimis.

Kadangi su tėveliais kartu jau buvo renginys, tai dabar tik vaikams darysiu paskutinę pamoką. Galvoju truputį pakalbėti pati, pažiūrėti mano paruoštą CD su nuotraukom, nuskanuotais darbeliais, rašinėliais iš ankstesnių metų, paskui atliks kokias nors užduotis pagal dalykus ir tada paskelbsiu, kad egzaminus išlaikė ir visi keliauja į penktą klasę. Įteiksiu diplomus, dovanėles ir viskas. Per galvą tikrai nesiversiu schmoll.gif . Tai tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2012 05 27, 01:42)
sveikutes,
kitus didelius darbus dirbdama radau puslapiuka, gal ir jus panaudosit  4u.gif
http://www.loonapix.com/lt/framer/

thumbup.gif labai dėkui, man tokios nuorodos labai patinka
Atsakyti
Mergaitės, gal kartais indiškos muzikos turite? Ryt su vaikais piešime Indiją. Skaidres jau paruošiau, o muzikos- neturiu... Tiktų bet kokia indiška muzikytė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 27 gegužės 2012 - 13:55
Vėl noriu pagalbos. Parsisiunčiau padėkas šauniausio pradinuko iš pašto, kur su tomo ir džerio paveikslėliais. Kaip būtų galima juos paredaguoti, ištrinti ko nereikia? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NOKIA: 27 gegužės 2012 - 14:26
QUOTE(simba3 @ 2012 05 26, 21:25)
Gabija4, aciu uz padeku pavyzdzius, o kaip pakoreguot, man reik tik mokyklos pavadinima pakeist mirksiukas.gif

Mergaitės, įdėjau daugiau pavyzdžių, darau su fotoshopu. Dabar įdėjau tuščius, gal pavyks pasidaryti ir su kitomis programomis. smile.gif
Atsakyti
Nusiunčiau į paštą savo dovanėles ketvirtokams. Nieko naujo, bet... rolleyes.gif
Ačiū už pelėdų trafaretus 4u.gif
Atsakyti