Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 28 tema

QUOTE(b.s @ 2012 05 25, 17:18)
smile.gif
Aš pasiskambinau ir paklausiau ar galiu paimti savo klasės vaikams. Tada po darbo nuėjusi pasiėmiau.

Labukas, ačiū zuzanėlei ir b.s už paaiškinimą, bandysiu ir aš, jei bus ne vėlu.
Vis įdomiau, nes jau nesugalvoju kaip vaikus skatinti skaityti, ir dar pastebėjau, kas ankstesnėms klasėms tinka, tas dabartinėms visiškai neveikia.
Kokios smagios jūsų kelionės lotuliukas.gif , baltas pavydas ima, bet matyt ir kainuoja neblogai. Man po 22 Lt kelionei ne visi sunešė, kitiems per daug, Gaila vaikų, nes bambaliui tai tėvams negaila, ką padarysi, tokia kaimo realybė
Atsakyti
aš jau po paskutinio dvyliktokų skambučio - įspūdinga buvo šventė. Dovanojom savo buvusiems mokiniams vėjo malūnėlius, labai gražiai su jais atrodė vaikai. Širdelė labai virpėjo, kai reikėjo tart atsisveikinimo žodžius... Atrodo, lyg savo vaiką išlydi į tolimą kelią...
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 05 25, 20:09)
Mano galva šiuo klausimu labai tuščia. Per darbus ir rupesčius nėra kada ir pagalvoti, ką įdomaus padaryti. Šiuo metu nuotraukas kraunu į vieną vietą, labai jau daug jų, tai nežinau kiek čia man kompaktų prireiks jas sutalpinti.

as taip pat del to suku galva biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 25 gegužės 2012 - 22:19
Kokios visos pries mokslo metu pabaiga energingos :)dziugu ,,cia vienas renginukas, cia kitas":)Saunuoles, labai patiko ideja apie senove, dinozaurus ir pan. Daivajazz, gal galetum imesti bent keleta nuotraukeliu, idomu kaip pvz. tie dinozaurai atrode? smile.gif DEkui.
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2012 05 25, 09:30)
Labukas, kaip galima gauti ,,Knygų medžius iš Pegaso? Kažkuri rašėt, kad pasiėmėt, gal galit suteikti info?

Mes centralizuotai užsisakėm iš Pegaso pratybas, tai atvežė patys 100 knygų skaitymo medžių. thumbup.gif Tik lapų trafaretų neįdėjo. Sakė, kad palieka laisvę vaikų saviraiškai
Papildyta:
QUOTE(naminukė @ 2012 05 25, 17:42)
Lutute, kaip praėjo Paskutinis skambutis? Man labai įdomu, kam tų jūreiviškų kepurių reikėjo  ax.gif

Tai, kad dar nepraėjo ax.gif Bus geg. 30 dieną. O dėl tų kepurių-tai nuliūdau... Tik keli vaikai iš klasės atsinešė. Ne tik vaikai, bet ir tėvai nejaučia atsakomybės g.gif Teks pačiai savaitgalį lankstyti, o planavau palėkti su šeima į Europos parką.
Norėjau po smagios jūreiviškos dainos, kurią ruošia mano pirmokai, papuošti dvyliktokų galvas spalvingomis jūreivių kepurėmis ir palinkėti gero vėjo plaukiant gyvenimo vandenynu.
Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2012 05 25, 18:33)
Projektą pradedam kelione prie jūros, dėliojom iš akmenų medžioklės scenas, rinkomės pagalius, akmenis. Tada atidarėm akmens amžiaus įrankių muziejų, labai gražių darbų padarė.darėm papuošalus, rinkom medžiagą, ruošėm stendus koridoriuj, kiekviena klasė pristatymui sukūrė savo šūkį, klasės stilių(madų demonstravimas), ritualinį šokį, išsirinko taikliausią medžiotoją, piešė didžiulius piešinius ant vyniojamo popieriaus (uolų tapyba). Šiandien atvažiavo "archeologas" ir visi parodė, ką padarė. Užtruko kokią valandą. Labai gerai gavosi.

Daivajazz, šauniai padirbėta! thumbup.gif Ir nuotaikos smagios, kai viskas pavyksta drinks_cheers.gif: Ačiū už įdomaus projekto idėją.
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 25, 20:18)
Gal jau gavot knygeles už gandrų piešimą? g.gif

Vis dar laukiame blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 25, 19:18)

Mes taip pat dar negavom. Tikiuosi, kad iki kitos savaitės atkeliaus tos knygelės, nes norėtųsi iki atostogų išdalinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilsonyte: 26 gegužės 2012 - 11:08
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 25, 20:18)

mes dar negavom...
Atsakyti
Būtų gerai, kad knygelės pasiektų iki paskutinės mokslo dienos unsure.gif

Ateinu pasirodyti su savo Oliziuku. Man jį padarė dukra mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 26, 19:40)
Ateinu pasirodyti su savo Oliziuku. Man jį padarė dukra  mirksiukas.gif
user posted image

Fainuolis biggrin.gif thumbup.gif O kiek tavo panelei metų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 26 gegužės 2012 - 19:31
QUOTE(lutute1 @ 2012 05 26, 21:31)
Fainuolis biggrin.gif thumbup.gif  O kiek tavo panelei metų?

Studentė biggrin.gif Kai ji pirmoji išbandė, tada daviau savo mokiniams daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 26, 19:40)
Būtų gerai, kad knygelės pasiektų iki paskutinės mokslo dienos unsure.gif

Ateinu pasirodyti su savo Oliziuku. Man jį padarė dukra  mirksiukas.gif
user posted image

Koks mielas wub.gif
Atsakyti
graži dovanėlė mamytei mirksiukas.gif
Ar jūsų mokiniai ką nors dovanoja ketvirtokams paskutinio skambučio šventėje?
Atsakyti