Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 28 tema

QUOTE(viga @ 2012 05 25, 10:30)
Labukas, kaip galima gauti ,,Knygų medžius iš Pegaso? Kažkuri rašėt, kad pasiėmėt, gal galit suteikti info?

Man dukra parvežė. Ji nuėjo į knygyną, paklausė ar turi tų plakatų. Paprašė, ar galėtų duoti vaikams, nes mama mokytoja ir nori už skaitymą išdalinti. Knygų pardavėja pasiteiravo savo viršininkės ar galima. Ji leido ir davė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2012 05 25, 08:30)
Labukas, kaip galima gauti ,,Knygų medžius iš Pegaso? Kažkuri rašėt, kad pasiėmėt, gal galit suteikti info?

smile.gif
Aš pasiskambinau ir paklausiau ar galiu paimti savo klasės vaikams. Tada po darbo nuėjusi pasiėmiau.
Atsakyti
Man irgi viskas "Šok" komplekte patiko, tik norėjau apie "Riešuto" papildomas užduotis parašyt. Užsakiau pirmą dalį visai klasei ir paskui pasigailėjau, nes rugsėjį dar sunkokai sekėsi pirmokams susigaudyt kas prie ko ir mes daugelio užduočių paprasčiausiai nespėjom išspręsti ir buvo prieš tėvus kiek nesmagu. Kitas dvi dalis kopijavau. Pirmokai jau buvo pripratę prie bendros tvarkos ir puikiausiai spėdavom ir pratybas, ir papildomas užduotis padaryt.
Papildyta:
QUOTE(rutagra @ 2012 05 24, 20:53)
Tiesa, papasakokite kaip perkate pačias pratybas. Susirenkate pinigėlius ir užsisakote iš leidyklos, ar kaip kitaip g.gif

Mums Pegasas atveža pratybas rugpjūtį, o sumokėti už jas galima vėliau, rugsėjo vidury. Jei paiškėja, kad koks vaikas jau savarankiškai ką nors nusipirko, tai sąsiuvinių likutį taip pat galima grąžinti. Dar pritaiko 5% nuolaidą. Aš su klasės tėveliais sutariu, kad rinksiu visą sumą, o už tą nuolaidą pirksim tai, ką bendrai kopijuosim, pvz., dalomąją medžiagą.
Papildyta:
Lutute, kaip praėjo Paskutinis skambutis? Man labai įdomu, kam tų jūreiviškų kepurių reikėjo ax.gif
Atsakyti
Ir aš noriu pasidžiaugt ax.gif Šiandien buvo mūsų projektinės savaitės pristatymas. Labai gerai gavosi. Buvom savaitei išskridę į Akmens amžių. Visi vaikai buvo laukinukai lotuliukas.gif labai gražių rūbų, papuošalų prisidarė. Super thumbup.gif Praejusiais metais buvo dinozaurai, o kitais laukia Egiptas. Tai jau juokaujam kad mokytojos Kleopatrom būsim. Dabar jau ir atostogos čia pat, tik dar trys renginukai ir psio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 25 gegužės 2012 - 17:08
Labutis 4u.gif . O mes šiandien su ketvirtokais ir jų tėveliais buvom išvykoje. Pakeliavome po Metelių regioninį parką, susipažinom su ežerais, paskui vaikai gamtoje vaidino spektaklį, deklamavo eiles, dainavo dainas, dūdavo, šoko, žodžiu atsisveikino su ketvirta klase. Buvo kaip ir išleistuvės mirksiukas.gif . Paskui vaišinosi visi, braidė po Dusios ežerą (žiauriai šaltas vanduo, bet jei tėvai leidžia, tai ne mano reikalas), žaidė žaidimus ir visiems labai patiko - tiek tėveliams, tiek vaikams. Man irgi tai buvo nauja patirtis, nes gamtoj dar nekoncertavom mirksiukas.gif . Vežiausi kolonėles, kad būtų geras muzikos garsas, su keturiais prailgintojais iš rozetės atsivedėm elektrą, bet vaizdas buvo thumbup.gif . Dar pravesiu penktadienį paskutinę pamoką ir bus viskas mirksiukas.gif (su ketvirtokais lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 25 gegužės 2012 - 17:13
QUOTE(daivajazz @ 2012 05 25, 17:04)
Buvom savaitei išskridę į Akmens amžių. Visi vaikai buvo laukinukai lotuliukas.gif labai gražių rūbų, papuošalų prisidarė. Super thumbup.gif Praejusiais metais buvo dinozaurai, o kitais laukia Egiptas. Tai jau juokaujam kad mokytojos Kleopatrom būsim. Dabar jau ir atostogos čia pat, tik dar trys renginukai ir psio thumbup.gif

Smagiai atrodo, papasakok daugiau, kol įspūžiai "švieži".
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 05 25, 19:22)
Smagiai atrodo, papasakok daugiau, kol įspūžiai "švieži".

Dabar kaip tik nuotraukas dėliojau. Ir man ir vaikam tos kelionės laiko mašina thumbup.gif Projektą pradedam kelione prie jūros, dėliojom iš akmenų medžioklės scenas, rinkomės pagalius, akmenis. Tada atidarėm akmens amžiaus įrankių muziejų, labai gražių darbų padarė. (Darė namuose kartu su tėvais). Kitom dienom prasivesdavo tris pirmas pamokas pagal tvarkaraštį o tada darydavom projekto užduotis - darėm papuošalus, rinkom medžiagą, ruošėm stendus koridoriuj, kiekviena klasė pristatymui sukūrė savo šūkį, klasės stilių(madų demonstravimas), ritualinį šokį, išsirinko taikliausią medžiotoją, piešė didžiulius piešinius ant vyniojamo popieriaus (uolų tapyba). Šiandien atvažiavo "archeologas" ir visi parodė, ką padarė. Užtruko kokią valandą. Labai gerai gavosi.
Pas mus už projektą Atgal į praeitį atsakingos trečiokės, tai man papuolė, darbo buvo, reikėjo sugalvoti užduotis, kaip viską pristatyti, pristatymą darėm lauke, oras thumbup.gif
Atsakyti
Šaunuolės thumbup.gif daug dirbot, bet pačios ir vaikai laimingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 05 25, 19:52)
Šaunuolės  thumbup.gif daug dirbot, bet pačios ir vaikai laimingi  smile.gif

Gerą įspūdį daro tas masiškumas. Virš šimto mokinių su odiniais, kailiniais rūbais, suvelti, išpiešti. Per visą sporto salės ilgį (lauke) juosta didžiulių piešinių. thumbup.gif Praejusiais metais tai dar įspūdingiau buvo - mokyklos sodelyje buvo dinozaurų parkas - didžiuliai dinozaurai iš kartono išdėlioti tarp medžių buvo. Nerealus vaizdas thumbup.gif
Atsakyti
Na va ir aš kvaršinu jums galvas- kaip įdomiai pravest paskutinę pamoką ketvirtokams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 25, 19:34)
Na va ir aš kvaršinu jums galvas- kaip įdomiai pravest paskutinę pamoką ketvirtokams? g.gif

Mano galva šiuo klausimu labai tuščia. Per darbus ir rupesčius nėra kada ir pagalvoti, ką įdomaus padaryti. Šiuo metu nuotraukas kraunu į vieną vietą, labai jau daug jų, tai nežinau kiek čia man kompaktų prireiks jas sutalpinti.
Atsakyti
Gal jau gavot knygeles už gandrų piešimą? g.gif
Atsakyti