Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 28 tema

Na va, sugalvojau kaip išsisukti iš tos keblios padėties su sveikinimu. Kadangi ta mamytė yra tėvų komiteto narė, tai padėkosiu diplomais visiems trims tėvų komiteto nariams, tik kiekvienam pritaikysiu padėką. Vistiek visi trys daugiau mažiau dirbo per keturis metus. Tada kitiems nekils kažkokių nereikalingų minčių mirksiukas.gif . O jei ir kils, tai jų problema mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 05 23, 23:15)
Pasakykit savo nuomonę. Tas pats ir su užklasiniu skaitymu. Pažadėti prizai, kurie papildomai nėrėsi iš kailio ir skaitė daug.

Už užklasinį visada apdovanoju. pernai įteikiau po puodelį ir šokoladą. Labai džiaugėsi wub.gif Įteikiu ne tik tiems, kas daugiausia skaitė, bet ir tiems, kas labai stengėsi, nors ir nedaug perskaitė. Juk kiekviena žinom savo mokinius.
Užsukau šiandien į "Vagos" knygyną. Mačiau nukainuotų knygelių. Manau tiktų kokiems pirmokams- antrokams. Storais viršeliais, po 4.99 Lt. Nestoros, bet yra ką skaityt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 24 gegužės 2012 - 14:19
Gal turit susikūrę padėkos raštų pavydžius. Kažkaip neradau pašte... g.gif
Man irgi tik šiandien pasakė, kad mano pirmokai turės dvyliktokams pravesti vaikystės pamoką ir dar pasveikinti. doh.gif Taigi nutarėm, kad įteiksim dovanų tortą ir paruošim iš to, ką mokam mini programėlę... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 05 23, 22:15)
Vėl reikia Jūsų patarimo. Riešuto testuose yra papildomos užduotys. Ketvirtokams jau rugsėjo pradžioje pasakiau, kad tie, kurie atliks papildomas užduotis, bus mokslo metų gale pastebėti, nes kiti net nemąstė atlikti tų užduočių, nes nenorėjo. Kaip patartumėte pastebėti tuos vaikus. Visiems darau Riešutuko diplomus, ar neįžeisiu vaikų (kurie neatliko papildomų užduočių)jei prie diplomo pridėsiu kažką mini siurpriziuką tiems, kas jas atliko. Pasakykit savo nuomonę. Tas pats ir su užklasiniu skaitymu. Pažadėti prizai, kurie papildomai nėrėsi iš kailio ir skaitė daug.

Ankstesnėse laidose dažnai dovanodavau prizus, o dabar pradėjau tai daryt gerokai rečiau, nes turiu porą vaikų, kuriems negavus prizo tokia isterija prasideda, kad daiktai į šalis skraido. Šnekos apie tai, kad įdėjus daugiau pastangų prizas tikrai būtų garantuotas, nelabai padeda. Kai šiaip prastai atliktas darbas, tai dar tai pripažįsta, bet jei prizas už kažkokias ilgalaikes pastangas, tai tada jau skandalo neišvengsi... doh.gif
Šiandien mokykloj buvo Sporto šventė, tai dėl šventos ramybės suskirsčiau diplomus ne pagal tikrus rezultatus, o taip, kad kiekvienas būtų apdovanotas. Kol pirmokai, tai tikriausiai pasidžiaugs ir nieko nepastebės. Ką darysiu antroj klasėj, tai nežinau, gal paaugę išmoksim savo sėkmes ir nesėkmes objektyviau vertint...
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2012 05 24, 16:15)
Gal turit susikūrę padėkos raštų pavydžius. Kažkaip neradau pašte... g.gif

Nusiunčiau tokį labai paprastą. Bet man užtenka ir tokio. Nedaug rašalo išnaudojau, greitai pasidariau...smile.gif

Atsakyti
Sveikos, darbštuolytės drinks_cheers.gif
Noriu pasiteirauti dar dabartinių pirmokių. Kas dirbate su Šok serija. Kokias pratybas imate, kokios nepasiteisino. Gal dabar darytumėte kitaip. Kaip su skaitymu? Kaip jį organizuodavote...Pasidalinkite patirtimi blush2.gif Tiesa, papasakokite kaip perkate pačias pratybas. Susirenkate pinigėlius ir užsisakote iš leidyklos, ar kaip kitaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 05 24, 19:53)
Sveikos, darbštuolytės  drinks_cheers.gif
Noriu pasiteirauti dar dabartinių pirmokių. Kas dirbate su Šok serija. Kokias pratybas imate, kokios nepasiteisino. Gal dabar darytumėte kitaip. Kaip su skaitymu? Kaip jį organizuodavote...Pasidalinkite patirtimi  blush2.gif  Tiesa, papasakokite kaip perkate pačias pratybas. Susirenkate pinigėlius ir užsisakote iš leidyklos, ar kaip kitaip g.gif

mes pratybas užsisakom per Pegasa.
Pirkčiau visas pratybas, kažkokių tokių blogybių nepastebėjau.
O skaitymui iš pradžių atšviesdavau iš papildomo skaitymo knygos, nes vadovėlyje tikrai mažai tekstų, vėliau prasidėjo tekstukai ir dar suskirstyti į 3 lygius, gabiems, vidutiniams ir silpniems, tai skaitydavom tai kas būdavo duota.
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 05 24, 19:53)
Noriu pasiteirauti dar dabartinių pirmokių. Kas dirbate su Šok serija. Kokias pratybas imate, kokios nepasiteisino. Gal dabar darytumėte kitaip. Kaip su skaitymu? Kaip jį organizuodavote...Pasidalinkite patirtimi  blush2.gif  Tiesa, papasakokite kaip perkate pačias pratybas. Susirenkate pinigėlius ir užsisakote iš leidyklos, ar kaip kitaip g.gif

Sveika (-os),
Man pasiteisino visos - tikrai buvo naudingos, bet stipresniems reikėjo ir papildomų užduočių. Skaitymui turiu papildomus lapus iš senų laikų, tai kasdien skaito man kiekvienas po lapą. Atsiskaitydavo iš papildomų lapų per pertraukas arba pasibaigus pamokoms. Įprato taip viską atlikti, kad spėja iki pamokų pabaigos. Pratybas mes užsisakome iš knygyno - bet tai darau rudenį. O dėl pinigų, tai yra ir šiai dienai dar neatidavusių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 05 24, 20:53)

Baigiu pirmą klasę, kaip ir viskas tiko. Turėjau ir pratybas ir testus. PUPOS testai parašyti dviem variantais ir dar papildomos užduotys, o RIEŠUTO ir GILĖS tik vienas variantas ir papildomos užduotys. Man daugokai tų testų buvo - RIEŠUTO net 15. Sau turėjau nusipirkusi RIEŠUTO papildomas užduotis tai pakopijuodavau stipresniems. PUPOS yra kopijuoti skirta dalijamoji medžiaga tai irgi pravertė. Dar man patiko PUPOS skaitiniai - kopijuodavau, sukarpydavau ir duodavau tuos lapelius skaityti namuose su tėvais, nes vadovėlių nesinešiojam. GILĖS dalijamosios medžiagos nepirkau nes pakanka užduočių pratybose. Pratybas ir testus užsakau to norintiems tėvams knygyne.
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2012 05 24, 20:55)
PUPOS yra kopijuoti skirta dalijamoji medžiaga tai irgi pravertė.

O aš šios medžiagos naudojau tikrai nedaug.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 05 24, 22:09)
O aš šios medžiagos naudojau tikrai nedaug.

Man šios medžiagos taip pat beveik neprireikė schmoll.gif
O Pupos pratybas ir testus pirkome kiekvienas atskirai. Šiemet mėginsiu tai daryti centrlizuotai su Pegaso pagalba.
Papildomai stipresniems vaikams tėvai buvo užsakę žurnaliuko "Lututės " pusmečio prenumeratą. Labai dėl to džiaugiuosi, smile.gif nes vaikai išmoko ne tik skaityti , bet ir spręsti kryžiažodžius apie gamtą, atrinkti įdomiausius faktus, papasakoti.
Silpnesniems vaikams puikiai tiko Pupos knygoje esantys tekstai. thumbup.gif
Atsakyti
Labukas, kaip galima gauti ,,Knygų medžius iš Pegaso? Kažkuri rašėt, kad pasiėmėt, gal galit suteikti info?
Atsakyti