Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 28 tema

QUOTE(daivajazz @ 2012 05 23, 21:45)
Gal galit patart, kokia programa galima padaryti, kad tarp dainu nebeliktų tarpų, daina keistų dainą non stop.

Su programa Audacity mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 23, 21:50)
Su programa Audacity mirksiukas.gif

Ačiū. Ar ji nemokama ir laisvai parsiunčiama? Atleiskit už neišmanymą ax.gif bet su muzika iki šiol leisdavau žaisti kitoms, o dabar nusprendžiau, kad galiu ir pati blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 05 23, 22:14)
Ačiū. Ar ji nemokama ir laisvai parsiunčiama? Atleiskit už neišmanymą ax.gif bet su muzika iki šiol leisdavau žaisti kitoms, o dabar nusprendžiau, kad galiu ir pati blush2.gif

Laisvai, nemokamai, bet dar reikia papildomos programos, kad konvertuotum gautą failą į MP3.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 23, 22:27)
Laisvai, nemokamai, bet dar reikia papildomos programos, kad konvertuotum gautą failą į MP3.

Dar kartą dėkui, tą programą paliksim vyro rūpesčiui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 05 22, 22:44)
O tai mums cia dar atlygint turetu?? rolleyes.gif  Budim ir dar laksto ir tikrina, ar saziningai. doh.gif

Kad mokytojas privalo budėti pertraukų metu nėra nurodyta jokiuose valstybiniuose dokumentuose. Pas mus mokykloje po incidento koridoriuje labai nukentėjo budinti mokytoja. Jai teko ieškotis ir teisinės pagalbos. Tai teisininkas paaiškino, kad mokykloje vaikai turi būti apdrausti, budėti turi tik su tuo sutinkantys mokytojai ir dar už tai jiems turi būti atlyginta.
Papildyta:
QUOTE(Jaša @ 2012 05 22, 21:41)
Ir mes būdime biggrin.gif  ir koridoriuj ir kieme ir valgykloj
Per mokiniu atostogas duoda laisva diena uz budejimus

Kaip jums tai pavyko pasiekti? O gal jūsų valdžia supersupratinga?
Atsakyti

As taip pat manau, kad teveliams diplomu nereikia, nes tikrai atsiras isizeidusiu, bet, zinoma, ,,labiausiai" nusipelniusiems teveliams reiketu zodiskai padekoti prie visu. Ir mokytojas liks pareiga atlikes, ir teveliai bus patenkinti, o kas neprisidejo prie nieko, tai neprisidejo smile.gif

O vaikuciams - tai tikrai visiems reiketu diplumus iteikti, juk nesinori, kad mazos sirdeles liudetu. smile.gif

Zuzanele, gal galetum man i az ta nuorodele su trafaretais imesti??? Buciau dekinga smile.gif

Tiesa, merginos, gal jau ir man leisite i Jusu lobiu skrynia zvilgteleti? juk taip norisi user posted image
Atsakyti
Labas vakarėlis. Mes jau po ekskursijos. Ruošiamės dvyliktokų paskutiniam skambučiui.

QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 23, 17:30)
Būtent, ir aš taip galvoju  drinks_cheers.gif . Tegul mąsto, tegul pyksta, man vistiek jau tas pats, ... Jeigu jiems nieko niekada nereikėjo, tai tegul dabar nepyksta  unsure.gif

Aš tavo vietoje būtinai aktyviausiems tėvams padėkos raštus paruoščiau.

QUOTE(zuzanele @ 2012 05 23, 18:49)
Įmesiu į paštą nuorodą, kurioje labai daug trafaretų su paaiškinimais. Iš ten aš pati ėmiau mirksiukas.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Vėl reikia Jūsų patarimo. Riešuto testuose yra papildomos užduotys. Ketvirtokams jau rugsėjo pradžioje pasakiau, kad tie, kurie atliks papildomas užduotis, bus mokslo metų gale pastebėti, nes kiti net nemąstė atlikti tų užduočių, nes nenorėjo. Kaip patartumėte pastebėti tuos vaikus. Visiems darau Riešutuko diplomus, ar neįžeisiu vaikų (kurie neatliko papildomų užduočių)jei prie diplomo pridėsiu kažką mini siurpriziuką tiems, kas jas atliko. Pasakykit savo nuomonę. Tas pats ir su užklasiniu skaitymu. Pažadėti prizai, kurie papildomai nėrėsi iš kailio ir skaitė daug.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 05 23, 21:15)
Vėl reikia Jūsų patarimo. Riešuto testuose yra papildomos užduotys. Ketvirtokams jau rugsėjo pradžioje pasakiau, kad tie, kurie atliks papildomas užduotis, bus mokslo metų gale pastebėti, nes kiti net nemąstė atlikti tų užduočių, nes nenorėjo. Kaip patartumėte pastebėti tuos vaikus. Visiems darau Riešutuko diplomus, ar neįžeisiu vaikų (kurie neatliko papildomų užduočių)jei prie diplomo pridėsiu kažką mini siurpriziuką tiems, kas jas atliko. Pasakykit savo nuomonę. Tas pats ir su užklasiniu skaitymu. Pažadėti prizai, kurie papildomai nėrėsi iš kailio ir skaitė daug.

jeigu taip buvote sutarę, tai ir reikia žodį tęsėti. Negailėk aktyviausiems mokiniams paskatinimų.
Atsakyti

Papildau: zinoma, nusipelniusiems teveliams reikia kazkokias dovaneles iteikti: ar tai butu vaiku darytos smulkmenos, ar tai butu pacios mokytojos sugalvota... nes diplomo skaitymas pries visus susirinkusius, bent jau mano nuomone, sukelia dvejopus jausmus tarp teveliu. Po to isgirsti ,,va matei, ja apdovanojo, o menes - ne smile.gif Tad, man to nesinori... juk, is tiesu, ta diploma, galima kaip ir siupriza prie dovanos priideti.smile.gif o, kad dar viska labiau susvelninti, tai smagu, kad bent kiekvienas tevelis gautu po maza niekuti - atviruka ar pan. smile.gif Bet , velgi, viskas labai priklauso ir nuo klases bendruomenes smile.gif g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 23, 15:41)

Šiandien paprašiau dukros, kad užeitų į "Pegasą"dėl tų knygų skaitymo plakatų ir paprašytų. Sakė be problemų davė  paprašytą kiekį ir dar lapelio trafaretą kiekvienam  thumbup.gif Įteiksiu per paskutinę pamoką tiems, kas aktyviai skaitė wub.gif

Aš taip pat jau pasiėmiau tuos plakatus su medžiais. Visą laiką patys darydavom, o dabar turėsim dar gražesnius. pasidėsiu kitiems metams, nuo rugsėjo pildysim klasėje.

Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2012 05 23, 17:45)
Zuzanėle, ar vaikams paruošiate rimtus diplomus už gerą mokymąsi, aktyvią popamokinę veiklą ir t.t. Ar ruošiate nominacijų pavyzdžiu: tyliausiam mokiniui ir t.t. Aš labai norėčiau apdovanoti ir tėvelius, bet kad neturiu kitiems už ką padėkoti?

Aš tai visada įteikiu visiems diplomus. Bet vieni gauna tokius: sveikinu užbaigus 1 - ą klasę. O kiti -padėkas už labai gerą mokymąsį, puikų mokyklos lankomumą.

Atsakyti
QUOTE(enija05 @ 2012 05 23, 22:27)
nusipelniusiems teveliams reikia kazkokias dovaneles iteikti: ar tai butu vaiku darytos smulkmenos, ar tai butu pacios mokytojos sugalvota... nes diplomo skaitymas pries visus susirinkusius

Manau, kad paskatinimas, geras žodis svarbus visiems- ar tai būtų vaikas ar tėvelis smile.gif
Psichologai pataria paskatinti ir tuos tėvelius, kurie bent vieną pirštą pajudino klasės labui per metus. Sako, tai padeda išjudinti ledus, ypač jei tai pradedama daryti laiku (nelaukiama 4 klasės pabaigos... )g.gif

Mergaitės, kaip, kokia forma jūsų metodinių grupių pirmininkai pristato metinę ataskaitą? Rytoj manęs laukia šis džiaugsmas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 23 gegužės 2012 - 22:40