Zuzanėle, ar vaikams paruošiate rimtus diplomus už gerą mokymąsi, aktyvią popamokinę veiklą ir t.t. Ar ruošiate nominacijų pavyzdžiu: tyliausiam mokiniui ir t.t. Aš labai norėčiau apdovanoti ir tėvelius, bet kad neturiu kitiems už ką padėkoti?
QUOTE(Betukas @ 2012 05 23, 15:29)
Į paštą įmečiau keleto dainelių karaoke nuorodas. Super, taip fainai padarytos, man patiko Kad ir neilgos, bet galima panaudoti kaip intrigai pamokoje, ar kokiam intarpui, vaidinimukui.
Labai patiko, ačiukas
Budėjimas pertraukų metu ir mokyklos šokiuose - skiriama papildoma valanda.
QUOTE(ninkute @ 2012 05 23, 18:45)
Zuzanėle, ar vaikams paruošiate rimtus diplomus už gerą mokymąsi, aktyvią popamokinę veiklą ir t.t. Ar ruošiate nominacijų pavyzdžiu: tyliausiam mokiniui ir t.t. Aš labai norėčiau apdovanoti ir tėvelius, bet kad neturiu kitiems už ką padėkoti?
Aš surandu už ką kiekvienam vaikui Už kruopštumą, atidumą, draugiškumą, nuoširdumą, pagalbą, gerą nuotaiką, jumoro jausmą ir t.t.
O tėveliams galiu tik vos vienam kitam įteikti, tai todėl ir nerašau...
QUOTE(ninkute @ 2012 05 23, 17:25)
Sveikutės, reikia patarimo. Kaip planuojate ketvirtokų mokytojos apdovanoti tėvelius, t.y kokius diplomus rašote ir už ką?
QUOTE(ninkute @ 2012 05 23, 17:45)
Aš labai norėčiau apdovanoti ir tėvelius, bet kad neturiu kitiems už ką padėkoti?
Aš niekada nerašydavau pati tėvams diplomų. Praeitoje laidoje visos ketvirtų klasių mokytojos pateikėm pavardes labiausiai nusipelniusių tėvelių ir mokykla ant firminio blanko spausdino jiems padėkas. Šiemet situacija tokia, kad padėkoti galiu vienai mamai, kuri tiek įdėjo pastangų per visus keturis metus dėl visos klasės vaikų ir tėvų, kad net nežinau, kaip jai padėkoti . Kitiems visiems viskas dzin, svarbu būtų padaryta kaip reikia, o patys nieko nedaro, nei piršto nejudina, nei protingų minčių pasiūlo. Tai kaip dabar tai vienai mamai padėkoti? Įteikti jai vienai prie visų padėką ? Dovanos juk nepirksiu, ir taip jau bus bankrotas - vaikams diplomėliai, varpeliai... Iš vienos pusės jai vienai įteikčiau, tai susiprotėtų, kodėl, o iš kitos pusės gali įsižeisti, nes jiems gal atrodo, kad daug kuo prisidėjo prie klasės reikalų ... Ką daryti ???
Papildyta:
Zuzanėle. labai gražūs darbeliai . Gal trafaretus galėtum įmesti ?
QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 23, 17:14)
Aš niekada nerašydavau pati tėvams diplomų. Praeitoje laidoje visos ketvirtų klasių mokytojos pateikėm pavardes labiausiai nusipelniusių tėvelių ir mokykla ant firminio blanko spausdino jiems padėkas. Šiemet situacija tokia, kad padėkoti galiu vienai mamai, kuri tiek įdėjo pastangų per visus keturis metus dėl visos klasės vaikų ir tėvų, kad net nežinau, kaip jai padėkoti . Kitiems visiems viskas dzin, svarbu būtų padaryta kaip reikia, o patys nieko nedaro, nei piršto nejudina, nei protingų minčių pasiūlo. Tai kaip dabar tai vienai mamai padėkoti? Įteikti jai vienai prie visų padėką ? Dovanos juk nepirksiu, ir taip jau bus bankrotas - vaikams diplomėliai, varpeliai... Iš vienos pusės jai vienai įteikčiau, tai susiprotėtų, kodėl, o iš kitos pusės gali įsižeisti, nes jiems gal atrodo, kad daug kuo prisidėjo prie klasės reikalų ... Ką daryti ???
Papildyta:
Papildyta:
Suprantamas dalykas... gal kaip nors aceit kokius rinkimus neoficialius padaryti tarp vaikų? Kad jie prabalsuotų ir pasiūlytų, kas jų manymu labai prisidėjo? Aišku, jei jie žino ir matė tai...Pvz. pas mane viena mama ryškiai išsiskiria iš kitų ir realiai jei reiktų dėkoti, tai irgi galėčiau tik jai padėkot. Bet tam tikrai ir vaikai pritartų, nes ji viena tik apie visus pagalvoja, o ne tik apie savo vaiką šokinėja
Nežinau, bet jaučiu aš vistiek kažkaip jai padėkočiau...tegul kiti susimąsto
QUOTE(Betukas @ 2012 05 23, 18:25)
Suprantamas dalykas... gal kaip nors aceit kokius rinkimus neoficialius padaryti tarp vaikų? Kad jie prabalsuotų ir pasiūlytų, kas jų manymu labai prisidėjo? Aišku, jei jie žino ir matė tai...Pvz. pas mane viena mama ryškiai išsiskiria iš kitų ir realiai jei reiktų dėkoti, tai irgi galėčiau tik jai padėkot. Bet tam tikrai ir vaikai pritartų, nes ji viena tik apie visus pagalvoja, o ne tik apie savo vaiką šokinėja
Būtent, ir aš taip galvoju . Tegul mąsto, tegul pyksta, man vistiek jau tas pats, turiu pirmokų 24 , o šitie kitą savaitę išeis... Jeigu jiems nieko niekada nereikėjo, tai tegul dabar nepyksta
QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 23, 19:14)
Įmesiu į paštą nuorodą, kurioje labai daug trafaretų su paaiškinimais. Iš ten aš pati ėmiau
Aš tai siūlyčiau tai mamai tiesiog prie visų padėkoti už pagalbą ten ir ten, už tuos ir tuos nuopelnus, tiesiog pavardinčiau, kad kiti žinotų už ką dėkoju ir neįsižeistų, jei mano, kad prisidėjo visi.
Laba diena mielos mokytojos,atsiprasau,kad lendu i jusu tema,bet labai noreciau jusu paklausti ar visose mokyklose siemet vygdoma taip vadinama valstybine ketvirtoku patikra?Susidomejau,nes sunaus mokykloje testuoja labai grieztai,o is kitu girdejau,kad nieko panasaus nera ju mokyklose,tai cia gal tik nuo mokyklos priklauso ir nejokia cia ne valstybine patikra
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 23, 19:49)
Įmesiu į paštą nuorodą, kurioje labai daug trafaretų su paaiškinimais. Iš ten aš pati ėmiau
Ačiū labai
QUOTE(Ledine shirdis @ 2012 05 23, 20:15)
Laba diena mielos mokytojos,atsiprasau,kad lendu i jusu tema,bet labai noreciau jusu paklausti ar visose mokyklose siemet vygdoma taip vadinama valstybine ketvirtoku patikra?Susidomejau,nes sunaus mokykloje testuoja labai grieztai,o is kitu girdejau,kad nieko panasaus nera ju mokyklose,tai cia gal tik nuo mokyklos priklauso ir nejokia cia ne valstybine patikra
Ne visos mokyklos rašė šiuos testus. Kažkokiu būdu buvo atrinktos kai kurios mokyklos ir jose buvo vykdomas ketvirtokų žinių patikrinimas. Pavyzdžiui, mūsų mokykloje nerašė ketvirtokai, o šalia esančioje mokykloje rašė . Čia ne pačios mokyklos sugalvota, tikrai .
Mūsų mokykloje ketvirtokai rašė standartizuotus testus.
Balsuota
Vaikus stengiuosi visus už ką nors paskatint. Tėvams kasmet kažkiek padėkų būna, bet ne visiems.
QUOTE(simba3 @ 2012 05 21, 17:41)
Prasau prabalsuot uz mano panele.
http://pazintys.drau...mp;rusiavimas=3
Nuotrauka ivertinkite zvaigzdute, aciu
http://pazintys.drau...mp;rusiavimas=3
Nuotrauka ivertinkite zvaigzdute, aciu
Balsuota
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 23, 16:48)
Aš surandu už ką kiekvienam vaikui Už kruopštumą, atidumą, draugiškumą, nuoširdumą, pagalbą, gerą nuotaiką, jumoro jausmą ir t.t.
Vaikus stengiuosi visus už ką nors paskatint. Tėvams kasmet kažkiek padėkų būna, bet ne visiems.
Gal galit patart, kokia programa galima padaryti, kad tarp dainu nebeliktų tarpų, daina keistų dainą non stop.