Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 28 tema

QUOTE(naminukė @ 2012 05 19, 17:06)
Pasirodo, aš irgi tą laišką gavau, bet jis kažkodėl tik buvo google+, o bendrame pašte jo nesimatė. Kaip gerai, kad paminėjai tą anketą, būčiau pražiopsojus. Gaila, kad projektams skirtas toks trumpas laikas, tik du mėnesiai, tai vos įsibėgėji, tai ir baigt reikia, sunku spėt ką nors išsamiau panagrinėt.

Norėjau paklaust dirbančių pagal "PUPĄ". Ar antroje klasėje yra koks nors veikėjas ar knyga, kurią siūloma skaitoma visiems ištisus metus?

Skaiteme Giles nuotykiai Ydu salyje. Pratybose yra skaitymo uzduoteles. Visa klase paeiliui nesesi knyga ir skaite po skyriu, o paskui pristatydavo savo aprasyta ir iliustruota skyriu. Viena mama nuvele giliuka labai faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 05 19, 15:06)

Norėjau paklaust dirbančių pagal "PUPĄ". Ar antroje klasėje yra koks nors veikėjas ar knyga, kurią siūloma skaitoma visiems ištisus metus?

taip yra, tik neprisimenu kokia knyga, visai smegenys atsijungia

dėkoju už gražius sveikinimus
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 19, 20:25)
O mūsiškiai zoninėse laimėjo antrą vietą, tai ko gero susitiksit  mirksiukas.gif . Respublikinės bus 23 dieną  mirksiukas.gif ?

Aha, 23 dieną.
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 05 19, 23:41)

su gimtadieniu, editaite
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 20 gegužės 2012 - 12:07
Sveikutės 4u.gif

Editaitei nors ir pavėluotai - Laimingų metų laimingųųųųųųųųųųųųųųųųųųų biggrin.gif
Atsakyti
Visada pavydžiu toms, kurių gimtadieniai sutampa su mokslo metų baigimu thumbup.gif tai dviguba šventė smile.gif galima švęst, žinai, kad jau baigiasi mokslo metai.. (mano pvz. prieš pat rugsėjį doh.gif tuomet metas į darbą verysad.gif )
Tad didžiausi sveikinimai drinks_cheers.gif su gimtadieniu bešvenčiančioms bigsmile.gif gathering.gif drinks_cheers.gif group.gif gossip.gif sunglasses2.gif tourist5.gif
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2012 05 20, 13:18)
Visada pavydžiu toms, kurių gimtadieniai sutampa  su mokslo metų baigimu  thumbup.gif tai dviguba šventė smile.gif galima švęst, žinai, kad jau baigiasi mokslo metai.. (mano pvz. prieš pat rugsėjį  doh.gif  tuomet metas į darbą  verysad.gif )
Tad didžiausi sveikinimai  drinks_cheers.gif su gimtadieniu bešvenčiančioms  bigsmile.gif  gathering.gif  drinks_cheers.gif  group.gif  gossip.gif  sunglasses2.gif  tourist5.gif

blink.gif Nu kas čia dabar per nuotaikos, aaaa??? Juk dabar galvokim apie ATOSTOGAS, o ne apie jų pabaigą mirksiukas.gif Nežinau, bent jau aš, labai laukiu atostogų, bet joms baigiantis, kad ir kaip gaila jų, bet vistiek širdy imu laukti mokslo metų, naujos veiklos, vaikų pasiilgstu blush2.gif .....bet po poros mėnesių atsipeikėju ir vėl imu atostogų laukt lotuliukas.gif Ir taip viskas ratu ratu biggrin.gif
Atsakyti
Editaite, sveikinu ir aš tave happybday.gif birthday.gif birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2012 05 19, 21:25)
... ir ,,Sapnų dainelė"  mirksiukas.gif  4u.gif

Labukas, labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Kokiomis nuotaikomis gyvena ketvirtokų mokytojos? Kaip vesite paskutinę pamoką? Ką darote, gal galite pametėti minčių? Aš su buvusia laida vedžiau matematikos ir lietuvių integruotą pamoką: tai skaičiavome mėnesius, dienas, valandas kiek mokėmės. Rašėme laiškus ateičiai, tai yra kokie bus 12-oje klasėje. O ką jūs darote?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 05 20, 17:52)
Sveikutės,
Kokiomis nuotaikomis gyvena ketvirtokų mokytojos? Kaip vesite paskutinę pamoką? Ką darote, gal galite pametėti minčių? Aš su buvusia laida vedžiau matematikos ir lietuvių integruotą pamoką: tai skaičiavome mėnesius, dienas, valandas kiek mokėmės. Rašėme laiškus ateičiai, tai yra kokie bus 12-oje klasėje. O ką jūs darote?

Ir man įdomu g.gif

Aš kažkada sekiau pamoką apie šluotą ir šakelę, kad reikia laikytis kartu, tai niekas neįveiks, o jei atskirai, tai palauš. Ir demonstravau kaip lengva perlaužti šakelę ir kaip sunku - šluotą. Dar visada vaikų prašau parašyti man laiškus wub.gif Turiu jau 4 laidų išsaugojus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 05 20, 14:08)
Sveikutės 4u.gif

Editaitei nors ir pavėluotai  - Laimingų metų laimingųųųųųųųųųųųųųųųųųųų  biggrin.gif

editaite,
sveikatos metu sveikatoooooooooooooooooos smile.gif
(ir as veluoju... 4u.gif )user posted image
Atsakyti