Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 28 tema

Norėjau paklaust dirbančių pagal "PUPĄ". Ar antroje klasėje yra koks nors veikėjas ar knyga, kurią siūloma skaitoma visiems ištisus metus?
[/quote]

Yra. "Giles nuotykiai ydu salyje".
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 05 19, 17:58)

Yra. "Giles nuotykiai ydu salyje".

Vel knygele reiks skaityt??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 19 gegužės 2012 - 17:00
Sveikutės 4u.gif

QUOTE(simba3 @ 2012 05 19, 16:59)

Aha, bet juk niekas neverčia ...turbūt g.gif
Aš neskaičiau. Mes tomis pamokomis, kai yra mokytojo skaitymas arba teksto suvokimo testą darydavom, arba kažką trumpesnio paskaitydavau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 19 gegužės 2012 - 17:29
QUOTE(Betukas @ 2012 05 19, 18:28)
Sveikutės  4u.gif
Aha, bet juk niekas neverčia ...turbūt  g.gif
Aš neskaičiau. Mes tomis pamokomis, kai yra mokytojo skaitymas arba teksto suvokimo testą darydavom, arba kažką trumpesnio paskaitydavau  ax.gif

Mna patiko skaityt, matyt ne taip issireiskiau, norejau tik paklaust ar yra knygute blush2.gif

O skaitydavau as ne viska, praleisdavau, parinkdavau tik esme kiekvieno skyraiuas, skaitymas trukdavo 5min, nu max 10 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 19 gegužės 2012 - 17:40
QUOTE(simba3 @ 2012 05 19, 17:39)
Mna patiko skaityt, matyt ne taip issireiskiau, norejau tik paklaust ar yra knygute blush2.gif

O skaitydavau as ne viska, praleisdavau, parinkdavau tik esme kiekvieno skyraiuas, skaitymas trukdavo 5min, nu max 10 g.gif

Aš "Bitę Mają" skaičiau pernai thumbup.gif O šiemet kažkaip nepradėjau blush2.gif O knyga yra mirksiukas.gif Yra net internetinė knyga, mūsų pašte net buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Nu as ir kazkaip neskaiciau tos knygos. Tik kad pratybose is tos knygos uzduociu yra karts nuo karto. praleisdavom...
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 05 19, 18:40)
Nu as ir kazkaip neskaiciau tos knygos. Tik kad pratybose is tos knygos uzduociu yra karts nuo karto. praleisdavom...

Ir mes taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2012 05 18, 10:21)
Mergaitės, sos, gal kuri turite diskelį ,,Caca"?
Jei taip, tai gal nesunku būtų atsiųsti daineles ..Šimtakojis" ir ,,Sapnų dainelė", bei jų fonogramas. Būsiu labai dėkinga ax.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 05 18, 16:13)
Nusiunčiau į paštą dainelę ir karaoke "Šimtakojis"...

... ir ,,Sapnų dainelė" mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 05 19, 17:54)
Vakar musu mokykloje vyko zonines Sviesoforo varzybos, musiskiai laimejo 1 vieta, papuolem i respublikines varzybas. Visa laime, kad nors ne pas mus vyks, o Radviliskyje.  cool.gif

O mūsiškiai zoninėse laimėjo antrą vietą, tai ko gero susitiksit mirksiukas.gif . Respublikinės bus 23 dieną mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 19, 15:51)
Prisidedu prie šiltų sveikinimų  birthday.gif !

EDITAITE Didžiausi ir šilčiausi sveikinimai ir nuo manęs 4u.gif

QUOTE(simba3 @ 2012 05 19, 17:59)

Teks arba ne smile.gif

QUOTE(Betukas @ 2012 05 19, 18:54)
  Yra net internetinė knyga, mūsų pašte net buvo  bigsmile.gif

Tikrai turi būti - pati siunčiau

QUOTE(Jaša @ 2012 05 19, 19:40)

Aš skaičiau kokius 3 mėn. Džiaugiausi tuo, kad dalį vaikų ta knyga užkabino ir vaikai skaitė patys savarankiškai. Kai man atsibodo skaityti, porą kartų daviau namie pasiruošti gerai skaitantiems vaikams. Na o kai ta dalis vaikų Gilę perskaitė, tuomet pratybose užduotis atlikdaom pasikliaudami jų pasakojimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vildinga: 19 gegužės 2012 - 20:56
Siunčiu ir aš sveikinimų glėbį. EDITAITE, su gimtadieniu!!!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2012 05 19, 22:20)
Siunčiu ir aš sveikinimų glėbį. EDITAITE, su gimtadieniu!!!
user posted image

Editaite, prašau priimk ir mano glėbį nuoširdžiausių linkėjimų. Su gimimo diena!!!
user posted image
Atsakyti