Norėjau paklaust dirbančių pagal "PUPĄ". Ar antroje klasėje yra koks nors veikėjas ar knyga, kurią siūloma skaitoma visiems ištisus metus?
[/quote]
Yra. "Giles nuotykiai ydu salyje".
QUOTE(pusele30 @ 2012 05 19, 17:58)
Vel knygele reiks skaityt??
Sveikutės
Aha, bet juk niekas neverčia ...turbūt
Aš neskaičiau. Mes tomis pamokomis, kai yra mokytojo skaitymas arba teksto suvokimo testą darydavom, arba kažką trumpesnio paskaitydavau
QUOTE(simba3 @ 2012 05 19, 16:59)
Aš neskaičiau. Mes tomis pamokomis, kai yra mokytojo skaitymas arba teksto suvokimo testą darydavom, arba kažką trumpesnio paskaitydavau
QUOTE(Betukas @ 2012 05 19, 18:28)
Sveikutės
Mna patiko skaityt, matyt ne taip issireiskiau, norejau tik paklaust ar yra knygute
O skaitydavau as ne viska, praleisdavau, parinkdavau tik esme kiekvieno skyraiuas, skaitymas trukdavo 5min, nu max 10
QUOTE(simba3 @ 2012 05 19, 17:39)
Mna patiko skaityt, matyt ne taip issireiskiau, norejau tik paklaust ar yra knygute
O skaitydavau as ne viska, praleisdavau, parinkdavau tik esme kiekvieno skyraiuas, skaitymas trukdavo 5min, nu max 10
Aš "Bitę Mają" skaičiau pernai O šiemet kažkaip nepradėjau O knyga yra Yra net internetinė knyga, mūsų pašte net buvo
Nu as ir kazkaip neskaiciau tos knygos. Tik kad pratybose is tos knygos uzduociu yra karts nuo karto. praleisdavom...
QUOTE(Jaša @ 2012 05 19, 18:40)
Nu as ir kazkaip neskaiciau tos knygos. Tik kad pratybose is tos knygos uzduociu yra karts nuo karto. praleisdavom...
Ir mes taip
QUOTE(viga @ 2012 05 18, 10:21)
Mergaitės, sos, gal kuri turite diskelį ,,Caca"?
Jei taip, tai gal nesunku būtų atsiųsti daineles ..Šimtakojis" ir ,,Sapnų dainelė", bei jų fonogramas. Būsiu labai dėkinga
Jei taip, tai gal nesunku būtų atsiųsti daineles ..Šimtakojis" ir ,,Sapnų dainelė", bei jų fonogramas. Būsiu labai dėkinga
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 18, 16:13)
Nusiunčiau į paštą dainelę ir karaoke "Šimtakojis"...
... ir ,,Sapnų dainelė"
QUOTE(simba3 @ 2012 05 19, 17:54)
Vakar musu mokykloje vyko zonines Sviesoforo varzybos, musiskiai laimejo 1 vieta, papuolem i respublikines varzybas. Visa laime, kad nors ne pas mus vyks, o Radviliskyje.
O mūsiškiai zoninėse laimėjo antrą vietą, tai ko gero susitiksit . Respublikinės bus 23 dieną ?
QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 19, 15:51)
Prisidedu prie šiltų sveikinimų !
EDITAITE Didžiausi ir šilčiausi sveikinimai ir nuo manęs
QUOTE(simba3 @ 2012 05 19, 17:59)
Teks arba ne
QUOTE(Betukas @ 2012 05 19, 18:54)
Yra net internetinė knyga, mūsų pašte net buvo
Tikrai turi būti - pati siunčiau
QUOTE(Jaša @ 2012 05 19, 19:40)
Aš skaičiau kokius 3 mėn. Džiaugiausi tuo, kad dalį vaikų ta knyga užkabino ir vaikai skaitė patys savarankiškai. Kai man atsibodo skaityti, porą kartų daviau namie pasiruošti gerai skaitantiems vaikams. Na o kai ta dalis vaikų Gilę perskaitė, tuomet pratybose užduotis atlikdaom pasikliaudami jų pasakojimais.