Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 28 tema

Ačiū labai visoms, pasidalinusioms savo idėjomis apie dovanas.
Mes su savo mokytoja labai gražiai bendravome, bet vistiek labai norisi kažką įsimintino padovanoti, kad ilgai prisimintų mūsų klasės vaikus.
Atsakyti
Vedžiau pamoką būsimų pirmokų tėvams. Tai galit įsivaizduoti koks buvo jausmas.

Šiandien man labai liūdna, mirė mano mokinės mama. Ryt eisiu į šermenis. Ką pasakyti 10 m. mergaitei kuri neteko mamos verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 05 16, 20:38)

Šiandien man labai liūdna, mirė mano mokinės mama. Ryt eisiu į šermenis. Ką pasakyti 10 m. mergaitei kuri neteko mamos  verysad.gif .

Koks siaubas!!!!!!!!!!!!! Vargiai tokiais atvejais padeda žodžiai - juk nepasakysi, jog būna gyvenime ir gerų dalykų ar stiprybės. Tokio amžiaus vaikui tai tragedija. Stiprus apkabinimas, manau, labai tiks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 05 16, 21:38)

Šiandien man labai liūdna, mirė mano mokinės mama. Ryt eisiu į šermenis. Ką pasakyti 10 m. mergaitei kuri neteko mamos  verysad.gif .

Saubas, užjaučiu, nes labai gerai tave suprantu. Man pačiai yra tekę būti tokioj situacijoj. Net temperatūra buvo pakilusi doh.gif Visi žodžiai pasidaro banalūs. Apkabint ir priglaust
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 16 gegužės 2012 - 20:01

Tikrai sunki ir nepavydėtina situacija blink.gif , užjaučiu unsure.gif ... Suaugusiam žmogui sunku rasti paguodos žodį, o čia vaikas unsure.gif ...
Atsakyti
Labai labai liūdna. Kas vyksta vaiko širdelėje?
Atsakyti

Labai liūdna, net susigraudinau. Labai sunku perteikti tą supratimą ir užuojautą žodžiais. Žinoma apkabinimas, prisiglaudimas labiausiai tinkami.
Atsakyti
peliuk, stipriai apkabink tą mergytę, žodžiai nepaguos...
O pas mus bardakas pastaruoju metu. Noriu sužinot, kiek jūsų mokykla skiria pinigų ekskursijai ir ar skiria juos tik rajono ribose keliauti, ar ir už jų? Pas mus nenori duot pažadėtų 3,5 Lt mokiniui, nes važiuojam toliau g.gif
Atsakyti
Dieve, Dieve... tikrai labai liudna del tos mergaites ... tikrai, tik nuosirdus apkabinimas ir pabuvimas kartu gali buti geriau nei issakyti zodziai...

O kalbant ape dovanas, man geriausia dovana - nuosirdi (ne banali ar sukurta) padeka is tevu lupu..per tiek laiko jau manau visos pazistame, kas sako tiesa, o kas ne.
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 05 16, 18:10)
Labutis visom,
As kazko atsiputus nors manes dar laukia seimos svente. O kadangi tik antrokai tai nei isleistuves, nei testai....  As visada antra klase vadindavau  aukso viduriu smile.gif

Del dovanu mokytojom tai mano nuomone  tokia jei tevai nori atsidekoti tai prasau, tik nereikia nertis is kailio. Buna taip kad i buri isimaiso koks "naujasis lietuvis", kuriam pinigai - makulatura, tai kai pradeda reikalaut is visu susimest po 100. Tada pasipila nepasitenkinimai. O kadangi mes mokytojos viska visada suzinome tai mum labai nepelnytai nepatogu buna. Bet jei teveliai susimeta is dusios ir padaro kokia mokytojiska dovanele tai labai grazu. Ir pasakysiu atvirai skolinga niekada nesu jautusis, nes ju vaikam dirbu ir tada kai man alga uz tai nemokama
O kaip mama galiu pasakyt, kad tikrai nuosirdziai norisi atsidekot vaiko aukletojai ir padaryt kokia dovanele. Manau, kad cekis knygyne labai tiks.

Man labai grazu tie zuzanelei dovanoti varpeliai.

SUTINKU SU KIEKVIENU ŽODŽIU

BRRRRRRRRRR...... ŠIURPU....IR NIEKO NEGALI PAKEIST....
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 05 16, 16:06)
Lutute, norėjau paklaust, iki kada reikia pristatyti ITEC projekto ataskaitinę medžiagą?

Iš organizatorės V. Birenienės gavau pranešimą, kad projekto antro etapo pabaiga yra gegužės 30 diena.
O tu dalyvauji? Kokią temą pasirinkai? Ir kaip sekėsi įgyvendinti projektą? Mano mažiams šįsyk prastai. verysad.gif Turbūt išvargo nuo darbų, renginių, konkursų... kaip , beja, ir aš pati laukiu nesulaukiu vasarėlės
Papildyta:

Tikrasis suvokimas apie mamos netektį ateis žymiai vėliau. Dabar mergaitei- greičiausiai šokas ir siaubingo fakto neigimas. Pirmiausia stiprybės tau pačiai, nes rytoj bus tikrai nelengva...
Atsakyti
Labutis visoms šį lietingą rytą 4u.gif .
QUOTE(vaiduuse @ 2012 05 16, 22:51)
O pas mus bardakas pastaruoju metu. Noriu sužinot, kiek jūsų mokykla skiria pinigų ekskursijai ir ar skiria juos tik rajono ribose keliauti, ar ir už jų? Pas mus nenori duot pažadėtų 3,5 Lt mokiniui, nes važiuojam toliau  g.gif

Pas mus nieko neskiria, tik tokį apvalų 0 blush2.gif . Apie 3,5 Lt nei girdėt nenori schmoll.gif . Tipo iš tų pinigų jie kasmet užsako kalėdoms spektaklį miesto teatre g.gif ...
Atsakyti