Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 28 tema

Paaiškinkit, kurios jau rašėte ketvirtokų standartizuotus testus. Kiek reikia parašyti žodžių? Ar gerai suprantu, kad ne mažiau 100, nes klaidos skaičiuojamos iš pirmų 100 žodžių.
Atsakyti
QUOTE(orbeta @ 2012 05 15, 23:18)
Mielosios,
patarkite, ką nuostabaus esat gavusios dovanų išleidžiat ketvirtokus, norime pradžiuginti savo šauniausią mokytoją.
AČIŪ

Labai džiaugiuosi dovanų gavusi vazonines gėles, nes jos turi išliekamąją vertę. Žiūrėdama į jas, visada prisimenu išėjusius mokinius, užaugintas laidas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(orbeta @ 2012 05 15, 23:18)
Mielosios,
patarkite, ką nuostabaus esat gavusios dovanų išleidžiat ketvirtokus, norime pradžiuginti savo šauniausią mokytoją.
AČIŪ

O man atrodo, kad keturis metus reikia tiesiog bendrauti, bendradarbiauti, draugauti ir t.t. su mokytoja ir nereikes jokiu dovanu. Nes manau nuosirdus bendravimas 4metus yra didziausia dovana mokytojui. Tuo labiau, kad dazniausiai ne visi tevai sutinka su rinkliavomis dovanai, gal ne delto kad nenori, tiesiog neturi . O as gaunu alga uz savo darba, didesne ar mazesne, bet as ja gaunu. Cia yra mano nuomone.
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2012 05 16, 15:13)
Paaiškinkit, kurios jau rašėte ketvirtokų standartizuotus testus. Kiek reikia parašyti žodžių? Ar gerai suprantu, kad ne mažiau 100, nes klaidos skaičiuojamos iš pirmų 100 žodžių.

Skaiciuojama tik 100 zodziu, toliua nebe
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2012 05 16, 15:12)
Kai paruoši užduotis- pasidalink ir su mumis mirksiukas.gif

mes irgi turim kruvas uzduociu prsiruose, bet kadangi rasem standartizuotus testus, tai situ jau nerasyisme
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2012 05 15, 23:12)
jei daro tik darželį, vadinasi atidaro naujas darželio grupes, o jose vietų nėra?

Jau sudaryti visi įmanomi darželio grupių komplektai. Daugiau nebus unsure.gif

QUOTE(ninkute @ 2012 05 15, 23:54)
Na, zuzanėle, situacija tikrai liūdna. Jei apie ateitį, tai bandyk jau įtemptai dabar dairytis į mokyklas, gal internete bandyt ieškoti, nes dauguma mokyklų kadrus renka pavasarį, mokslo metų pabaigoje. Šiaip apie Kauną tikrai nieko nežinau, nelabai gali padėti. Kažkada anksčiau tai buvo skelbimas Vilniuje, kad reikalinga naujai atsidarančioje mokykloje pradinių klasių mokytoja. Sėkmės ir stiprybės.
Dar turiu klausimą iš standartizuoto rašymo testo. Ar klaidas skaičiavai tik iš 100 žodžių? Tai vadinasi tiek reikia parašyti ketvirtokui. O toliau rašybos klaidos neskaičiuojamos?

Išsiuntinėjau užklausas beveik į 30 mokyklų. Tyla... unsure.gif
Taip. Klaidas skaičiavau tik iš 100 žodžių mirksiukas.gif

QUOTE(orbeta @ 2012 05 16, 00:18)
Mielosios,
AČIŪ

Esu gavus laikrodį ir labai patenkinta. Elegantiškas ir eina be priekaištų jau daug metų thumbup.gif
Dar orchidėjom pradžiugino. Jų mano namuose 5 ir visos be pertraukos žydi wub.gif
Buvau patenkinta gavus didelį varpelį, prie kurio buvo pakabinta tiek mažų varpelių, kiek klasėje mokinių. Įdomiausia, kad ant vienos virvutės buvo pakabinta ir du varpeliai, nes mokėsi dvynukai smile.gif
Dar aukso papuošalų... rolleyes.gif

Labiausiai mane pradžiugina netikėta dovana, kurios taip paprastai nenusipirksi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 16 gegužės 2012 - 14:41

Aš esu gavusi kuponus knygyne, paskui kitais metais kuponą juvelyrinėj parduotuvėj, bet kažkaip už tokias dovanas jaučiuosi skolinga tėvams. Juk ne visi išgali tų pinigėlių duoti g.gif Pritarčiau lututei, kad geriausia dovana gėlės vazonėliuos, jos ilgai auga ir tikrai primena tuos vaikus biggrin.gif

Mergaitės, gal dar kuri turit kokį scenarijų mokslo metų pabaigai? pas mane tik 9 vaikai( pirmos, antros ir trečios klasės). Iš tų kurie jau pašte naudojau praėjusiais metais, nebesinori kartotis g.gif Gal kuri turit ką naujesnio? Sėdžiu, sėdžiu, o galva kaip išsunkta - nieko neištraukiu doh.gif Šįmet kažkaip visos testais susirūpinę, man ketvirtokų nėra, tai ramiau truputį tongue.gif
Jei turit ką naujesnio, pasidalinkit blush2.gif Gėda prašyt, bet ....
Atsakyti
Aš irgi anksčiau esu gavus knygyno kuponų. Dar labai pradžiugino gražus gėlėtas rašiklis su dedikacija man.

Lutute, norėjau paklaust, iki kada reikia pristatyti ITEC projekto ataskaitinę medžiagą?

22Peliuk22, ar jau praėjo tos atviros ketvirtokų pamokos būsimiems pirmokams?
Atsakyti
Dar dėl testų. Tai iš 100 žodžių skaičiuojate klaidas, o toliau žymite ir taisote klaidas, tik ju neskaičiuojate? O teste pažymite tą 100 žodžių kur baigiasi ir kaip suprantu su jungtukais visais? Ar taip?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 05 16, 18:09)
Dar dėl testų. Tai iš 100 žodžių skaičiuojate klaidas, o toliau žymite ir taisote klaidas, tik ju neskaičiuojate? O teste pažymite tą 100 žodžių kur baigiasi ir kaip suprantu su jungtukais visais? Ar taip?

Aš ištaisiau visas klaidas. Skaičiavau visus žodžius ir jungtukus. Nežymėjau, kur baigiasi 100 žodžių.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 05 16, 17:09)

Pas mus po 100 jau net nezymejo klaidu, tiesiog baige skaityti darba ir tiek, nes reikia ivertinti turini. Jeigu netaiko rasybos taisykliu pvz. klausimas ka? tai skaiciuojama kaip viena klaida, ko daug? kita klaida, bet ne kiekviename zodyje padaryta klaida. Stiliaus klaidos atskirai. Skyrybos - atskirai. Paskui viska bendrai susumavo. Darbo labai daug doh.gif
Atsakyti
Labutis visom,
As kazko atsiputus nors manes dar laukia seimos svente. O kadangi tik antrokai tai nei isleistuves, nei testai.... As visada antra klase vadindavau aukso viduriu smile.gif

Del dovanu mokytojom tai mano nuomone tokia jei tevai nori atsidekoti tai prasau, tik nereikia nertis is kailio. Buna taip kad i buri isimaiso koks "naujasis lietuvis", kuriam pinigai - makulatura, tai kai pradeda reikalaut is visu susimest po 100. Tada pasipila nepasitenkinimai. O kadangi mes mokytojos viska visada suzinome tai mum labai nepelnytai nepatogu buna. Bet jei teveliai susimeta is dusios ir padaro kokia mokytojiska dovanele tai labai grazu. Ir pasakysiu atvirai skolinga niekada nesu jautusis, nes ju vaikam dirbu ir tada kai man alga uz tai nemokama
O kaip mama galiu pasakyt, kad tikrai nuosirdziai norisi atsidekot vaiko aukletojai ir padaryt kokia dovanele. Manau, kad cekis knygyne labai tiks.

Man labai grazu tie zuzanelei dovanoti varpeliai.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 05 16, 15:13)
Sveikutės,
Ar ketvirtokų mokytojos rašote Gilės baigiamuosius testus?  Gal turite pavyzdžių?

Kad šį kartą ruošė kolegė ir tik popierinį variantą. Darom ne testą, o paprastas užduotis. Tikrai nesunkias, kad atitiktų pagrindinį lygį ir iš to ką per paskutinį pusmetį mokėmės. Nes mes darbus rašom du kartus metuose.
Atsakyti
O pirmokėliams jau kas nors pasiruošė užduotis pusmečių įvertinimui. ax.gif Pirmą pusmetį kažkuri buvo pasidariusi pagal pupą labai puikias užduotis. thumbup.gif

Atsakyti