Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 28 tema

QUOTE(zuzanele @ 2012 05 15, 19:39)
Tikrai man. Nes įstaiga reorganizuojama. Kol kas niekas nieko nežada, tik liepia įteikti atleidimo lapelį. O darbo liepia ieškotis pačiai unsure.gif

Mano situacija tokia pat... verysad.gif

Esu naujokė pas jus, skaitinėju vis, daug sužinau iš jūsų, bet nežinau, ar bus kur ir kam pritaikyt žinias, pasisakyt ir laiko pritrūksta (ketvirtokų paskutinės dienos, o dar persikvalifikuoju...) Ankstesniais metais tokiu metu jau pradėdavau kažką ir apie naujus mokslo metus mąstyt, o dabar...

Džiaugiuosi jus atradusi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(domisodo @ 2012 05 15, 21:58)
Mano situacija tokia pat... verysad.gif

Esu naujokė pas jus, skaitinėju vis, daug sužinau iš jūsų, bet nežinau, ar bus kur ir kam pritaikyt žinias, pasisakyt ir laiko  pritrūksta (ketvirtokų paskutinės dienos, o dar persikvalifikuoju...) Ankstesniais metais tokiu metu jau pradėdavau kažką ir apie naujus mokslo metus mąstyt, o dabar...

Džiaugiuosi jus atradusi. 4u.gif

Sveika prisijungus 4u.gif O į kokią specialybę persikvalifikuoji? unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Ačiū, mergaitės, už patarimus dėl mano pirmokiuko, man ir pačiai nekyla rankos palikti jį pirmoje klasėje, juk jis tikrai nekaltas dėl savo negalių, čia tėvai turėtų suprasti, kad jam būtina palengvinta programa, bet jų nuomonė kitokia.Rytoj tą klausimą svarstysim su pavaduotoja,matysiu kas bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kara117: 15 gegužės 2012 - 20:15
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 15, 21:12)
Sveika prisijungus 4u.gif O į kokią specialybę persikvalifikuoji? unsure.gif

Ačiū. 4u.gif
Studijuoju anglų filologiją. Bet labai abejoju, ar taps lengviau darbo ieškot...
Atsakyti
O pas mus irgi ne kaip pas visus: atėjo pavaduotojos su paruoštais testais visiems pradinių klasių mokiniams. Ir adaptuotiems tokie pat, nors šie dar neperskaito, kas ten parašyta blink.gif Ar pas jus taip sugalvoja paskutinėmis dienomis???
Atsakyti
Taip, lygiai ta pati situacija.Tikrina visas pradines klases, mat.testus davė vienodus, rašėm diktantą ir dar tikrins skaitymą.O vaikai jau išsiblaškę, manau, reikėjo tą patikrą daryti anksčiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 15, 19:39)
Tikrai man. Nes įstaiga reorganizuojama. Kol kas niekas nieko nežada, tik liepia įteikti atleidimo lapelį. O darbo liepia ieškotis pačiai unsure.gif

Kokiu būdu reorganizuojama mokykla? Tikriausiai ji prijungiama prie kitos mokyklos. Tada visos abiejų mokyklų pradinukės "sustatomos" į eilę ir žiūrima kokias "apsaugas" pagal Darbo kodeksa kuri turi. Įstatymiškai reorganizuojant mokyklą darbo santykiai nenutrūksta. Mes tokią reorganizaciją jau išgyvenom.
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2012 05 15, 22:35)
Kokiu būdu reorganizuojama mokykla? Tikriausiai ji prijungiama prie kitos mokyklos. Tada visos abiejų mokyklų pradinukės "sustatomos" į eilę ir žiūrima kokias "apsaugas" pagal Darbo kodeksa kuri turi. Įstatymiškai reorganizuojant mokyklą darbo santykiai nenutrūksta. Mes tokią reorganizaciją jau išgyvenom.

Įstaiga reorganizuojama iš mokyklos - darželio į darželį. Situacija kitokia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 15, 21:44)
Įstaiga reorganizuojama iš mokyklos - darželio į darželį. Situacija kitokia unsure.gif

o kur pasidės mokiniai? Juk jie eis į kažkokią mokyklą?
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2012 05 15, 22:47)
o kur pasidės mokiniai? Juk jie eis į kažkokią mokyklą?

Mokinių belikus paskutinė klasė- ketvirtokai. Jie išeina į penktą klasę į kitas mokyklas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 15 gegužės 2012 - 20:52
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 15, 21:44)

O gal tam daržely gali susirinkti sau būsimą klasę ir pereiti į mokyklą su klase.
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2012 05 15, 22:52)
O gal tam daržely gali susirinkti sau būsimą klasę ir pereiti į mokyklą su klase.

Negaliu, nes teisiškai negalima net pareiškimų priimti, nes įstaiga nesteigia pirmos klasės. Visi jau parašę pareiškimus kitose mokyklose.
Atsakyti