Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 28 tema

QUOTE(R.@usra @ 2012 05 15, 10:10)
Sveikos 4u.gif Mes irgi birželio 1d. mirksiukas.gif

O kaip planuojate paminėti vaikų gynimo dieną? Mane įtraukė į planą, kad pasiruoščiau šiai dienai. Nežinau, ką čia sumąsčius įdomaus g.gif
Papildyta:
QUOTE(naminukė @ 2012 05 14, 14:44)
Įmečiau į pirmą paštą porą nuorodą, kaip lankstyti įvairias kepures. Gal kas nors tiks...

Ačiū laaaaaabai už nuorodas. 4u.gif Jau vieną pavyzdį išsirinkau ir išbandžiau su vaikais. Visai neblogai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 05 13, 08:29)
labas rytas, kaip gerai, kad vėl turim namus  thumbup.gif  Mes nuo birželio 2 savaites darbuosimės vasaros stovykloj, tai laisvės greit nepajusim  schmoll.gif O trečiadienį lėksim į Kauną su vaikais prasiblaškyt.
Mergaitės, ką jūs dovanojat dvyliktokams paskutinio skambučio proga (čia tos, kurios buvot jų pirmosios mokytojos)?

Sveikutės, į diską sukėliau nuotraukas iš pradinių klasių laikų, dar turėjau jų pirmos klasės diktantus, nuskenavau , įdėjau. Skaidres padariau su muzika, labai šauni dovanėlė gavosi.
Atsakyti
Laba dienele 4u.gif

Pasiskaiciau, dabar "desiu" rasyt ax.gif

Del vasaros stovyklos, tai pas mus 60 vaiku, dirbam po 4 . Musu yra 12, tai paiskirstom pacios, kada kuri gali. Einam visos, tik pasiderinam,kuri kuriai diena labaiu tinka.

Musu mokslo metai baigiasi birzelio 1d, bet tikiuosi nebereiks eit birzelio 1, nes valstybinis egzas musu mokykloje.

QUOTE(kara117 @ 2012 05 14, 21:39)
Mergaitės,kreipiuosi patarimo, nebežinau kaip pasielgti.Turiu pirmoką su specifiniais motorinės funkcijos  bei mišriaisiais specifiniais raidos sutrikimais.Tėvai nesutinka, kad pedagoginėje-psichologinėje tarnyboje skirtų pritaikytą programą, tikisi, kad vaikas ,,išaugs".O jo diagnozę aš sužinojau netyčia prasitarus mokyklos seselei.Vaikas labai ,,sunkus",jis išmoko kažkiek raidelių, skaičiuoja daiktus iki 10, bet...

Kuo toliau, tuo daugiau tokiu vaiku.
Kad nesutiktu tirti PPt dar nebuvo atvejo, bet tokiu atveju pusmetyje rasyk neigiama vertinima. NOrs, jei pirmokas, ir kazka ismoko, to daryt negalima, lauk kitu metu. O del nekelimo i antra klase nieko nepadarysi, jei tevai nesutinka, nebent kaip minejau neigiami vertinimai, tada komisija sprendzia ka su vaiku daryt. Uzuojauta tau. 4u.gif
Maniskis vienas berniukas dabar 9 klasej. skaiciuoja iki 20, bet atlikdamas veiksmus daznai klysta, kartais neatpazysta skaiciu, jau nekalbant apie rasyma zodziu. O ka padarysi...vaikas nekaltas.Pagrinde su juo dirba spec.pedagoge.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 15, 07:36)
Mes baigiame birželio 1.

Ugdymo plane taip pat parašyta, kad...
"Ugdymo procesas prasideda 2011 m. rugsėjo 1 d., baigiasi 2012 m. birželio1 d."
Ugdymo planas (3 psl.)

drinks_cheers.gif Pas mus taip pat mirksiukas.gif Rytoj pas mus audito išvadų aptarimas, tai labai įdomu, ką ten surašė ax.gif . Kiek žinom trumpai, tai dominuoja trečias lygis (bendrai visos mokyklos), yra ketvirto, nedaug antro, tai valdžia džiaugiasi, kad mūsų išvados, palyginus su kitom mokyklom yra labai geros mirksiukas.gif . Neigiamai mokytojos nevardytos, tik teigiamai aprašytos klasės su raidėm. Pavaduotoja sakė, kad ir aš ten esu thumbup.gif , neveltui tiek ariau tą savaitę lotuliukas.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 15 gegužės 2012 - 14:54
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 14, 20:35)
O aš pasakyčiau, kad labai gaila, kad tik tiek... unsure.gif Galėtų dar tęstis ir tęstis... cool.gif Nors jie buvo laaaabai sunkūs, bet už tai gavau algą, o dabar vis arčiau nežinomybė... Stumiu mintis šalyn, bet... Vis dažniau prisimenu... Pirmą kartą per savo darbo metus nelaukiu atostogų unsure.gif

Zuzanėle, jei tau nors kiek pasidarys lengviau, tai žinok - jei dievas uždaro duris - atidaro langą. Gal dabar ir labai baisu, bet ... tiesiog reikia galvoti, kad viskas bus gerai. Parašyk man į elektroninį kuliesinga@gmail.com smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Buvau įėjusi į Naisių vasaros tinklapį, tai rašė kad sulaukė daugiau negu 15 tūkst. piešinių blink.gif Birželio 1 d. išrinks nugalėtojus, o netrukus visus dalyvius turėtų pasiekti V. Kavaliauskaitės knygelės smile.gif SMAGU thumbup.gif Mokiniai tikrai bus LAIMINGI smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2012 05 15, 16:56)
Zuzanėle, jei tau nors kiek pasidarys lengviau, tai žinok - jei dievas uždaro duris - atidaro langą. Gal dabar ir labai baisu, bet ... tiesiog reikia galvoti, kad viskas bus gerai. Parašyk man į elektroninį kuliesinga@gmail.com  smile.gif

Prašiau mirksiukas.gif

Šiandien Kauno Urmo bazėj labai pigiai nusipirkau molinių varpelių. Maniškiai 3,5 cm aukščio. Kainavę 2,5 Lt, dabar po 1 Lt thumbup.gif Yra ir dvigubai didesnių. Kainavę 4 Lt- dabar 2 Lt. Tie varpeliai - zuikučiai ir su kailiuku ant pakaušio.

Mano tokie mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 15 gegužės 2012 - 15:42
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 15, 16:42)
Mano tokie mirksiukas.gif
user posted image

Gražūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 05 15, 16:04)
Buvau įėjusi į Naisių vasaros tinklapį, tai rašė kad sulaukė daugiau negu 15 tūkst. piešinių blink.gif  Birželio 1 d. išrinks nugalėtojus, o netrukus visus dalyvius turėtų pasiekti V. Kavaliauskaitės knygelės smile.gif  SMAGU thumbup.gif Mokiniai tikrai bus LAIMINGI smile.gif

thumbup.gif vertinu konkursus, kuriuose visi dalyviai yra skatinami maloniais prizais.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 05 15, 19:46)
thumbup.gif vertinu konkursus, kuriuose visi dalyviai yra skatinami maloniais prizais.

drinks_cheers.gif

Mergaitės, gal kartais girdėjot, kur reiktų nuo rugsėjo pirmos Kaune, Kauno rajone, Prienuose ar Prienų rajone pradinių klasių mokytojos? Jei ką sužinosit, parašykit man į až rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 15 gegužės 2012 - 18:18
Zuzanėle, gaila, kad tokiomis nuotaikomis gyveni. Bet ar iš tiesų nebus darbo? Kodėl tau?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 05 15, 20:32)
Zuzanėle, gaila, kad tokiomis nuotaikomis gyveni. Bet ar iš tiesų nebus darbo? Kodėl tau?

Tikrai man. Nes įstaiga reorganizuojama. Kol kas niekas nieko nežada, tik liepia įteikti atleidimo lapelį. O darbo liepia ieškotis pačiai unsure.gif
Atsakyti