QUOTE(Juditab @ 2012 05 12, 20:58)
Ateis laikas, vaikas pats pasiprasys ir greit persilaus. Mes bandem ir metuku sodint ir pratint, bet veltui... vis su pertraukom bandem... nusispjovem su vyru, jau i mokykla tikrai neiseis su pampiu

suejo 2m vistiek avarijos, po poros menesiu
kategoriskai nusprendziau, kad gana pampiu, pradejom su vyru kas 1-2h vest i vc, nes ant puoduko kategoriskai nesedo, aisku avariju buvo, bet po 3sav vaikas persilauze ir pats pradejo prasytis, aisku ir vistiek buvo avariju, bet jau menuo laiko be avariju ir naktim be pampio miegam, tik i lauka dedames, nes lauke visiskai nesipraso

nezinau kaip reiks ismokyt, kad lauke pasiprasytu, nes buna, kad iskencia iki namu,bet jeigu ilgiau uzsibunam mieste, tai jau garantuotai pampis slapias bus, o tik pro duris i namus ir iskart sysia saukia
Man atrodo - čia ir yra tas vadinamas persilaužimas, bet šiuo atveju tėvelių. Jau kai tėveliai rimtai nusprendžia ir nebemeta mokymo, vaikučiai greičiau išmoksta naudotis puoduku, nes pamato, kad kitaip nebebus.
Kas liečia dėl nesiprašymo lauke, kai labiau atšils lauke orai, nebedėkit pampių. Bent jau būnant lauke prie namų, net jeigu ir prisisios, po truputį tikrai supras, kad tai nepatogu. Arba einant į lauką, neškitės puoduką ir parodykit, kad galima pasiprašyti ir lauke.
Mano vaikas vakar mane labai nustebino, nes kai vakare jį maudžiau jis pasirpašė sisiu, iškėliau iš vonios, pasisiojo į puoduką ir toliau maudėsi..

Kažkaip man buvo keista, nes aš tikrai galvojau, kad kai maudosi jis sisioja į vandenį.. Nes dažnai po maudynių pasodintas ant puodo nieko nepadarydavo..
Papildyta:
QUOTE(RRodamer @ 2012 05 12, 22:40)
Mes turim kazka panasaus. Pirkau blusu turguj uz 5 eurus

Galvojom, kad is karto ant klozeto lips, bet dabar draugaujam su puoduku. Siaip nezinau... Namuose gal ir neblogas daiktas, bet kazkur vaziuodamas juk nepasiimsi.
Jau geriau puodukas (mes ji tampomes dabar visur) arba tokia sedyne ant klozeto (pamazinimas).

sutinku, kad kelionėse patogiau vežtis puoduką arba tą sėdynę. Nors jei kur parduotuvėje ar poliklinikoje prireikia į wc, tai sūnus ir be tos sėdynės apsieina. Aš jį pasodinu ir palaikau, tvirtai apglėbiu. Tad kuo toliau, tuo mažiau problemu

Nors į svečius visada vežamės puoduką, nes patogiau, jei naktį užsinorėtų ar tiesiog, kad neužmirštų, kad reikia nueiti ant jo