Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(spinsa @ 2012 05 16, 12:31)
gal durnai paklausiu  blush2.gif  bet pries punkcija nereikia bikini depiliacijos pasidaryti?  blush2.gif

Nu nea, ten gi ne operacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 05 16, 10:44)
nu davai nepanikuok  juk jei tai memes, tai vadinasi tuoj bus pirmas duris  bigsmile.gif ir ciklas tavo kaip jaunamartes pasidare  laukiu naujienu 

Ir as laukiu kazko is daktaru 4u.gif Nu matai mano protokole nereikia sulaukti mmm kad pradet stimuliacija. blokujoancius pradedu 21cd, sulaukiu normaliu mmm po savaites mazdaug, tada dar pora savaiciu pasiblokuoju ir stimuliacija iseina apie ciklo vidury, bet as va sulaukiau jau antru mmm besiblokuodama. Nu matysim smile.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 05 16, 11:24)
*Bet ten gi ju ne vienas yra, tai galim daugiau imt, ka mum reiskia jaunom durnom  lotuliukas.gif

** atsimeni toki rusiska multika is vaikystes (bent jau mano  biggrin.gif ), kur buvo tokia bezdzione su daug vaiku, tai juos virvele susirisdavo ir vesdavos i miesta.Tai as jumis visas irgi taip susirisiu ir iseisim is cia  biggrin.gif  Tik bliamba kai as cia rudenni bandysiu grizt, jauciu tada viena cia tusinsiuos su savim  hihihi.gif
Nu ir kas darosi ?  biggrin.gif Siaip as irgi dabar galvoju, ar cia labai jau blogai butu, jeigu ir memes pareitu ? stimuliacijai gi kaip tik  bigsmile.gif Ar as cia nesusigaudau ko nors ? O ir memes turetu but kaip uz tevyne, nes gi gleivine buvo riebi ir stora visa  biggrin.gif

* Ok mergai - galim varyt visu buriu , daug cip and deilu yra visoms uzteks biggrin.gif

** - pabusiu ir bezdzione kad tik is cia iseiciau lotuliukas.gif

Nu matai neturetu dvejos mmm ateiti besiblokuojant, bet suzinosiu daugiau ryt ar cia labai blogai ar ne. Gleivine neturejo labai daug spet uzaugti nes nuo anu mmm praejo apie 3 savaites. Vienintelis geras dalykas is to kad gal cista pasisalins g.gif Nu nespeliosiu cool.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 16, 12:07)
sveikutes mergytes.vaziuoju jau namo.naujienos kol kas tokios,kad ispunktavo 10kiausialasciu.personalas VK ir Usoniene buvo lb.malonus,draugiski ir mane apramino.jauciuos silpnai,uz valandos busiu namie-eisiu miegot.Beje,mums vietoj IMSI taikys kazkoki PISCI jei gerai pavadinima isgirdau.ryt skambinsiuos kad suzinot kaip sekesi pirma naktele.Isodinimas nusimato penktadieni,2dienu embrionai ir jeigu viskas gerai tad pirmadieni dar blastuke.ACIU UZ KUMSTUKUS.Iki

Puikios naujienos thumbup.gif ir net dviguba isodinima taikys. Labai smagu kad VK elgiasi kaip ir turi elgtis su pacientais 4u.gif

QUOTE(spinsa @ 2012 05 16, 12:31)
gal durnai paklausiu  blush2.gif  bet pries punkcija nereikia bikini depiliacijos pasidaryti?  blush2.gif

As tai visada apsitvarkau pries eidama i ultragarsa ar punkcija ar isodinima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 16, 13:48)
* - pabusiu ir bezdzione kad tik is cia iseiciau  lotuliukas.gif

Matai, pagal ta multika tai cia as tureciau buti ta bezdzione kuri jumis is cia issiveda lotuliukas.gif Tai jau tiek to, pabusiu as ja, bile tik jusu nei vienos cia neliktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2012 05 15, 20:57)
Na as jau cia  rolleyes.gif

Lauksiu naujeinu rytoj. wub.gif 4u.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 15, 22:10)
Labas vakaras 4u.gif

Tave tik apkabinsiu, klausyk sirdutes savo. 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 16, 12:07)
sveikutes mergytes.

Nuostabios naujienos, laukiu naujienu su nekantrumu. wub.gif 4u.gif

Cituk, nepanikuojam, viskas bus gerai. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 05 16, 14:31)
Matai, pagal ta multika tai cia as tureciau buti ta bezdzione kuri jumis is cia issiveda  lotuliukas.gif  Tai jau tiek to, pabusiu as ja, bile tik jusu nei vienos cia neliktu  biggrin.gif

Nu gerai tu mama bezdzione o as bezdzioniukas - veskis mane is cia thumbup.gif ir kitas visas thumbup.gif

Negalvok kad praleidau pro akis ar ausis kad tu cia rudeni grisi bigsmile.gif Vat cia tai mama jiaga drinks_cheers.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 05 16, 14:32)
Cituk, nepanikuojam, viskas bus gerai.  mirksiukas.gif  4u.gif

jau aprimau ir laukiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 16, 14:39)
Negalvok kad praleidau pro akis ar ausis kad tu cia rudeni grisi  bigsmile.gif Vat cia tai mama jiaga  drinks_cheers.gif

Galvoju, kad kol senatve visai i raga dar nesuraite, reik man greiciau suktis, apsivaikuot ir bandyti tada iprasminti save kitam amplua rolleyes.gif Cia, aisku, jeigu Dievas baisiai nezvengs is mano planu lotuliukas.gif Zinai kaip buna su juo kartais, sunku susitart doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2012 05 15, 21:16)
Tai kad kalbejom telefonu, jis pasiule ilga schema dabar taikyti, tai sakau man atvykti 21 c.d.? Atsakymas buvo - taip. Bet dabar nerandu sau vietos ir gailiuosi kad nepasitikslinau  doh.gif Paskutinis ciklas buvo vos 24 dienos  blink.gif
Kazin geriau vel skambinti ar parasyt maila? Pagalvos kad nepasitikiu  doh.gif

As tai zinok pamenu pati pasitikslinau, ar tikrai man 21 cd, nes ciklas trumpas. Uzakcentavau sita reikala, tai va tada ir pasake "davajte togda ukol 19cd". O tai juk nieko baisaus pasitikslinti paskambinus, juk cia normalu, kad ne is karto viskas aisku buna. Dabar uz tai sedesi ir suksi galva. Aisku nezinau, gal ir 21cd visai normaliai, bet man Treisas sake, kad diferilina reikia leistis savaite iki mmm, tai ir gaunas panasiai 19cd. Del sventos ramybes nebijok ir pasiskambink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 05 16, 14:31)
Matai, pagal ta multika tai cia as tureciau buti ta bezdzione kuri jumis is cia issiveda  lotuliukas.gif  Tai jau tiek to, pabusiu as ja, bile tik jusu nei vienos cia neliktu  biggrin.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(Citas @ 2012 05 16, 14:39)
Nu gerai tu mama bezdzione o as bezdzioniukas - veskis mane is cia  thumbup.gif ir kitas visas  thumbup.gif

Negalvok kad praleidau pro akis ar ausis kad tu cia rudeni grisi  bigsmile.gif Vat cia tai mama jiaga  drinks_cheers.gif
jau aprimau ir laukiu  blush2.gif

Ei, kodel tik tave..., tegul ir mane mama - bezdzione tempiasi is cia biggrin.gif gali net gi uz plauku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 05 16, 16:40)
Ei, kodel tik tave..., tegul ir mane mama - bezdzione tempiasi is cia biggrin.gif gali net gi uz plauku  lotuliukas.gif

Skaityuk, moterie, kas rasoma, taigi sakiau, kad visas virvele susirisiu ir issivesiu lotuliukas.gif galiu ir uz plauku, jeigu taip labiau patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 16 gegužės 2012 - 16:53
QUOTE(Beta1 @ 2012 05 16, 15:22)
Galvoju, kad kol senatve visai i raga dar nesuraite, reik man greiciau suktis, apsivaikuot ir bandyti tada iprasminti save kitam amplua  rolleyes.gif  Cia, aisku, jeigu Dievas baisiai nezvengs is mano planu  lotuliukas.gif  Zinai kaip buna su juo kartais, sunku susitart  doh.gif

Oho dar ir kaip zinau, va ir einamuoju metu is is manes zvengia biggrin.gif Saunuole, teisingai mastai, o ir mums cia tik smagiau dar karta buti tavo tryzniojimo liudininkais, aisku tikiuosi kad jau nebusiu sio skyrelio nare o tik vizituosiu kartais smile.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 05 16, 16:40)
lotuliukas.gif

Ei, kodel tik tave..., tegul ir mane mama - bezdzione tempiasi is cia biggrin.gif gali net gi uz plauku  lotuliukas.gif

ale tikrai skaityk visa posta bigsmile.gif sakiau kad visas ir beta sake kad visas, jau ***** nori nenori dingsi is cia, nes jau ir sneket bile ka pradedi. lotuliukas.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 05 16, 17:52)
Skaityuk, moterie, kas rasoma, taigi sakiau, kad visas virvele susirisiu ir issivesiu  lotuliukas.gif galiu ir uz plauku, jeigu taip labiau patinka  lotuliukas.gif

Matyt atiloja megsta grubuma biski lotuliukas.gif mane is prdziu imk uz rankos o jei jau spyriosiuos tai pereik prie kitu galuniu lotuliukas.gif (bet plaukus tai pesa labai blush2.gif )

Nu ir ka mergai - sergu tolka tak, pilnu chodu blink.gif
Atsakyti
[quote=Citas,2012 05 16, 10:34]
Kokiam mieste ir kokioj klinikoj daraisi ax.gif Cia i saraseli, mes toklia statistika vedam ax.gif

O tas statistikos sąrašėlis yra visiems prieinamas? Nepastebėjau tokio šioje temoje, o man labai įdomu, nes planuoju darytis Northway, įdomu, ar yra, kas ten darosi.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 05 16, 09:24)

*** atsimeni toki rusiska multika is vaikystes (bent jau mano  biggrin.gif ), kur buvo tokia bezdzione su daug vaiku, tai juos virvele susirisdavo ir vesdavos i miesta.Tai as jumis visas irgi taip susirisiu ir iseisim is cia  biggrin.gif  Tik bliamba kai as cia rudenni bandysiu grizt, jauciu tada viena cia tusinsiuos su savim  hihihi.gif

Fainas multikas,neseniai maciau "youtube",ten kartais nostalgijai uzejus senus filmukus ziuriu.Man labai patiko tas pats maziausias bezdzioniukas kur per slangele is cisternos piena geria,su uzrasu"moloko".Butu gerai tokia cisterna maniskiui itaisyti lotuliukas.gif
O rudeni ir as zadu sugrizti,taigi busim jau dviese thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareuk: 16 gegužės 2012 - 18:21