QUOTE(Atiloja @ 2012 05 16, 10:44)
nu davai nepanikuok juk jei tai memes, tai vadinasi tuoj bus pirmas duris
ir ciklas tavo kaip jaunamartes pasidare laukiu naujienu
Ir as laukiu kazko is daktaru
Nu matai mano protokole nereikia sulaukti mmm kad pradet stimuliacija. blokujoancius pradedu 21cd, sulaukiu normaliu mmm po savaites mazdaug, tada dar pora savaiciu pasiblokuoju ir stimuliacija iseina apie ciklo vidury, bet as va sulaukiau jau antru mmm besiblokuodama. Nu matysim
QUOTE(Beta1 @ 2012 05 16, 11:24)
*Bet ten gi ju ne vienas yra, tai galim daugiau imt, ka mum reiskia jaunom durnom
** atsimeni toki rusiska multika is vaikystes (bent jau mano
), kur buvo tokia bezdzione su daug vaiku, tai juos virvele susirisdavo ir vesdavos i miesta.Tai as jumis visas irgi taip susirisiu ir iseisim is cia
Tik bliamba kai as cia rudenni bandysiu grizt, jauciu tada viena cia tusinsiuos su savim
Nu ir kas darosi ?
Siaip as irgi dabar galvoju, ar cia labai jau blogai butu, jeigu ir memes pareitu ? stimuliacijai gi kaip tik
Ar as cia nesusigaudau ko nors ? O ir memes turetu but kaip uz tevyne, nes gi gleivine buvo riebi ir stora visa
* Ok mergai - galim varyt visu buriu , daug cip and deilu yra visoms uzteks
** - pabusiu ir bezdzione kad tik is cia iseiciau
Nu matai neturetu dvejos mmm ateiti besiblokuojant, bet suzinosiu daugiau ryt ar cia labai blogai ar ne. Gleivine neturejo labai daug spet uzaugti nes nuo anu mmm praejo apie 3 savaites. Vienintelis geras dalykas is to kad gal cista pasisalins
Nu nespeliosiu
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 16, 12:07)
sveikutes mergytes.vaziuoju jau namo.naujienos kol kas tokios,kad ispunktavo 10kiausialasciu.personalas VK ir Usoniene buvo lb.malonus,draugiski ir mane apramino.jauciuos silpnai,uz valandos busiu namie-eisiu miegot.Beje,mums vietoj IMSI taikys kazkoki PISCI jei gerai pavadinima isgirdau.ryt skambinsiuos kad suzinot kaip sekesi pirma naktele.Isodinimas nusimato penktadieni,2dienu embrionai ir jeigu viskas gerai tad pirmadieni dar blastuke.ACIU UZ KUMSTUKUS.Iki
Puikios naujienos
ir net dviguba isodinima taikys. Labai smagu kad VK elgiasi kaip ir turi elgtis su pacientais
QUOTE(spinsa @ 2012 05 16, 12:31)
gal durnai paklausiu
bet pries punkcija nereikia bikini depiliacijos pasidaryti?
As tai visada apsitvarkau pries eidama i ultragarsa ar punkcija ar isodinima
Žiedlapėli skrisk toli, kiek tik užmatyt gali, skrisk į šiaurę, į pietus, aplink žemę tris kartus! Aš matau, aš jaučiu, išsipildys ko geidžiu!!!