Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Aivė @ 2012 05 15, 23:20)
Aciu, Rute uz padrasinimus, ju dar reikes, tad nedink toli  biggrin.gif 
Pamenu mes beveik vienu metu darem IVF pries metus  ax.gif
Linkejimai mazajam stebukliukui  mirksiukas.gif

nedingsiu, matau čia yra užsisėdėjusiu gan ilgai.. reik jums gerai minkštasias paspardyt ir išlydėt pas nestuke.gif 4u.gif
ir aš tave puikiai pamenu, matau vėl žengi priekin.. nuoširdžiai linkiu sekmės mergyt mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
nu as isprotejau gal, isjungiau kompa, bet gi ne pries miega reikia dar ir telefonu ilist i sm-a .smile.gif

taigi sakiau kad as baltai pavydziu!! Nu gerai, nepavydesiu, juk tiek progynovos pririjau tai augs ir pas mane tave gleivine kur ji dings:)

Atiloja -aisku kad junkis, kiek per telika maciau tas cip and dale gana tvirtai sudetas, uzteks visoms:)

Betute - tu buk cia ir kuo ilgiau, gal pagaliau issitempsi mus is cia!!

Pepe - neleisk laikinam stresiukui sugadinti ilgai brandintus planus:)

nu vsio labanakt, nes jau naminis cip and dale sake kad sergu sm-o liga:D

rute - sveikute seniai girdeta!! Smagu kad graziai augat. Ach nostalgija - juk atrodo taip neseniai tiek tu tiek betute, tiek keberiokst, tiek zubriuka, adrija ir kitos dar tik lauket savo hcg:)
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2012 05 15, 23:53)
nedingsiu, matau čia yra užsisėdėjusiu gan ilgai.. reik jums gerai minkštasias paspardyt ir išlydėt pas  nestuke.gif  4u.gif
ir aš tave puikiai pamenu, matau vėl žengi priekin.. nuoširdžiai linkiu sekmės mergyt  mirksiukas.gif  4u.gif

Ačiū, Rute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 15, 20:29)
Junete ir kitos naujos mergaites kurios pradejot geguze stimuliacija - prisiduokit ka  blush2.gif  pas mus cia geguze kol kas tik dvi pretendentes i nestukes yra!!

Tai aš nuo šiandien pradedu stimuliaciją. beje, o ką daro tie blokuojantys nuo 21 c.d.? Aš kažkaip galvojau, kad jie turėtų duoti lengvas mmm, o aš tiesiog plaukiau. Jau galvojau, kad kas negerai, bet gyd sakė, kad viskas gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2012 05 16, 09:31)
Tai aš nuo šiandien pradedu stimuliaciją. beje, o ką daro tie blokuojantys nuo 21 c.d.? Aš kažkaip galvojau, kad jie turėtų duoti lengvas mmm, o aš tiesiog plaukiau. Jau galvojau, kad kas negerai, bet gyd sakė, kad viskas gerai  g.gif

Kokiam mieste ir kokioj klinikoj daraisi ax.gif Cia i saraseli, mes toklia statistika vedam ax.gif Didziausios sekmes!!! beje cia kelintas tavo IVF??

Oi ne blokuojantys bent jau kaip man gydytoja sake nekeicia mmm. Jie numusa hormonus zemyn ir suplonina gleivine kad pradejus stimuliuojacius viskas svieziai augtu ir atsinaujintu. Ir dar man sake kad su blokuojanciais gydytojams lengviau reguliuoti visa IVf cikla.

Mergaites as supanikavau - siandien ryte pasirode nemazai kraujo, tai nesuprantu nu mmm tai negali vel po triju savaiciu ateiti g.gif Gal cia ta padidinta doze blokuojanciu Supercur issauke jas? jau nieko nesuprantu. Siandien daviau krauja, ryt varau ultragarsui ir tikiuosi gydytojas gales tai paaiskinti. Kazkaip atrodo kad ta stimuliacija niekada neprasides cool.gif Nu einu i tulika ziuret kas darosi 4u.gif

Afrodite - uz tave kumstukai suspausti ziauriai stipriai - laukiam ziniu 4u.gif

KittyKitty - irasysiu tave iskart kai tik pradesi stimuliacija smile.gif As ir saves netraukiu kol neikalsiu pirmos Gonalio dozes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 16 gegužės 2012 - 09:37
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(Junetė @ 2012 05 16, 09:31)
Tai aš nuo šiandien pradedu stimuliaciją. beje, o ką daro tie blokuojantys nuo 21 c.d.? Aš kažkaip galvojau, kad jie turėtų duoti lengvas mmm, o aš tiesiog plaukiau. Jau galvojau, kad kas negerai, bet gyd sakė, kad viskas gerai  g.gif

su pirmais duriais thumbup.gif ir su graziu derlaius auginimu 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 05 16, 10:34)
Mergaites as supanikavau - siandien ryte pasirode nemazai kraujo, tai nesuprantu nu mmm tai negali vel po triju savaiciu ateiti  g.gif  Gal cia ta padidinta doze blokuojanciu Supercur issauke jas? jau nieko nesuprantu. Siandien daviau krauja, ryt varau ultragarsui ir tikiuosi gydytojas gales tai paaiskinti. Kazkaip atrodo kad ta stimuliacija niekada neprasides  cool.gif Nu einu i tulika ziuret kas darosi  4u.gif

nu davai nepanikuok ax.gif juk jei tai memes, tai vadinasi tuoj bus pirmas duris bigsmile.gif ir ciklas tavo kaip jaunamartes pasidare thumbup.gif laukiu naujienu 4u.gif
Atsakyti
Kokiam mieste ir kokioj klinikoj daraisi  ax.gif  Cia i saraseli, mes toklia statistika vedam  ax.gif Didziausios sekmes!!! beje cia kelintas tavo IVF??

1 IVF, Klaipėdoj pas S
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 15, 23:58)
*nu as isprotejau gal, isjungiau kompa, bet gi ne pries miega reikia dar ir telefonu ilist i sm-a .smile.gif

**Atiloja -aisku kad junkis, kiek per telika maciau tas cip and dale gana tvirtai sudetas, uzteks visoms:)

***Betute - tu buk cia ir kuo ilgiau, gal pagaliau issitempsi mus is cia!!

* isprotejai isprotejai irnesakyk.gif

** oi negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet ten gi ju ne vienas yra, tai galim daugiau imt, ka mum reiskia jaunom durnom lotuliukas.gif

*** atsimeni toki rusiska multika is vaikystes (bent jau mano biggrin.gif ), kur buvo tokia bezdzione su daug vaiku, tai juos virvele susirisdavo ir vesdavos i miesta.Tai as jumis visas irgi taip susirisiu ir iseisim is cia biggrin.gif Tik bliamba kai as cia rudenni bandysiu grizt, jauciu tada viena cia tusinsiuos su savim hihihi.gif

Mergaites as supanikavau - siandien ryte pasirode nemazai kraujo, tai nesuprantu nu mmm tai negali vel po triju savaiciu ateiti  g.gif  Gal cia ta padidinta doze blokuojanciu Supercur issauke jas? jau nieko nesuprantu. Siandien daviau krauja, ryt varau ultragarsui ir tikiuosi gydytojas gales tai paaiskinti. Kazkaip atrodo kad ta stimuliacija niekada neprasides  cool.gif Nu einu i tulika ziuret kas darosi  4u.gif

Nu ir kas darosi ? biggrin.gif Siaip as irgi dabar galvoju, ar cia labai jau blogai butu, jeigu ir memes pareitu ? stimuliacijai gi kaip tik bigsmile.gif Ar as cia nesusigaudau ko nors ? O ir memes turetu but kaip uz tevyne, nes gi gleivine buvo riebi ir stora visa biggrin.gif

Kazin kaip Afroditei sekas, greiciausiai jau turi embrioniuku visa kruva bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes mergytes.vaziuoju jau namo.naujienos kol kas tokios,kad ispunktavo 10kiausialasciu.personalas VK ir Usoniene buvo lb.malonus,draugiski ir mane apramino.jauciuos silpnai,uz valandos busiu namie-eisiu miegot.Beje,mums vietoj IMSI taikys kazkoki PISCI jei gerai pavadinima isgirdau.ryt skambinsiuos kad suzinot kaip sekesi pirma naktele.Isodinimas nusimato penktadieni,2dienu embrionai ir jeigu viskas gerai tad pirmadieni dar blastuke.ACIU UZ KUMSTUKUS.Iki
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 16, 10:07)
sveikutes mergytes.vaziuoju jau namo.naujienos kol kas tokios,kad ispunktavo 10kiausialasciu.personalas VK ir Usoniene buvo lb.malonus,draugiski ir mane apramino.jauciuos silpnai,uz valandos busiu namie-eisiu miegot.Beje,mums vietoj IMSI taikys kazkoki PISCI jei gerai pavadinima isgirdau.ryt skambinsiuos kad suzinot kaip sekesi pirma naktele.Isodinimas nusimato penktadieni,2dienu embrionai ir jeigu viskas gerai tad pirmadieni dar blastuke.ACIU UZ KUMSTUKUS.Iki

Afrodite,liuks naujienos thumbup.gif thumbup.gif Taip ir toliau!
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 16, 12:07)

thumbup.gif ilsekis dabar ir ruoskis graziam susitikimui 4u.gif
Atsakyti
gal durnai paklausiu blush2.gif bet pries punkcija nereikia bikini depiliacijos pasidaryti? blush2.gif
Atsakyti