tai niekam nebuvo taip, kaip man, ar ne KAi vis galvodavau tik apie natūralų pastojimą arba IUI, galvojau, na,jei ką, pasiryšim IVF, tada jau bus viskas ok, asš gi sveika, problema vyro spermiukuose, jei ką, padarys ICSI ir bus gerai. O kol priėjau prie to IVF, tai atsirado ir adenomiozė, ir cistos,ir negana to, tokia "originali" reakcija į stimuliuojančius, kad neaišku, ar tas IVF iš viso bus. Šaunu.....
Vakar šildyklę užsidėjau tik ant dešinės puses ir užsiėmiau vizualizacija: kad didysis neauga, o kiti auga..
QUOTE(Citas @ 2012 05 27, 01:55)
Dantistas paziurinejo ta protini ir nusprende kaip tu sakei, kad buvo kazkas pakliuve buvo tarp gleivines ir danties ir sukele uzdegima. Zodzius sake skalaut, nes ten sepetuku protini nevisada normaliai pasiekiu. bet man jo visai jau neskauda, tai nurimau, gal ir antibijotikai padeda Tai idejo dvi plombutes, dar kita karta viena plomba ir dar viena istatyt reikes danti, tai sakiau matysiu kaip cia su rezultatais ir jei testas teigiamas tai gal ta reikala biski atidesiu, ne nezinau, bijau kad tie nuskausminamieji nepakenktu? nors kazkas cia sake kad lyg nekenkia??
Tau tik 6 stimuliacijos diena o jis jau 15mm didokas. O kokie tie kiti nepasake?? nes siaip citrotide tai neblogai suveikia tokiu atveju, gal dar ne viskas prarasta?? Tau gi ir gonalis mazom dozem, keista kad taip greitai isaugino ji Nu laukiam antradienio, gal apsilygins ju dydziai
smagu dėl dantuko, viskas bus ok
Nepasakė, kokie kiti, lyg artimiausias 14, bet sakė, per maži, tai gal ne 14... Dabar vakar dar Gonalis 112,5, o šiandien ir rytoj po 150. Laukiam..
QUOTE(stryga @ 2012 05 27, 10:35)
Del patirties stokos vienintelis mano komentaras , tikiuosi, viskas susitvarkys...
O tau ilgaja ar trumpaja schema taike?.. Atsiprasau, per savo "klimaksa" buvau visiskai atsijungus sodo darbais - liejau energijos pertekliu ant geliu, tai ne viska zinau...
O tau ilgaja ar trumpaja schema taike?.. Atsiprasau, per savo "klimaksa" buvau visiskai atsijungus sodo darbais - liejau energijos pertekliu ant geliu, tai ne viska zinau...
ačiū, man taikė trumpą schemą, bet praeitą mėnesį gėriau KT.
Šiaip mano ilgas ciklas, natūraliai ovuliacija būna 16-21 c.d, tikrai mažiausiai tikėjausi tokio greito augimo. Pernai IUI dariau su gonaliu (pirmą kartą), po 75 leidausi, tai po 7 dienų buvo 5 maži tiktai, o dabar po 5 dienų išsišokėlis toks išlindęs Nežinau, panos, jeigu teks nutraukti........
Nu gal dar...................kaip nors............