QUOTE(Triumfante @ 2012 05 26, 01:20)
Sedziu dantis sukandusi ir laukiu to nuostabaus susitikimo... tai yra stebuklas, kurio laukeme sitiek metu....
laukiam ir mes tavo susitikimo, bet niekaip neisduodi net menesio...
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 26, 07:29)
oi,kai pagalvoju kur tik nebuvau...na vienas zmogus nemazai tiesos is praeities pasake,tipo isvale ezoterini kuna ir t.t. bet irgi mazai tikiu as juo dabar. Beje,su juo buvo geras-jis dirbo su virbulinem ir mes kiek turejo pinigu piniginej jis tiek ir pasake sumoekti
Papildyta:
As sakiau buvau paskutini karta
Stiprybes tau laukime. Tikrai tie pozymiai kaip pries menesines gali buti pozymiai kaip pries . Pamenu ne vienai merginai jau taip buvo... Tikim tavo
QUOTE(Atiloja @ 2012 05 26, 09:59)
panasu, kad dviese vaziuojam Gal tada dviraciais?
QUOTE(stryga @ 2012 05 26, 12:40)
Tik tai linksmai mamkai netikes tetis katik nuotaika pagadino , i mokymus isvaziaves nuo vakar vakaro, tai vakar matai pora bokalu alaus isgere, juk nieko cia tokio Tai kokie dar cia vaikai, je sitas vaikas nesupranta, kad bent menesi pakenteti?.. Iki proceduru riebi savaite, o jis aluti gurksnoja! Nu nesuprantu, nejaugi taip sunku?!
Pazistama situacija. Susitaikymas su tuo, kad cia labai nepakenks, nes alus kaip ir B vitaminu daug turi, 2 bokalai tikrai nedauk ypac jei tavo vyrukas toks didesnis Suprantu, kad pats faktas erzina
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 05 26, 12:40)
Toks oras geras pas mus, taip prie ezero traukia, bet va sedziu sode ir ziuriu i du augancius pomidorus ir galvoju gal kokia sutarti padaryt, jei nors vienas uzmegs ziedeli tai mano pas mane uzsimegs gyvybe Nu gerai kvankt tai kvankt
Nu ka SM emigrantes - siandien pamaigysim telefonus kaip reikiant, nugi privalo grazus balsas padoria vieta Eurovizijoj paimt, o ne kazkokios mociutes, nepataikancios nei i viena nata, ar dvyniai, kurie dainuoja skiauteremis ant galvu ir kuriu backas girdisi labiau uz juos pacius. Manu kad laimes Svedai, bet ir tegul kai Lietuva bus pakankamai turtinga kad surengtu erovizija, tada mes ir isrinksim Lietuvi nugaletoja
As persodinau siandien pomidorus sudegusius , o senieji jau ziuriu uzmezge pomidoriukus, tai cia pasirodo CITO gyvybes
As irgi uz svedus-man nerealiai patiko daina, tik tas vyras kartais maisosi. Montvydas geras vaikis, tik gaila, kad musu verslininkai mazai pinigu suaukojo, man fone vis tik truksta per greita ritma kazko tokio uzdegancio....
Tau balioneliai uz clenaxa Kaip sekesi pas dantiste, ar rado koki blogi?
QUOTE(Shira @ 2012 05 26, 13:12)
Su gimtadieniu