Nu merginos duodat linksmo garo cia
Radau biski laisvo laiko pries dantista ir aisku nesuilaikiau neuzejus savo gyvenimo draugem pasisveikinti!
Stryga - matau taviskis stogas jau link malaizijos sutina kazkur, mano irgi pakeliui, tai susitiksim linksmintis ten iki HCG
Vienas dalykas aisku per kaledas jau apie dovanas nelabai ir galvosi, nes pilve turesi pacia didziausia. Beje tas M, ne Metforminas kartais??
Afrodite - liko dar kelios dieneles analizuoti pojucius, o po to jau pereisi prie nerimo kas ten pilvuke auga. Pozymiai
ir mmm daugumai mergaiciu cia buvo susipyne, taip kad ispustas pilvas, daug duju reiks sprogima pertekline prasme, nu bent jau SM antradieni tai tikrai sprogs is dziaugsmo .
Reginiuk
- nu mano zinios tik pimadieni apie turta bus, o jauciuosi tai ne nezinau kaip, nieko ypatingo, skausmo nejauciu, nu tiesiog jauciu kad turiu abi kaiusides , kai pusle prisipildo tai taip labiau skauda, bet sonai nebraska
Vakar i savo dieta itraukiau papildomai dar viena ukola, Clexane ir dar 8 mazytes tabletes Predniselone. Zodziu ir toliau gyva vaistais ir papildais. Bet tas Clexane tai skausmingas kad ji kur galas, ne tiek duriant, kike po durio. Dar siandien susileidziu Gonal o ryt jau pereinu prie Menopur 225. ir dar ryt 7dpi tai yra Intralipidu diena. Beje kiekviena diena baltymu kokteiliukai, su silto vandens pusle ant pilvo ir miegu su kojinemis, kad krauja pavarinet geriau, Sakot isprotejau ?
bet as ir neneigiu
Tada pirmadieni jau daug maz bus aisku kas auga, kaip auga, kokia gleivine ir uzsisakineju bilieta pas Bykova, o tada jau atiduodu viska i D rankas ir slepsiuosi po pernyksciais lapais
Shira, diana_j - kaip jus jauciates?
Spinsa - gero implantavimosi tavo maziukams.
Toks oras geras pas mus, taip prie ezero traukia, bet va sedziu sode ir ziuriu i du augancius pomidorus ir galvoju gal kokia sutarti padaryt, jei nors vienas uzmegs ziedeli tai mano pas mane uzsimegs gyvybe
Nu gerai kvankt tai kvankt
Triumfante - musu Mb vienodai galvoja, maniskis neislipa is skelbimu tinklapiu, bet as grieztai liepiu laukti iki testo dienos
Terze, Atiloja
Nu ka SM emigrantes - siandien pamaigysim telefonus kaip reikiant, nugi privalo grazus balsas padoria vieta Eurovizijoj paimt, o ne kazkokios mociutes, nepataikancios nei i viena nata, ar dvyniai, kurie dainuoja skiauteremis ant galvu ir kuriu backas girdisi labiau uz juos pacius. Manu kad laimes Svedai, bet ir tegul kai Lietuva bus pakankamai turtinga kad surengtu erovizija, tada mes ir isrinksim Lietuvi nugaletoja
Stryga - varau pas dantista, o grizus jungiuosi prie
Cherish0 - nuostabu
Beiliuk- mieloji, issigydysi zarazas ir mes taves laukiam kad greiciau is cia ismestume
Stryga - nu pasaudei i MB ir uztek, nenusauk visiskai, bo tada tikrai proceduroms atlikti iskils keblumu
Pora bokalu nieko tokio, maniskis vakar grizes irgi buteliuka alaus silpno isgere, nes taip karsta buvo o tik alus saldytuve idetas, ir as gurksneli isgeriau, nu barkit bet nesusilaikiau