[quote=spinsa,2012 05 24, 07:49]labas visoms
po keliones miegojau su savo vaikais
ech, kaip gera nors trumpam pabuti nescia
[/quote]
Ramaus pratinimosi link:nestuke :Papildyta:
[quote=Citas,2012 05 24, 11:39]As susimajacinau siandien su duriais tai teko tris kalti. kazkaip pripatau prie 900 gonalio piestuko, leidziuosi savo 300 doze ir ziuriu kad beveik baigiu visus vaistus o tik nauja piestuka atsidariau siandien, issigandau kad jau baigiu visus 900 susileist ir istraukiau, tada paziurejau ant dezutes kad tas piestukas tik 300, tai duriau vel ir daleidau iki galo
nu irgi kvankt ir ne kitaip
[/quote]
man akys ciut ant kaktos neissoko skaitant:) Paskui juoko priepolis atejo:) Pasitaiko visko net ir blondinem su tamsiom saknim:) :4u:kazkur radau tavo toki issireiksima:)Papildyta:
[Atlikom su MB pilietine pareiga - nubalsavom uz musu montvyda eurovizijoj
[/quote]
Man Montvidas gan neprastai pasirode. Pasistenksim palaikyti mes ji sestadieni Papildyta:
rimtai? Sustiprinam? Šitais stimuliuojančiais? Galvojau, kad atvirkščiai.
[/color]
Nu as dar persiskaitysiu tos moters laiska,arba visa Serum klinikos foruma. [COLOR=blue]Paaiskes. Nu gal ir nelabai logiskai cia gavos IVF su sviezias (savo) nelabai imanoma manau, tik snaigutem. Jai su svieziom donorinem natural cikle uzkibo. Snaigutem man irgi siulo ruostis be diferelino, bet progynova vistiek reik, tikriausia ir crinone.
Papildyta:
[quote=Terze,2012 05 24, 22:06]
As smegenine prasiplaunu norvegiskame forume:) LB. daug ivairiu temu vien tik mano atveju. Atsiliepimai apie ivairias europos klinikas, testai visokie, diskusijos ir t.t. Norvegai atviri siuo klausimu, per laika ismokau ir as nelaikyti visko viduje ir nesigedyti del savo problemu
Tarp kitko ten irgi radau apie mmm siuntima i graikija as dar ant neapsisprendimo ribos
Kitty sveikinu su nauju darbu
Silto ir sauleto svaitgalio visom. Leksim mes prie juros. Darbe vis dar streikas. o pirmadieni laisva diena
Turesim ilga saavaitgali
Citai - kuo daugiau uzmegsk zirniuku, Kitty- susikalbejimo su Treijsu rytoj, spinsa ir Afrodite - lepinkites:)