Tai sakai sedejai... dabar jau laukiu rezultatu!
O su tais varztais tikrai kartais sunku, bet gerai jog dabar tik nosiuka liko pataisyti.
QUOTE(Terze @ 2012 05 24, 14:49)
noreciau
Buvau nuklydusi pas ragana.... Paskutine minute susigundziau... Pasake tai, ka norejau girdeti Ir ant galo, po mano klausimu kortoms pasake kaina, kurios as jau nenorejau girdeti
Buvau nuklydusi pas ragana.... Paskutine minute susigundziau... Pasake tai, ka norejau girdeti Ir ant galo, po mano klausimu kortoms pasake kaina, kurios as jau nenorejau girdeti
Eik tu sau kaip faina, kad pasake ta ka reikia As jau ir pamirsus buvau kad mano baltoji ragana man gera ispranasavo, nors is tikro tai ji ispranasavo kaip ir ankstyva pavasari o mano visi reikalai nusikele beveik i vasara , nu bet tarkim kad raganos mato tik o momento aplinkybes
turbut pasakytu kad nibus vaikelio as vis tiek isvartyciau kad pasake jog bus
Smagu kad susigrazinai stoga, tai dabar jau gal pabusi cia namuose ilgiau
QUOTE(Citas @ 2012 05 24, 15:04)
Eik tu sau kaip faina, kad pasake ta ka reikia As jau ir pamirsus buvau kad mano baltoji ragana man gera ispranasavo, nors is tikro tai ji ispranasavo kaip ir ankstyva pavasari o mano visi reikalai nusikele beveik i vasara , nu bet tarkim kad raganos mato tik o momento aplinkybes
Busiu busiu - kur as dingsiu Siandien kaip tycia vaziuojant i Kauna per ziniu radija klausiausi laidos su psihiatre Esme, kad pasake, jog nereikia maisyti atsakomybes jausmo su kaltes jausmu. As megstu pamaisyti
QUOTE(Terze @ 2012 05 24, 14:52)
Nu ka as...nu ka as... nudegiau nosi ir tiek Besededama ant stebuklingo akmenuko organizavomes vaziuoti bet norinciu nebuvo, tai teko vienai pasvajoti
Čia jūs apie Lopaičių akmenuką, ar yra dar kažkoks?
Kažkokia mistinė ten vieta
QUOTE(Junetė @ 2012 05 24, 15:39)
Manau tas pats Atijola zadejo vezti mus savo masina. O gal dar ir nuvaziuosim - pasiimsim maudimkes tuo paciu, pasimaudysim per karscius, pagaudysim zarazu. As taip megstu vandeni, bet dabar sakau reikia susitureti... Maza ka..
Kad ten kažin ar tinkama vieta maudynėms
Nes ten juk toks mažas siauras seklus upeliukas, tik pabraidymui tinka. nebent kažkas pasikeitė nuo pernai metų
Nes ten juk toks mažas siauras seklus upeliukas, tik pabraidymui tinka. nebent kažkas pasikeitė nuo pernai metų
Jokiu maudyniu, jokiu viesu pliazu!!!!!
Spinsa - laukiam laukiam mes spinsutes laukiam labai norejosi uzdainuot, tai reikejo kazkaip surimuot
Spinsa - laukiam laukiam mes spinsutes laukiam labai norejosi uzdainuot, tai reikejo kazkaip surimuot
QUOTE(Citas @ 2012 05 24, 16:15)
Na tai aisku, kas per kaledas maudosi?.. O mums isvis dabar nei pirciu, nei maudyniu artimiausius 10 menesiu nenusimato, ane, Cituk?
QUOTE(Citas @ 2012 05 24, 16:15)
jo jo- jokiu maudyniu, nebent cia
Spinsa - laukiam taves su vaikuciais
As supratau Beila vis delto pasirase ant ilgojo antibu gerimo laiko. As jau dienom neskaiciuoju, bet pakeliais, kiek liko
Papildyta:
QUOTE(Junetė @ 2012 05 24, 15:47)
Kad ten kažin ar tinkama vieta maudynėms
As tik primeciau, kad jei taip karsta, tai butu galima pakeliui i kokia grazia vieta uzsukti O matai, pasirodo nei sukti niekur nereikia, galima ir vietoj pabraidyti
O as pradejau laukti nestumo ir gimdymo atostogu... Kvankt dabar vis dar darbe
Tai ka, snieguoles, kaledu senio, matau, uzsilauket ?
O jau baliaus tai as ir nepraleisiu
Dziaugsmas dziugina, galvoju, kad kartais galetu nakti reciau dziugint, bet siaip is esmes nesiskundziu MP nemaitinu, nes po CP ir taip jo ne prudai buvo, o mano bicas prie tingesniu, liepe paciai traukt ta piena jeigu noriu, jam ir taip buvo gerai Taigi galiu ragauti ir tikrus Mohito, ne tik virtualius
Papildyta:
Stryga, man patiko rasytojo Remarko knygoje "Trys draugai" perskaityta mintis, kad laukti yra nebaisu.Baisu yra kai neturi ko laukti.Taigi viskas tvarkoj su tavo noru kuo greiciau sulaukti tu taip norimu atostogu
QUOTE(Citas @ 2012 05 24, 13:53)
Beta, Triumfante, Stryga - keliam baliu kas prisijungia
O jau baliaus tai as ir nepraleisiu
QUOTE(Terze @ 2012 05 24, 14:45)
Beta1 - kaip tavo dziaugsmas gyvena? Matau cia vakarelis ant vakarelio maitini dar pati? Ar dar tik pieno koktelius maisai ir Mojito tik virtualius geri?
Dziaugsmas dziugina, galvoju, kad kartais galetu nakti reciau dziugint, bet siaip is esmes nesiskundziu MP nemaitinu, nes po CP ir taip jo ne prudai buvo, o mano bicas prie tingesniu, liepe paciai traukt ta piena jeigu noriu, jam ir taip buvo gerai Taigi galiu ragauti ir tikrus Mohito, ne tik virtualius
Papildyta:
QUOTE(stryga @ 2012 05 24, 17:46)
O as pradejau laukti nestumo ir gimdymo atostogu... Kvankt dabar vis dar darbe
Stryga, man patiko rasytojo Remarko knygoje "Trys draugai" perskaityta mintis, kad laukti yra nebaisu.Baisu yra kai neturi ko laukti.Taigi viskas tvarkoj su tavo noru kuo greiciau sulaukti tu taip norimu atostogu