Aciu mergaiciukes, varysiu pirkti ridiku, medetku ir medaus
QUOTE(Citas @ 2012 05 24, 12:06)
Aciu mergaiciukes, varysiu pirkti ridiku, medetku ir medaus
Tik nesugalvok medetkom gydytis po isodinimo Jos veikia priesuzdegimiskai, taciau nestumo metu jokiais budais jos negalima.
QUOTE(Beta1 @ 2012 05 24, 12:26)
Tik nesugalvok medetkom gydytis po isodinimo Jos veikia priesuzdegimiskai, taciau nestumo metu jokiais budais jos negalima.
Supratau As privalau issigydyti pries isodinima
O gal koks alus padeda ??
QUOTE(Citas @ 2012 05 24, 12:32)
Jo, sildytas. Gausi pylos tuoj.
Stryga, bet lyg mintis perskaitei, as kazkaip pirma kart gyvenime dar vasarai neprabegus jauciuosi tarsi tuoj Kaledos.
Tai ka, kukuosiu cia visa vasara. Tikiuosi jums taip atsibosiu, kad po to kaip skrisiu pirmu taikymu pas .
QUOTE(Citas @ 2012 05 24, 12:32)
Aha, dar ir Kuba Libre ir Mohito kokteiliai visai nieko kosuliui gydyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 05 24, 12:59)
Aha, dar ir Kuba Libre ir Mohito kokteiliai visai nieko kosuliui gydyti
O Beta matau irgi tikrai neatsisakytu.
O man atrodo, kad netrukus cia daryim pieno kokteiliu baliu pergales proga, tik kai kas pas mus gers pasildyta kokteili , Cituk
Siandien bendradarbio isleistuves, bet turiu atmaza kad nuo danties skausmo geriu antibijotikus
Beta, Triumfante, Stryga - keliam baliu kas prisijungia
QUOTE(Citas @ 2012 05 24, 13:53)
Siandien bendradarbio isleistuves, bet turiu atmaza kad nuo danties skausmo geriu antibijotikus
Kaledinis vakarelis
QUOTE(stryga @ 2012 05 24, 01:57)
Kaledinis vakarelis
Kaledom pas mane irgi siandien kvepia fakultetas musu streikuoja, teko atsaukti pacientus, gavau pasiulyma naujam darbui ir dar vieni pakviete i intervju
tai sedziu ir skaitau kaip kuo geriau pasiruosti intervju. lb lb lb noriu praeiti konkursa
Kunui tikriausia irgi kaledos issibalansavo Ar gali buti, kad 9 ar 12 progynovos tableciu (naudojau 3 ar 4d. is kart prasidejus mmm. po to nutraukiau kai nusprendziau nebevaziuoti snaiguciu) issauke naujas mmm? Jau pries kelias d. buvo viskas pasibaige, o vakar vakare grizau i kokia 3-4 mm. diena atgal. To nera man buve....
O siaip tai as seku viska, niekas pro mano akis nepraslista, laikykites visos:)
Ops...cia besedint, dar vienas pakvietimas i intervju atejo:) Keista diena KAZKOKIA
O per kaledas butinai buna dovanos O kokiu dovanu mes labiausiai laukiam? II
Kaledu seneli, ateik!
Kaledu seneli, ateik!