QUOTE(Atiloja @ 2012 05 23, 21:40)
MERGINOS, nuo siandien vel visos prisiduodat man
ir as noreciau, ir sutikciau belen kiek sumoket, kad pasakytu - sitas kartas tavo uz ji tu skolinga "n" pinigu
ir as noreciau, ir sutikciau belen kiek sumoket, kad pasakytu - sitas kartas tavo uz ji tu skolinga "n" pinigu
Aha,butu fantastika jei butu tokia klinika-sukaupi pinigelius,nueini ir sumoki ir ramiai sau zinai kad esi nestuke visu imanomu simtu proecentu ir butu gerai jei garantuotu,kad isnesiosi ir pagimdysi irgi 100 proc
bet mums visoms taip ir bus-juk uztektinai prisisedejom jau cia
Papildyta:
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 24, 10:04)
Afrodite, man patinka tavo pojuciai.
Aciukas pupa, bet pati zinai kiek kartu merginas pavesdavo pojuciai-vienoms ju budavo o atsakymas neigiamas,kitos jau nurasydavo cikla ir likdavo labai maloniai nustebintos todel as bijau pasitiketi vien pojuciais, ypac kai tiek visko vartoju si kart.
O del leidziamo progesterono,tai man nuo Crenone po pirmo IVF sukele alergija ,nieztedavo, perstedavo- na jau labai nemalonus pojuciai. O po kaklelio operacijos,kai dejausi Crenone viskas taip pat buvo tik labai skaudedavo ir sunkiai sekesi man isisstumt ta pipete,vos ne su asarom. Tai kai suzinojau apie leidziama progesterona,tai man atrode kaip isssigelbejimas. Iskart pradejau ieskoti kur gauti,kas galetu parupinti-del viso pikto nusipirkau tris dezutes.o paskui jau klausiau Usonienes,ir ji leido ir paziurejusi pasake kad turiu leistis po dvi ampules. Tai ir leidzia vyrukas i uzpakaliuka,viena vakara i viena puse,kita vakara i kita.Nera jie malonus,bet ko nepadarysi juk del stebuklo,del svajos ir tokio troskimo kuris net gerkle uziima.
Afrodite, man irgi atrodo, kad tau negali nepasisekti, 100 proc. bus
QUOTE(Citas @ 2012 05 24, 09:57)
netiki kad galiu
Gal nevaidink briedzio, ka ? be to, tu gi nepamirsk, kad as trizniosiu su tavim uz tave
QUOTE(selione @ 2012 05 23, 18:50)
sveika, tikrai ne per anksti. Man sakė 6-7 diena (isodino 2 dienu embrionus) labiausia pasisaugoti, pagulineti, ramiai pabuti...tad pasistenk taip ir padaryti.
Aciukas,SELIONE, tikrai stengiuosi ir pagulienti ir pasisaugoti. Bet man zinai niekas nieko nesake,tai as ir nezinau .Super kai pasako,apytiksliai kaip pasake tau. Kaip tu laikais? kokie planai?
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2012 05 24, 10:20)
Gal nevaidink briedzio, ka ? be to, tu gi nepamirsk, kad as trizniosiu su tavim uz tave
pritariu dabar tryzniosime su Cituku ir uz ji, paskui Atiloja,o dar musu Triumfante-turim palaikyti mergytes
O nezinau ar visos taip,bet as kiekvien kart pasizadedavau nepergyventi, nestresuoti ir t.t. bet matosi kaip man iseina
Afrodite, sakyk ka nori, as kazkodel labai labai jauciu, kad negali nepasisekti!
O del progesterono, as jau bijosiu kazka ir detis, tikiuosi rasime pakaitala.
Cituk, as nenoriu labai issiduoti, bet labiausiai sergu uz tave. Nes Afrodite ir taip jau , o tu is senbuviu jau apkerpejai ir laikas eiti tau is cia.
Cituk, as nenoriu labai issiduoti, bet labiausiai sergu uz tave. Nes Afrodite ir taip jau , o tu is senbuviu jau apkerpejai ir laikas eiti tau is cia.
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 24, 10:26)
Afrodite, sakyk ka nori, as kazkodel labai labai jauciu, kad negali nepasisekti!
Linkiu,kad rastumete,o jei esi alergiska tai gal pati klinika kazka geresnio pasiulys
As irgi manau,kad CITULIUKUI 5 kartas nemeluos ir ji tikrai iseis pas 5 tikiuosi bus magiskas skaicius -man 5 metai tuoj kaip bandom prisisaukt gandrus.Citukui 5 kartas, o dar merginos juk geguze 5MENUO-turi pasisekt
Beje,Citai- o tu jau pilnus 4 IVF dareisi ar cia skaiciuoji su snaigutemis?
QUOTE(Beta1 @ 2012 05 24, 10:20)
Nu einamuoju momentu as labai drasi jauciuosi ir rami, nes del afrodites esu tikra o paciai dar tli visas rimtas veiksmas atrodo
Triumfante - pavadinai mane tarka bet
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 24, 10:31)
Beje,Citai- o tu jau pilnus 4 IVF dareisi ar cia skaiciuoji su snaigutemis?
Deja pilni 4, snaiguciu niekada taip ir neturejau
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 24, 10:37)
tai kad Atiloja ir Terze galvoja darytis birzeli, liepa arba rugpjuti, tai atrodo kad tavo vasara parduota gali buti
SPINSA - GRAZAUS SUSITIKIMO
Mergaites - SOS, pasakykit kaip 100% atsikratyti kosulio, nu nenoriu po isodinimo kratyt savo maziuku, o jau taip uzsikosciu kartais (retai bet stipriai). Arbatas geriu isvien)
QUOTE(Citas @ 2012 05 24, 11:29)
Nu einamuoju momentu as labai drasi jauciuosi ir rami, nes del afrodites esu tikra o paciai dar tli visas rimtas veiksmas atrodo
tai kad Atiloja ir Terze galvoja darytis birzeli, liepa arba rugpjuti, tai atrodo kad tavo vasara parduota gali buti
Mergaites - SOS, pasakykit kaip 100% atsikratyti kosulio, nu nenoriu po isodinimo kratyt savo maziuku, o jau taip uzsikosciu kartais (retai bet stipriai). Arbatas geriu isvien)
kaip gerai,kad tu del manes rami-kad as tokia rami del saves buciau,bet nieko..netoli ir as rami sedesiu del taves
ot nusimusem imuniteta,ka? as irgi jauciu kad gerkle persti,rytais sloga,paciaudau bet labai retai ir kostau tik ryte kelis kart.Siaip medetkos su medum gerai,tik reikia medu ispradziu suciulpti kad letai gerklomis nueitu ir paskui medetkomis uzgert. kosuliui gydyti gerai dedesva miskine,ciobrelis. net nezinau kas dar....gal vaistininke koki hemeopatini patartu sirupeli,nes as net nezinau ka galima gauti as jus UK.
Beje,kalbejote kad per stimuliacijas svorio priaugat-na velnias bet man svorio jokio neauga,esu tokia pat ir sveriu tiek pat.Bet kaip isbere veida ir kakla baisu
QUOTE(Citas @ 2012 05 24, 11:29)
Va va, norejai likt be imuniteto, tai prasau dabar Man veiksmingiausia priemone yra stai tokia: Is kazkur istrauki balta ridika.Jis toks didelis yra.Isskaptuoji vidury skyle, bet ne kiaurai Tada i ta skyle pridedi medaus, jis ten per para ar kiek ten laiko istirpsta, skystas pasidaro ir po dideli sauksta to skystalo vis pegri prisimindama ir vis meducio pridedi.Labai efektyviai lengvina atsikosejima, ko tau ir reikia
Laba diena, mergytes, busimos ir esamos (Afrodite ) . Dalinuosi nuotaikom - man jos siandien kaledines . Isties, jausmas labai panasus i kaledas - kai labai labai lauki, kada gi ateis. Laukiu kitos savaites susitikimo su daktareliu, paskui punkcijos, isodinimo, ir, aisku, grazaus hcg . Taip labai sventiskai laukiu. Iki siandien turejau beprotiskai daug darbo, tai laikas neprailgo, o dabar kazkaip tista... Bed dziugu, kad tas laukimas malonus, saldus toks, nes zinai, kad tuoj bus geris