Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2012 05 23, 21:36)
oi palauk cia dar pamatysi ko nemacius is tryzniavimo repertuaro  lotuliukas.gif

Nu mato kauisidziu rezervas link zemesnes ribos, tai gal del to didesnes dozes. kai pirma karta apziures tada paprastai dar po poros dienu paskiria ir taip kas antra diena kol folikulai tinkamo dydzio. Zodziu nebespeliojam laukiam pirmos apziuros o tada jau duosim cia snekos kaip reikiant  biggrin.gif

Na taip, diskusiju klubas... Man irgi apziura 28d, tai ar ne kartu hcg darysim? biggrin.gif O kodel manai, kad cia panikos laivas bus?..
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 23, 20:49)
Ne, kiek skaiciau, visiems su gerais ir svieziais duoda tiek, o su saldytais truputi maziau. O as noreciau 100%.  biggrin.gif

manau visos noretumem tu 100 proc thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 05 23, 21:42)
Na taip, diskusiju klubas... Man irgi apziura 28d, tai ar ne kartu hcg darysim?  biggrin.gif  O kodel manai, kad cia panikos laivas bus?..

na, as megstu patryzniot, o ir tu matau ne is ramiuju biggrin.gif

o kas cia zino gal tie hormonai sikart visai kitaip suveiks ir sedesim pogrindyje apsipakajine biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 23 gegužės 2012 - 21:46
QUOTE(Citas @ 2012 05 23, 22:44)
o kas cia zino gal tie hormonai sikart visai kitaip suveiks ir sedesim pogrindyje apsipakajine biggrin.gif

Jau matau kaip tu sedi rami lotuliukas.gif

Afrodite, kaip siandien nuotaikos ? bigsmile.gif Jauciu, kad turetu but geresnes nei vakar mirksiukas.gif

Atsakyti
Labas rytas, kaip nuotaikos, savijautos musu Geguzes Dalyviu? thumbup.gif wub.gif

Atiloja, gali gal jau ir pratrinti praejusiu metu pagavusias, jos jau mamytes, o tau saraselis patrumpes. mirksiukas.gif 4u.gif

Terze, kur vel dingai? 4u.gif
Papildyta:
Junete, kaip tavo reikaliukai, gal situacija taisosi? 4u.gif
Atsakyti

Ačiū visoms mergaitėms už palaikymą. Aš irgi galvoju, kad viskas dar nėra taip jau blogai. dabar reik tikėtis, kad bent folikuliukus pavyks tinkamai apvaisinti ir tinkamai užšaldyti, o po to atšildyti smile.gif
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 23, 19:11)
Gaila del gleivines 4u.gif  4u.gif  4u.gif O kokiu tyrimu nrekomenduoja? Gal gimdos nuotrauka ar hysteroskopija? Gal tavo atveju reiktu pasitikrinti gimdos atveju? Dabar svarbu uzauginti gera derliuka 4u.gif

Gimdos nuotrauka buvo daryta pačioj paieškų pradžioj prieš kokius 5 metus, po to po poros nepavykusių IUI, daryta laparoskopija, o kadangi buvo 2 laipsnio endometriozė, tai dabar visai prieš IVF prašiau, kad vėl darytų laparoskopiją ir sunaikintų visas tas zarazas, kad nieks netrukdytų IVF. Histeroskopija tuo pačiu irgi buvo daryta. Kažkokių matomų priežasčių nebuvo. Tai gal čia šiaip laikinai ta gleivinė sudurniavo nuo visų stimuliuojančių.
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2012 05 24, 09:51)
Ačiū visoms mergaitėms už palaikymą. Aš irgi galvoju, kad viskas dar nėra taip jau blogai. dabar reik tikėtis, kad bent folikuliukus pavyks tinkamai apvaisinti ir tinkamai užšaldyti, o po to atšildyti smile.gif

Gimdos nuotrauka buvo daryta pačioj paieškų pradžioj prieš kokius 5 metus, po to po poros nepavykusių IUI, daryta laparoskopija, o kadangi buvo 2 laipsnio endometriozė, tai dabar visai prieš IVF prašiau, kad vėl darytų laparoskopiją ir sunaikintų visas tas zarazas, kad nieks netrukdytų IVF. Histeroskopija tuo pačiu irgi buvo daryta. Kažkokių matomų priežasčių nebuvo. Tai gal čia šiaip laikinai ta gleivinė sudurniavo nuo visų stimuliuojančių.

Sveikutes 4u.gif
Laikau kumstukus kad foliai augtu,puikiai brestu ir viskas eitusi sklandziai.Saunuole tu-zaviuosi tavim 4u.gif Tikrai gal gleivine tavo tiesiog sudurniavo del vaistuku,bet bus viskas gerai-labai to linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 05 24, 08:06)
Jau matau kaip tu sedi rami  lotuliukas.gif

netiki kad galiu bigsmile.gif

QUOTE(Junetė @ 2012 05 24, 09:51)

As isitikinus kad nuo hormonu 4u.gif

Afrodite - kaip tu laikais? tavo maziukai jau turbut implantavosi wub.gif

Terze - sugrizk wub.gif
Atsakyti
Saunuole, Junete 4u.gif , matysi kaip viskas sauniai eisis ir siek tiek palaukusi susitiksi su mazyliais, laikau kumstukus, kad dabar viskas vyktu sklandziai. 4u.gif

Afrodite, kaip tavo nestuke.gif ? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 05 24, 08:06)
Jau matau kaip tu sedi rami  lotuliukas.gif

Afrodite, kaip siandien nuotaikos ?  bigsmile.gif  Jauciu, kad turetu but geresnes nei vakar  mirksiukas.gif

Aciukas,kad teiraujiesi.Siandien tikrai truputi ramiau, bet juk pati zinai ta laukimo iki HCG skoni. Nors ir vyras mano teigia,kad as tikrai laukiuosi,bet patikesiu 100 proc.kai pamatysiu skaiciukus. Vakar taip geda buvo,nes pagalvojau ne naujoke esu doh.gif o taip tryznioju ir asaroju... bet is tiesu sis IVF tikrai kitoks.Visi pojuciai visai kitokie,yra keistu nauju pojuciu kuriu nejausadavau nei po IUI nei po IVF nei vieno,todel ir neramu-zinai,kai nezinai ar tai gerai ar blogai ir neramumas ima.O maudimas kaip pries pat mm uzeina,pilvas nebe toks jau ispustas, o po nakties pamaciau dar viena ruzava demele-tai vyras juokiasi sako matyt dar vienas stebukliukas isikure-labai noreciau kad taip butu ir tikiuosi ir meldziu to,sestadieni eisiu i sv.Mergeles Marijos baznycia uzdegsiu zvakutes uz mano ir visu geguzinukiu sekme kad iseitumem is cia pas nestukes ir ten sekmingai liktumem,o jau is ten kita stotele butu mamytes ir ju mazyliai wub.gif isisvajojau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(stryga @ 2012 05 23, 20:50)
Afrodite, tau ten tikrai viskas gerai, tavo dvynukai nori ilgiems devyniems menesiams isipatogint  bigsmile.gif
Ir isvis, kaip gali buti minciu, kad kas nors negerai, kai sitiek zmoniu stengesi, linkejo, meldesi, kad jusu seima padidetu  4u.gif Tu garantuotai  nestuke.gif

Tavo zodziai tikiuosi tikrai bus pranasingi mirksiukas.gif Kaip tu laikais?
Atsakyti
Afrodite, man patinka tavo nestuke.gif pojuciai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 23, 21:01)
mes blondes laaaabbbaaaiii protingos, nes saknys musu tamsios  biggrin.gif
Aciu uz info, dabar atiloja jau pasieme sarasiuka atgal tai ji viska uzfiksuos  4u.gif

man pirma apziura tik 8 diena, o leidziuosi net po 300 gonalio  doh.gif ir taip 6 dienas, nuo 7 dienos pereinu ant 225 menopur.  tikiuosi iki 8 dienos neovuliuos folikulai tokiais tempais  lotuliukas.gif

iride - uzmaciau kad esi cia, kaip tu laikaisi kaip tavo abu maziukai, viskas gerai?  4u.gif

CITULI,as galvoju kad irgi neovuliuos,bet jau praskes sonai kaip Triumpfantei,pameni mirksiukas.gif Laikom kumstukus uz tavo derliuka,kuris bus ne tik kokybiskas ir dyyydelis bet ir sekmingas wub.gif
SPINSAI,SIANDIEN ISODINIMAS-MINTIM SU JA IR TIKIU,KAD MAZIUKAI IRGI PUIKIAI ISIKURS IR JAUKIAI JAUSIS VISUS 9 MENESIUKUS wub.gif
Atsakyti