QUOTE(Atiloja @ 2012 05 23, 20:32)
bent jau man G paskyre, del antikuniu hormonui (konkreciai progesteronui), jei mano blondiskas protas teidingai supranta, tai leidziamas progesteronas, per krauja pasisavina paprasciau
mes blondes laaaabbbaaaiii protingos, nes saknys musu tamsios
QUOTE(stryga @ 2012 05 23, 20:46)
Cituk, kazkur klausei apie musu IVF tai cia pirmasis musu bandymas (turiu durna vilti, kad paskutinis ir dar dvymukai
), super ilga schema - trys dozes diferelino per beveik tris menesius, darom pas Treis.
Merginos, o siaip visiems panasiai vaistu dozes skiria ar individualiai parenka?.. Nes as gaunu tik po 75 Gonalio ir taip 7 kartus, o tada pasimatymas su daktareliu, kazkaip ilgam jis mane paliko be prieziuros... Nors ka cia ziureti - be keisto nuovargio, kuri jauciu vakarais, nulis pojuciu, o ir tas nuovargis tikriausiai nuo darbo... Net tryzniojimo nerasta, o juk tai patikimiausias viso ko pozymis, ka?..
Zodziu, nemaza cia musu komanda susirinko, tuoj kai pabersim virusu ateinancioms kartoms
Aciu uz info, dabar atiloja jau pasieme sarasiuka atgal tai ji viska uzfiksuos
man pirma apziura tik 8 diena, o leidziuosi net po 300 gonalio
ir taip 6 dienas, nuo 7 dienos pereinu ant 225 menopur. tikiuosi iki 8 dienos neovuliuos folikulai tokiais tempais
iride - uzmaciau kad esi cia, kaip tu laikaisi kaip tavo abu maziukai, viskas gerai?