Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Atiloja @ 2012 05 23, 20:32)
bent jau man G paskyre, del antikuniu hormonui (konkreciai progesteronui), jei mano blondiskas protas teidingai supranta, tai leidziamas progesteronas, per krauja pasisavina paprasciau  4u.gif

Aisku. 4u.gif O cia uz tuos visus tavo vargelius. 4u.gif console.gif

Pagal maniske spec, esu alergiska zemes riesutu aliejui kuris ieina i utrogestano sudeti g.gif , todel ir gavosi tokia beda man. Nors niekada gyvenime lyg ir nebuvau niekam alergiska. Tiesa, ju tikrai labai nemegstu. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 23 gegužės 2012 - 19:47
Cituk, kazkur klausei apie musu IVF tai cia pirmasis musu bandymas (turiu durna vilti, kad paskutinis ir dar dvymukai lotuliukas.gif ), super ilga schema - trys dozes diferelino per beveik tris menesius, darom pas Treis.
Merginos, o siaip visiems panasiai vaistu dozes skiria ar individualiai parenka?.. Nes as gaunu tik po 75 Gonalio ir taip 7 kartus, o tada pasimatymas su daktareliu, kazkaip ilgam jis mane paliko be prieziuros... Nors ka cia ziureti - be keisto nuovargio, kuri jauciu vakarais, nulis pojuciu, o ir tas nuovargis tikriausiai nuo darbo... Net tryzniojimo nerasta, o juk tai patikimiausias viso ko pozymis, ka?..
Zodziu, nemaza cia musu komanda susirinko, tuoj kai pabersim virusu ateinancioms kartoms lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 05 23, 20:37)
na manau tuos procentus daktarai nurodo, pagal kiekvieno situacija  mirksiukas.gif

Ne, kiek skaiciau, visiems su gerais ir svieziais duoda tiek, o su saldytais truputi maziau. O as noreciau 100%. biggrin.gif
Atsakyti
Afrodite, tau ten tikrai viskas gerai, tavo dvynukai nori ilgiems devyniems menesiams isipatogint bigsmile.gif
Ir isvis, kaip gali buti minciu, kad kas nors negerai, kai sitiek zmoniu stengesi, linkejo, meldesi, kad jusu seima padidetu 4u.gif Tu garantuotai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 05 23, 20:46)
Zodziu, nemaza cia musu komanda susirinko, tuoj kai pabersim virusu ateinancioms kartoms  lotuliukas.gif

Oj kaip laukiu as VIRUSU IR KUO DAUGIAU IR KUO STIPRESNIU!!! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 23, 20:49)
Ne, kiek skaiciau, visiems su gerais ir svieziais duoda tiek, o su saldytais truputi maziau. O as noreciau 100%.  biggrin.gif

Sako, norai pildosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 05 23, 20:51)
Sako, norai pildosi  4u.gif

Zinau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 05 23, 20:32)
bent jau man G paskyre, del antikuniu hormonui (konkreciai progesteronui), jei mano blondiskas protas teidingai supranta, tai leidziamas progesteronas, per krauja pasisavina paprasciau  4u.gif

mes blondes laaaabbbaaaiii protingos, nes saknys musu tamsios biggrin.gif

Cituk, kazkur klausei apie musu IVF tai cia pirmasis musu bandymas (turiu durna vilti, kad paskutinis ir dar dvymukai  lotuliukas.gif ), super ilga schema - trys dozes diferelino per beveik tris menesius, darom pas Treis.
Merginos, o siaip visiems panasiai vaistu dozes skiria ar individualiai parenka?.. Nes as gaunu tik po 75 Gonalio ir taip 7 kartus, o tada pasimatymas su daktareliu, kazkaip ilgam jis mane paliko be prieziuros... Nors ka cia ziureti - be keisto nuovargio, kuri jauciu vakarais, nulis pojuciu, o ir tas nuovargis tikriausiai nuo darbo... Net tryzniojimo nerasta, o juk tai patikimiausias viso ko pozymis, ka?..
Zodziu, nemaza cia musu komanda susirinko, tuoj kai pabersim virusu ateinancioms kartoms  lotuliukas.gif

Aciu uz info, dabar atiloja jau pasieme sarasiuka atgal tai ji viska uzfiksuos 4u.gif

man pirma apziura tik 8 diena, o leidziuosi net po 300 gonalio doh.gif ir taip 6 dienas, nuo 7 dienos pereinu ant 225 menopur. tikiuosi iki 8 dienos neovuliuos folikulai tokiais tempais lotuliukas.gif

iride - uzmaciau kad esi cia, kaip tu laikaisi kaip tavo abu maziukai, viskas gerai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 23 gegužės 2012 - 20:02
QUOTE(Citas @ 2012 05 23, 21:01)
man pirma apziura tik 8 diena, o leidziuosi net po 300 gonalio  doh.gif ir taip 6 dienas, nuo 7 dienos pereinu ant 225 menopur.  tikiuosi iki 8 dienos neovuliuos folikulai tokiais tempais  lotuliukas.gif

Neovuliuos, tik sonai gerokai brasketi ims. biggrin.gif
Atsakyti
O kas buna paskui, po antro susitikimo?.. Nes man tik pasake, kada planuojama mazdaug punkcija, o ka daro iki jos? Stebi, reguliuoja vaistu dozes?.. Kaip daznai tai daro?.. Siaip viskas ok, tik man kazkaip itartinai mazoka doze skyre... kaszin, ar po ilgo klimakso augs man folikulai nuo tiek?.. Na jei skyre, tai turi augti... Zodziu, tryzniavimas gal ir neima, bet stogas kazkur bega - pati klausiu, pati atsakau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 05 23, 21:13)
O kas buna paskui, po antro susitikimo?.. Nes man tik pasake, kada planuojama mazdaug punkcija, o ka daro iki jos? Stebi, reguliuoja vaistu dozes?.. Kaip daznai tai daro?.. Siaip viskas ok, tik man kazkaip itartinai mazoka doze skyre... kaszin, ar po ilgo klimakso augs man folikulai nuo tiek?.. Na jei skyre, tai turi augti... Zodziu, tryzniavimas gal ir neima, bet stogas kazkur bega - pati klausiu, pati atsakau  lotuliukas.gif

oi palauk cia dar pamatysi ko nemacius is tryzniavimo repertuaro lotuliukas.gif

Nu mato kauisidziu rezervas link zemesnes ribos, tai gal del to didesnes dozes. kai pirma karta apziures tada paprastai dar po poros dienu paskiria ir taip kas antra diena kol folikulai tinkamo dydzio. Zodziu nebespeliojam laukiam pirmos apziuros o tada jau duosim cia snekos kaip reikiant biggrin.gif
Atsakyti
Cituk, kazkur klausei apie musu IVF tai cia pirmasis musu bandymas (turiu durna vilti, kad paskutinis ir dar dvymukai  lotuliukas.gif ), super ilga schema - trys dozes diferelino per beveik tris menesius, darom pas Treis.

informacija uzfiksuota ir uzrasyta 4u.gif

MERGINOS, nuo siandien vel visos prisiduodat man mirksiukas.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 05 23, 20:49)
Ne, kiek skaiciau, visiems su gerais ir svieziais duoda tiek, o su saldytais truputi maziau. O as noreciau 100%.  biggrin.gif

ir as noreciau, ir sutikciau belen kiek sumoket, kad pasakytu - sitas kartas tavo uz ji tu skolinga "n" pinigu thumbup.gif

Cituk, skaitau, sifruoju ir nesuprantu doh.gif cia is Beer'o knygos: LAD test IgG T cells or IgG B cell are below 30%. Cia sumoje? doh.gif
Atsakyti