Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Lock @ 2012 05 23, 19:52)
Ačiū už atsakymą  4u.gif

Jeigu ne paslaptis, del kokiu priezasciu jums taikomas ivf? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 23, 19:54)
Jeigu ne paslaptis, del kokiu priezasciu jums taikomas ivf?  4u.gif

Dėl kiaušintakių nepratekamumo, kurio neįmanoma niekaip atstatyti. Kodėl jis atsirado, nežinia, nes nei esu kuo sirgus, nei turėjus operacijų.
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2012 05 23, 20:04)
Dėl kiaušintakių nepratekamumo, kurio neįmanoma niekaip atstatyti. Kodėl jis atsirado, nežinia, nes nei esu kuo sirgus, nei turėjus operacijų.

Supratau, dazna beda. rolleyes.gif O lp daryta? 4u.gif
Atsakyti
[quote=Beta1,2012 05 23, 18:47]
O tu crinona dediesi ? nes jis dirgina gimdos kakleli ir gali buti rausvu, ale lasisos arba ruzavu isskyru.Man taip buvo iki beveik 16 nestumo savaites, irgi momentais puldinejau i panika, bet pasirodo, kad cia normalu mirksiukas.gif
[/
Betut,as vartoju leidziama progesterona,2ampules vyras suleidzia.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 23, 20:07)

Cia tau implantacija, pupa, viskas bus gerai, megaukis nestuke.gif . wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 23, 08:07)

O kuom ypatingas leidziamas? Kokiais atvejais ji skiria? Gal organizmas ji geriau pasisavina?
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 23, 20:06)
Supratau, dazna beda.  rolleyes.gif O lp daryta?  4u.gif

LP ir Histero
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 23, 20:10)
O kuom ypatingas leidziamas? Kokiais atvejais ji skiria? Gal organizmas ji geriau pasisavina?

Man irgi idomu, nes pvz man gavosi alergija nuo dedamo. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Lock @ 2012 05 23, 20:12)
LP ir Histero

Aisku. 4u.gif Na tuomet pacios didziausios kantrybes, stiprybes ir Sekmes, kad pirmas butu Tas! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 23, 20:17)

Aisku.  4u.gif Na tuomet pacios didziausios kantrybes, stiprybes ir Sekmes, kad pirmas butu Tas!  wub.gif  4u.gif

Ačiū už palinkėjimus, tikiuosi, taip ir bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 23, 18:28)
Cituk,tikiuos tu teisi.man neskaiciuojant punkcijos dienos,tai siandien man 7d.kazi ar neperanksti implantacijai...

Implantacija tau 4u.gif

QUOTE(Shira @ 2012 05 23, 19:26)
Ech, mergaites, sekmes dideliausios visoms - laukiancioms starto,  besibadancioms, laukiancioms hcg, punkciju - ramybes visoms ir geru rezultatu. Net didziausia nesekme siame kelyje tegu virsta sekme!

Sekmes bendrakeleive . ir neuzsibuk 4u.gif

QUOTE(Lock @ 2012 05 23, 19:34)
Kiek laiko prieš IVf reikia gerti folio rūgštį? Man gydytojas minėjo, kad reikia gerti, bet pamiršau paklausti, prieš kiek pradėti.

Kuo ilgiau tuo geriau. bent 3 menesius pries IVF. Lock nenoriu gasdinti, bet siulau issitirti zarazas graikijoj, nes man keli daktarai pasake kad uzake kaiusintakiai beveik 100% esama ar buvusia infekcija. mano atvejas tas pats ir LT ir UK nerasta nieko o graikijoj rado visas 3 zarazas.

QUOTE(Atiloja @ 2012 05 23, 19:53)
* nu bl bl bl..., nesikeikiant  doh.gif nu jo, reikia darytis, vadinasi ir IVF'as nusikels  doh.gif

bl bl bl ir as noriu keiktis blink.gif O gal nereikes nukelti? juk dar pora kartu gali laisvai pasidaryt LIT iki birzelio pabaigos?? Donoriniai tikrai turetu sutvarkyti reikalus, nu bent jau as tikiu kad man irgi pataisys.

Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 23, 20:17)
Man irgi idomu, nes pvz man gavosi alergija nuo dedamo.  unsure.gif

bent jau man G paskyre, del antikuniu hormonui (konkreciai progesteronui), jei mano blondiskas protas teidingai supranta, tai leidziamas progesteronas, per krauja pasisavina paprasciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 05 23, 19:26)

50 % tikrai labai daug!!! Pavyks butinai! Nesu girdejus apie toki dideli procenta...
Mums taip pat IVF+ICSI.

na manau tuos procentus daktarai nurodo, pagal kiekvieno situacija mirksiukas.gif
Atsakyti