Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 23, 18:05)
MERGYTES O KADA VYKSTA IMPLANTACIJA??nesuprantu kas man daros ant paketelio vietoj gelsvumo realiai pamaciau ruzava deme net dienos sviesoj- ner buve.sakes kaip neramu, rankos dreba ir asara rieda.nuotaikos nera, o turiu eit mamyte pasveikint su jubiliejumi.soriux jei kvailai atrodo,kad tryznioju...

tryzniok tryzniok aisku kad tau implantacijos laikas dabar. ji vyksta apie 6-12 diena po punkcijos. O tau siandien kelinta iseina?? O tai akd anksciau taip nera buve yra labai geras zenklas, nes dabar viskas bus kitaip ir rezultatas taip pat !!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 23, 18:20)
tryzniok tryzniok aisku kad tau implantacijos laikas dabar. ji vyksta apie 6-12 diena po punkcijos. O tau siandien kelinta iseina?? O tai akd anksciau taip nera buve yra labai geras zenklas, nes dabar viskas bus kitaip ir rezultatas taip pat !!!  4u.gif

Cituk,tikiuos tu teisi.man neskaiciuojant punkcijos dienos,tai siandien man 7d.kazi ar neperanksti implantacijai...
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 23, 18:05)
MERGYTES O KADA VYKSTA IMPLANTACIJA??nesuprantu kas man daros ant paketelio vietoj gelsvumo realiai pamaciau ruzava deme net dienos sviesoj- ner buve.sakes kaip neramu, rankos dreba ir asara rieda.nuotaikos nera, o turiu eit mamyte pasveikint su jubiliejumi.soriux jei kvailai atrodo,kad tryznioju...

O tu crinona dediesi ? nes jis dirgina gimdos kakleli ir gali buti rausvu, ale lasisos arba ruzavu isskyru.Man taip buvo iki beveik 16 nestumo savaites, irgi momentais puldinejau i panika, bet pasirodo, kad cia normalu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 23, 18:28)
Cituk,tikiuos tu teisi.man neskaiciuojant punkcijos dienos,tai siandien man 7d.kazi ar neperanksti implantacijai...

sveika, tikrai ne per anksti. Man sakė 6-7 diena (isodino 2 dienu embrionus) labiausia pasisaugoti, pagulineti, ramiai pabuti...tad pasistenk taip ir padaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selione: 23 gegužės 2012 - 17:51
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 23, 03:38)

Taip,kad abi tikekim,kad pavyks mums ir mes tikrai liksime nestukemis nestuke.gif Nes kas mums belieka -VILTIS IR MALDA. 4u.gif

Viskas bus gerai Afrodite 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tau pavyks si karta kitaip ir buti negali. Merginos tiek palinkejimu ir vilciu, maldu sudejo is sirdies....Jos turejo buti isgirstos, tikek tuom 4u.gif 4u.gif 4u.gif dziaukis tomis dienomis su savo pipiriukais wub.gif Tai puikus laikas. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Junetė @ 2012 05 23, 04:08)
Superinė knyga, ji man pakeitė visą požiūrį į gyvenimą ir į tai kas vyksta su mumis, padėjo atgauti vidinę ramybę po daugelio nesėkmingų IUI. Reik vėl paskaitinėti.
Papildyta:
Beje, atrodo mane galite išbraukti iš gegužiniukų  verysad.gif Vis dėl to negerai kažkas man su ta gleivine. 11 c.d. ji jau 14 mm, be to, pradėjau kraujuoti  verysad.gif O gydytojai jau praėjusį kartą ji kažkodėl nepatiko, o dabar atrodo dar ir atsisluoksniuoti pradėjo. taigi geriausiu atveju tik išpunktuos folikuliukus ir dės šaldyti  verysad.gif

Gaila del gleivines 4u.gif 4u.gif 4u.gif O kokiu tyrimu nrekomenduoja? Gal gimdos nuotrauka ar hysteroskopija? Gal tavo atveju reiktu pasitikrinti gimdos atveju? Dabar svarbu uzauginti gera derliuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 05 23, 17:21)
Diana , prisimenu tave iš IUI skyriuko  blush2.gif Tai nepavyko vyro turto pagerinti, gaila.. Bet sėkmės tau su pirmu IVF  wub.gif

tikrai taip is IUI skyrelio atkeliavau ir vyro turto nepagerinom visiskai deja, ir mum belieka tik ICSI+IVF, doh.gif , na yra kaip yra, kai nauja procedura, nieko beveik normaliai nzn, tai biski baisoko, bet gydytoja sudare plana ir dave 50 %.. tai vis sistas, bet tikimes geriausio mirksiukas.gif

[/B]
Afrodite69[/B], pamenu tave is IUI skyrelio, laikykis, turi but viskas gerai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip galva susisuko su tom blastocistim ir saldymais, kad visai pasimeciau. Ir tik dabar supratau, kad be teyzniojimo IVF nevyksta:)))). Man siandien pirmas duris ir jau skrandy pradeda drugeliai spurdeti. Dar vaistininke siandien, prednizolonui recepta pamacius, sako - ar perspejo, kad pastoresit???!! Lyg turiu is ko rinktis:)) Per tris IUI jau pakankamai sustorejau, jei dar daugiau, teks darbe naujos uniformos prasyti.
Ech, mergaites, sekmes dideliausios visoms - laukiancioms starto, besibadancioms, laukiancioms hcg, punkciju - ramybes visoms ir geru rezultatu. Net didziausia nesekme siame kelyje tegu virsta sekme!
Papildyta:
QUOTE(diana_j @ 2012 05 23, 20:13)
tikrai taip is IUI skyrelio atkeliavau ir vyro turto nepagerinom visiskai deja, ir mum belieka tik ICSI+IVF,  doh.gif , na yra kaip yra, kai nauja procedura, nieko beveik normaliai nzn, tai biski baisoko, bet gydytoja sudare plana ir dave 50 %.. tai vis sistas, bet tikimes geriausio  mirksiukas.gif

50 % tikrai labai daug!!! Pavyks butinai! Nesu girdejus apie toki dideli procenta...
Mums taip pat IVF+ICSI.
Atsakyti
Sveikos, mes planuojam rudenį, bet jau dabar truputį jaudinuosi. Labiausiai jaudinuosi, kaip man pavyks suderinti visas procedūras su darbu, nes aš dirbu įtemptą darbą ir ne itin reguliariu grafiku, tad neramu, kad tarkim, nuo nervų bus blogesni rezultatai, arba negalėsiu nulėkti pas gydytoją pasiechoskopuoti dažnai, arba pagulinėti reikiamomis dienomis. O tas konsultacijas paskiria vakariniais laikais, ar darbo dienos metu? Gal imti atostogas tuo metu....

Kiek laiko prieš IVf reikia gerti folio rūgštį? Man gydytojas minėjo, kad reikia gerti, bet pamiršau paklausti, prieš kiek pradėti.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 05 23, 07:26)
Man siandien pirmas duris ir jau skrandy pradeda drugeliai spurdeti. Dar vaistininke siandien, prednizolonui recepta pamacius, sako - ar perspejo, kad pastoresit???!! Lyg turiu is ko rinktis:)) Per tris IUI jau pakankamai sustorejau, jei dar daugiau, teks darbe naujos uniformos prasyti.

Sekmes su pirmu duriu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kuo laimingesnio storejimo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 05 23, 19:26)

Tai preliminarus skaiciai, su saldytais zada 40%, laimes dalykas tai.

Sveikinu su Startu! 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lock @ 2012 05 23, 19:34)

Kai pradesite is tiesu procedura, rasite laiko visom procedurom ir pasigulinejimam, juk tai ne kasdien darote, jeigu tik turesite galimybe, siulau imti atostogas. 4u.gif O foline rugsti galite pradedeti gerti, nepakenks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 23, 19:41)

Kai pradesite is tiesu procedura, rasite laiko visom procedurom ir pasigulinejimam, juk tai ne kasdien darote, jeigu tik turesite galimybe, siulau imti atostogas.  4u.gif O foline rugsti galite pradedeti gerti, nepakenks.  4u.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2012 05 23, 16:08)
Beje, atrodo mane galite išbraukti iš gegužiniukų  verysad.gif Vis dėl to negerai kažkas man su ta gleivine. 11 c.d. ji jau 14 mm, be to, pradėjau kraujuoti  verysad.gif O gydytojai jau praėjusį kartą ji kažkodėl nepatiko, o dabar atrodo dar ir atsisluoksniuoti pradėjo. taigi geriausiu atveju tik išpunktuos folikuliukus ir dės šaldyti  verysad.gif

aisku, labai gaila sad.gif bet pagalvok apie tai, kad su saldytom snaigutem, galesi pasireguliuoti gleivine ir viskas bus thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 05 23, 16:46)
*Nu turi buti bent virs 50  unsure.gif Dar darysies LIT-us??
**Man jau is anksto baisu kaip maniske gleivine sureaguos si karta i viska  doh.gif  beje kitaip nei anuos kartus tik 2 badymosi diena o pilvas ispustas ir skauda  blink.gif

* nu bl bl bl..., nesikeikiant doh.gif nu jo, reikia darytis, vadinasi ir IVF'as nusikels doh.gif
** nu ir thumbup.gif kad kitaip, nei praejusiais kartais mirksiukas.gif juk sis kartas - TAS 4u.gif

QUOTE(Shira @ 2012 05 23, 19:26)
Kaip galva susisuko su tom blastocistim ir saldymais, kad visai pasimeciau. Ir tik dabar supratau, kad be teyzniojimo IVF nevyksta:)))). Man siandien pirmas duris ir jau skrandy pradeda drugeliai spurdeti. Dar vaistininke siandien, prednizolonui recepta pamacius, sako - ar perspejo, kad pastoresit???!! Lyg turiu is ko rinktis:)) Per tris IUI jau pakankamai sustorejau, jei dar daugiau, teks darbe naujos uniformos prasyti.

su pirmu duriu 4u.gif
Atsakyti